Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 3432990 defa)

akıllıdeli ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #23865 : 01 Mayıs 2026, 22:43:57 »
ben eski kafayım bro. oyun kurucu deyince kendi oynayan değil, takım arkadaşlarının performansını yükselten oyuncuları tercih ediyorum. maç başına 15 top kullanan adam bence oyun kurucu değildir.

misal nando ilk maçta çok kötü şut attı ama +25 yazmış sahada olduğu 16 dakika.

bir takımın hücumda topu yere vurma sayısı ile oynadığı oyunun kalitesi ters orantılıdır.

ne kadar çok dripling yapıyorsan, o kadar yavaş hücum edersin ve kolay savunulursun.

az dripling yapan, takımın pas trafiğini hızlandıran, herkesi oyuna dahil eden oyun kurucu benim avrupalı guard derken kastettiğim.

yoksa walkup da avrupalı bana kalırsa, strazel de, chris jones da (siyah olmalarına rağmen).
muhalefet olsun diye söylemiyorum, +/-‘ye çok da takılmamak lazım sanki. dün tht sahadayken +9, nando sahadayken 0’ız. demek ki bu ikiliden biri fazla sayı atınca yaramıyor :D

Çevrimiçi akıllıdeli

• Üye
  • Yer: ankara
« Yanıtla #23866 : 01 Mayıs 2026, 23:25:09 »
Wright-Tubelis-Francisco paketi yapalım mümkünse.
Tubelis fena oyuncu değil,
Francisco da bizim maçlardan sonra iyi kontrat  alır mı bilmem :) ama Tubelis Francisco paketi güzel olurdu...

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #23867 : Bugün, 02:21:57 »
Bonzie Colson’da opsiyon bizde mi şimdi instagramda dolaşırken partizanlılar imzaladık gibi bir şey demiş galiba önüme çıktı başka bi yerde haber yok ama
« Son Düzenleme: Bugün, 03:01:31 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı south

• Üye
« Yanıtla #23868 : Bugün, 03:29:43 »
Valencia’dan Kameron Taylor’la anlaşmaya yakın olduğumuzu yazan hesaplar vardı 2-3 hafta önce. Umarım doğrudur ve bitirmişizdir. Pana maçlarında baya beğendim Valencia’dan koparmak zorlaştı gibi hissediyorum.