mesela bu vatandaşlar ne yaptılar da sizde böyle bir nefret oluşturdular, çok merak ettim. özel değilse paylaşabilir misiniz?
Aykut benim çocukluk Fenerbahçe'mi bitiren adamdır. Bu camianın içindeki sinsi yılandır, sürekli olarak en kaotik ortamda ortaya çıkıp teknik direktörlük koltuğunu yapışan bir sülükten başka bir şey değildir. 5 senedir takım çalıştırmamış, en son Fenerbahçe'yi çalıştırdığında Okan Buruk'un Akhisar'ının gerisinde kalmış, medyada takımın en özverili oyuncularından biri olan Asensio'yu Alex gibi temposuz damgası vurmuş; muhtemelen de Guendouzi ile sorun yaşayacak, demode futbol oynatan bir fosildir. Sanırım bu çok açıklayıcı oldu. Fenerbahçe'nin başında bu herif olursa, ben Fenerbahçe'yi desteklemem bu kadar basit.
Ömer Onan'ın pat diye yöneticilik koltuğuna oturduğunu varsayalım. Saras gibi bir koç bunu nasıl karşılar? Daha önce hiç çalışmadığı birisiyle yaşayacağı en ufak bir fikir ayrılığı sonrasında zaten akbaba gibi bekleyen Pana, Barça gibi takımlar varken; gideceğini kolaylıkla ben öngörebiliyorum.
Aziz Yıldırım Fenerbahçe'yi yine eski çiftlikbahçe yapacak gibi. Muhtemelen torpille kulübe doldurduğu tiplerle, sponsorluk paralarını cebe atıp; kulübe milyon dolarlık zarar ettirip çekip gidecek.
Aziz'in derdi başkanlık değil, zamanında yeteri kadar çalamadığı Fenerbahçe hazinesini daha fazla çalmak. Böyle bir yozlaşmış takımı destekleyeceğime; hiçbir takımı desteklemem daha iyi. Galatasaray 2020'lerde yaşarken, Fenerbahçe 2000'lere geri dönüyor. Ne diyelim, Allah bu çileyi çekene sabır versin çünkü ben çekmeyeceğim.
Söylemeyi unutmuşum, Aziz Yıldırım gelirse Yiğit Onan'ı da kadrolarınıza yazın.