Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 3479231 defa)

Erdal Soner, friend-chip, Samet_GFB, Tom Hanks ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #23910 : 06 Mayıs 2026, 17:51:32 »
Birini ya da bir zümreyi işaret etmiyorum. Muhalif bir kişilikle yanıtlıyorum!
Ya da tam tersi, Hidayetin ekürisi olduğu için Federasyonda lobimiz daha mı güçlü olur?
Hidayet’in ekürisi olarak a.y kandırıp bizi nba europe projesine sokar mı bende bunu sorayım
« Son Düzenleme: 06 Mayıs 2026, 17:55:31 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimiçi MotorCade

• Üye
« Yanıtla #23911 : 06 Mayıs 2026, 17:53:41 »
Birini ya da bir zümreyi işaret etmiyorum. Muhalif bir kişilikle yanıtlıyorum!
Ya da tam tersi, Hidayetin ekürisi olduğu için Federasyonda lobimiz daha mı güçlü olur?
Hidayet'in gücüne niye ihtiyacımız var ki?
Ligte zaten şampiyon oluyoruz, yıllardır yatırımı bilinçli olarak EL'de rekabetçi olacak şekilde ayarlıyoruz. Hidayet bize EL'de şampiyonluk getirecek bir hamle mi yapacak?

Ömer Onan, Aykut Kocaman gibi isimler bu kulübün içerisine bir kez daha girerse, benim için Fenerbahçe biter

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #23912 : 07 Mayıs 2026, 16:05:13 »
Valencia, Simone Fontecchio ile ilgileniyor. Heat ile kontratı sona eren oyuncunun Avrupa’ya dönme ihtimali mevcut.

(Via:@999Vlcradio)

2-3 hafta önce nba’de kalmak istiyorum demişti hatta milano iyi teklif yapmış kendisine bizde girelim bu işe

Çevrimiçi friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #23913 : 07 Mayıs 2026, 16:35:51 »
Valencia, Simone Fontecchio ile ilgileniyor. Heat ile kontratı sona eren oyuncunun Avrupa’ya dönme ihtimali mevcut.

(Via:@999Vlcradio)

2-3 hafta önce nba’de kalmak istiyorum demişti hatta milano iyi teklif yapmış kendisine bizde girelim bu işe
Tam istediğim oyuncu profili, keşke olsa.

Kısa 5 => Baldwin / THT / Tarık / Fontecchio / Melli (Pek de kısa sayılmaz, forvet tabanlı)
Uzun 5 => Baldwin / THT / Fontecchio / Melli / PİVOT (Fizikli, güçlü, yarı saha oyunu)
PG Baldwin / SG Hall / SG Tucker / SF Tarık / PF-C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #23914 : 07 Mayıs 2026, 17:53:07 »
Hidayet'in gücüne niye ihtiyacımız var ki?
Ligte zaten şampiyon oluyoruz, yıllardır yatırımı bilinçli olarak EL'de rekabetçi olacak şekilde ayarlıyoruz. Hidayet bize EL'de şampiyonluk getirecek bir hamle mi yapacak?

Ömer Onan, Aykut Kocaman gibi isimler bu kulübün içerisine bir kez daha girerse, benim için Fenerbahçe biter
mesela bu vatandaşlar ne yaptılar da sizde böyle bir nefret oluşturdular, çok merak ettim. özel değilse paylaşabilir misiniz?

Çevrimdışı constructor

• Üye
« Yanıtla #23915 : 07 Mayıs 2026, 17:53:28 »
ömerle aykuttan bahsediyorum.

Çevrimdışı constructor

• Üye
« Yanıtla #23916 : 07 Mayıs 2026, 17:55:46 »
aziz seçilirse ömer onan tehlikesinin farkında mısınız?
ben çok takip edemedim, bilgim de yok. ne yapmıştı ömer onan. ya da ne yapmasını bekliyorsunuz? barca da ki navarro gibi mi? davranır sizce.

Çevrimiçi friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #23917 : 07 Mayıs 2026, 18:30:58 »
Turkish Airlines EuroLeague 2025-26 sezonu Play-off 3. maçlarının En Değerli Oyuncusu (MVP), Zalgiris Kaunas forması giyen Azuolas Tubelis seçildi.

Sayı: 26 (Kariyer rekorunu egale etti)
İki Sayı: 6/10 isabet
Üç Sayı: 3/4 isabet

Ribaund: 6
Blok: 2

PIR: 31
PG Baldwin / SG Hall / SG Tucker / SF Tarık / PF-C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimiçi MotorCade

• Üye
« Yanıtla #23918 : 07 Mayıs 2026, 19:05:36 »
mesela bu vatandaşlar ne yaptılar da sizde böyle bir nefret oluşturdular, çok merak ettim. özel değilse paylaşabilir misiniz?
Aykut benim çocukluk Fenerbahçe'mi bitiren adamdır. Bu camianın içindeki sinsi yılandır, sürekli olarak en kaotik ortamda ortaya çıkıp teknik direktörlük koltuğunu yapışan bir sülükten başka bir şey değildir. 5 senedir takım çalıştırmamış, en son Fenerbahçe'yi çalıştırdığında Okan Buruk'un Akhisar'ının gerisinde kalmış, medyada takımın en özverili oyuncularından biri olan Asensio'yu Alex gibi temposuz damgası vurmuş; muhtemelen de Guendouzi ile sorun yaşayacak, demode futbol oynatan bir fosildir. Sanırım bu çok açıklayıcı oldu. Fenerbahçe'nin başında bu herif olursa, ben Fenerbahçe'yi desteklemem bu kadar basit.

Ömer Onan'ın pat diye yöneticilik koltuğuna oturduğunu varsayalım. Saras gibi bir koç bunu nasıl karşılar? Daha önce hiç çalışmadığı birisiyle yaşayacağı en ufak bir fikir ayrılığı sonrasında zaten akbaba gibi bekleyen Pana, Barça gibi takımlar varken; gideceğini kolaylıkla ben öngörebiliyorum.

Aziz Yıldırım Fenerbahçe'yi yine eski çiftlikbahçe yapacak gibi. Muhtemelen torpille kulübe doldurduğu tiplerle, sponsorluk paralarını cebe atıp; kulübe milyon dolarlık zarar ettirip çekip gidecek.

Aziz'in derdi başkanlık değil, zamanında yeteri kadar çalamadığı Fenerbahçe hazinesini daha fazla çalmak. Böyle bir yozlaşmış takımı destekleyeceğime; hiçbir takımı desteklemem daha iyi. Galatasaray 2020'lerde yaşarken, Fenerbahçe 2000'lere geri dönüyor. Ne diyelim, Allah bu çileyi çekene sabır versin çünkü ben çekmeyeceğim.

Söylemeyi unutmuşum, Aziz Yıldırım gelirse Yiğit Onan'ı da kadrolarınıza yazın.
« Son Düzenleme: 07 Mayıs 2026, 19:07:26 Gönderen: MotorCade »

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #23919 : 07 Mayıs 2026, 22:15:53 »
ömerle aykuttan bahsediyorum.

oyunculuğunda aziz yıldırım’a çıkarak kovdurduğu hocaların kimler olduğunu açıklasa da, biz de bilsek.

Çevrimiçi Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #23920 : 07 Mayıs 2026, 22:35:18 »
Aziz Yıldırım Fenerbahçe'yi yine eski çiftlikbahçe yapacak gibi. Muhtemelen torpille kulübe doldurduğu tiplerle, sponsorluk paralarını cebe atıp; kulübe milyon dolarlık zarar ettirip çekip gidecek.

Aziz'in derdi başkanlık değil, zamanında yeteri kadar çalamadığı Fenerbahçe hazinesini daha fazla çalmak.

Güzel kardeşim;

Seçim günü gidip Hakan Safi'ye vereceğim oyumu. Normalde hükümetin adayı diye MAA'ya verecektim çekilmese.

Evet Aziz'e oy vermeyi düşünmüyorum ama şuna da eminim ki Aziz Yıldırım Fenerbahçe'nin ne 1 kuruşunu çalıp cebine atar ne de bir başkasının 1 kuruş çalmasına müsaade eder. Hatta yönetiminden birisi böyle bir şeye yeltenirse adamın hayatını kaydırır. Aynı durum Ali Koç için de geçerli.

Aziz'in yararı kadar zararı olmuştur, bunlar oturulur tartışılır, politikaları yanlıştır doğrudur, bunlar konuşulur vs ama bu adam tek 1 kuruşu alıp da cebine atmaz.

Neyse, başlık başka. Fontecchio Avrupa'ya dönecek de Valencia'ya kalacak öyle mi? Nâmümkün geldi bana. NBA'de her türlü kontrat bulur, yok bulamaz da gerçekten Avrupa'ya dönerse İspanyollar (Real-Barca), Atina takımları, Tel-Avivliler, Milano ve hatta yeniden yapılanacak olan A.Efes tekme tokat kavga eder Fontecchio için.

Biz alamayız, çünkü fakiriz:)

Çevrimiçi Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #23921 : 08 Mayıs 2026, 00:32:38 »
Valencia çok yakın dönemde Avrupa şampiyonu olacak Baskonianın yapamadığını yapacaklar.Yatırım artırıyorlar.Güzel şehir mis gibi hava memleketine yakın.Bu arada Valencia eski salonunu devlete bağışlamış.Bir yerde gördüm.Basketçi olsam bu şehir takımında oynamak isterdim.
« Son Düzenleme: 08 Mayıs 2026, 00:34:29 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı constructor

• Üye
« Yanıtla #23922 : 08 Mayıs 2026, 12:00:24 »
Aykut benim çocukluk Fenerbahçe'mi bitiren adamdır. Bu camianın içindeki sinsi yılandır, sürekli olarak en kaotik ortamda ortaya çıkıp teknik direktörlük koltuğunu yapışan bir sülükten başka bir şey değildir. 5 senedir takım çalıştırmamış, en son Fenerbahçe'yi çalıştırdığında Okan Buruk'un Akhisar'ının gerisinde kalmış, medyada takımın en özverili oyuncularından biri olan Asensio'yu Alex gibi temposuz damgası vurmuş; muhtemelen de Guendouzi ile sorun yaşayacak, demode futbol oynatan bir fosildir. Sanırım bu çok açıklayıcı oldu. Fenerbahçe'nin başında bu herif olursa, ben Fenerbahçe'yi desteklemem bu kadar basit.

Ömer Onan'ın pat diye yöneticilik koltuğuna oturduğunu varsayalım. Saras gibi bir koç bunu nasıl karşılar? Daha önce hiç çalışmadığı birisiyle yaşayacağı en ufak bir fikir ayrılığı sonrasında zaten akbaba gibi bekleyen Pana, Barça gibi takımlar varken; gideceğini kolaylıkla ben öngörebiliyorum.

aziz Yıldırım Fenerbahçe'yi yine eski çiftlikbahçe yapacak gibi. Muhtemelen torpille kulübe doldurduğu tiplerle, sponsorluk paralarını cebe atıp; kulübe milyon dolarlık zarar ettirip çekip gidecek.

Aziz'in derdi başkanlık değil, zamanında yeteri kadar çalamadığı Fenerbahçe hazinesini daha fazla çalmak. Böyle bir yozlaşmış takımı destekleyeceğime; hiçbir takımı desteklemem daha iyi. Galatasaray 2020'lerde yaşarken, Fenerbahçe 2000'lere geri dönüyor. Ne diyelim, Allah bu çileyi çekene sabır versin çünkü ben çekmeyeceğim.

Söylemeyi unutmuşum, Aziz Yıldırım gelirse Yiğit Onan'ı da kadrolarınıza yazın.

transfer başlaığı altında konuşmak doğru değil ama aynı yılları biz de yaşadık. aykutta hataları ve sevapları ile fenerbahçeye hizmet etti. benim için de saçmaladığı çok zaman olmakla birlikte fenerbehçenin en öenmli figürlerinden biridir ve benim de kahramanımdır. başarılı olur olmaz, iyi teknik adamdır kötüdür ama bu takımı bıraktıracak kadar bu adam nasıl nefret kazandı onu anlayamıyorum. özellikle fetö artığı spor yazarlarının aykutla ilgili  yazılarını görüşlerini görüyorum ama bizim taraftarı bu kadar etkilemesine şaşırıyorum. her neyse bu aykut konusu çok psikolojik bir konu travması çok sanırım. ondan dolayı burada tartışılıp çözülecek bir şey değil.
« Son Düzenleme: 08 Mayıs 2026, 12:02:08 Gönderen: constructor »

Çevrimdışı south

• Üye
« Yanıtla #23923 : 08 Mayıs 2026, 12:54:29 »
transfer başlaığı altında konuşmak doğru değil ama aynı yılları biz de yaşadık. aykutta hataları ve sevapları ile fenerbahçeye hizmet etti. benim için de saçmaladığı çok zaman olmakla birlikte fenerbehçenin en öenmli figürlerinden biridir ve benim de kahramanımdır. başarılı olur olmaz, iyi teknik adamdır kötüdür ama bu takımı bıraktıracak kadar bu adam nasıl nefret kazandı onu anlayamıyorum. özellikle fetö artığı spor yazarlarının aykutla ilgili  yazılarını görüşlerini görüyorum ama bizim taraftarı bu kadar etkilemesine şaşırıyorum. her neyse bu aykut konusu çok psikolojik bir konu travması çok sanırım. ondan dolayı burada tartışılıp çözülecek bir şey değil.
Aykut Kocaman’ın karakterini, 3 temmuz sürecindeki duruşunu büyüklerimden dinlediğim kadarıyla futbolculuğunu seviyorum ama teknik direktör Aykut Kocaman’ı hiç sevmiyorum. Kulüpte başka görevlerde yer alsın isterdim ama getirilecek hocalar için hep yerine geçbilecek bir potansiyel olduğu için öyle de zarar verecektir. O yüzden uzaktan sevişmek kendisiyle daha iyi.

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #23924 : 08 Mayıs 2026, 18:38:31 »
Aykut Kocaman’ın karakterini, 3 temmuz sürecindeki duruşunu büyüklerimden dinlediğim kadarıyla futbolculuğunu seviyorum ama teknik direktör Aykut Kocaman’ı hiç sevmiyorum. Kulüpte başka görevlerde yer alsın isterdim ama getirilecek hocalar için hep yerine geçbilecek bir potansiyel olduğu için öyle de zarar verecektir. O yüzden uzaktan sevişmek kendisiyle daha iyi.

Kullanılması gereken dil budur. Kimse kabahatsız günahsız değil. Örneğin Aziz Yıldırım'ın tekrar başkan olmasını ben de istemiyorum ama o olmasa gelip buralarda euroleague şampiyonlukları hakkında yazıp çizemezdik. Nefret söylemi üzerinden bölünmüşlük camianın en önemli problemi şu an. Şuculuk buculuk son bulmalı, esas Fenerbahçelilik olmalı !

Aykut Kocaman hakkında şunları yazayım (ki yazacaklarım camianın özeti adeta): Çocukluk kahramanımdır, şampiyonluk kazandırdıkları sezonun ardından Oğuz ile birlikte kovulmaları büyük travma etkisi yapmıştı üzerimde. Düşünün 3-5 gün önce kocaman bir Fener bayrağını balkondan aşağı dalgalandırmışım büyük bir tutkuyla, haber geliyor kovuldular diye ki müsebbibi yanlış yaptığını dile getirmiş geçenlerde. Mevzu burda biter mi ? Bitmez tabi ! Kendisi milyonlarca çocuğun aşkı kahramanı idi, kendisine yapılanın bir benzerini bir başka neslin kahramanına yaptı - ki onun da heykeli duruyor hala.

Ali Şen Aykut'un bu camia için yaptıklarını silemez, unutturamaz. Aykut da Alex'in yaptıklarını...

Fenerbahçe bu maalesef.