İki gün önce yaptığı konuşmada "...Futbol aklı konusunda eski sporculardan bir danışma kurulumuz olacak. Aynı şekilde basketbolda da Ömer Onan gelecek. Bütün branşlarda kulübün içindeki çocuklarımıza, değerlerimize sahip çıkacağız. Onları görevlendireceğiz" böyle bir açıklaması var. Şahsen ben bunu Derya Yannier'e bir mesaj olarak algıladım.
Ömer Onan TBF nin yönetim kurullarında görev yapmasının dışında Genel Menajerlik gibi bir pozisyon hiç üstlenmedi. Ayrıca Ömer Onan yönetime girseydi, Aziz Yıldırımın basketbola bakışının daha ciddi olduğunu düşünürdüm. Adam bas bas bağırıyor, Futbol benim için daha önemli diye. Ömer Onanı kim ne yapsın bu saatten sonra, Aziz Yıldırım bile ciddiye almamış. Dediğim gibi önceki yönetiminde listeye almıştı, küstürmemek için "akil adamlar" diye bir şey uydurur geçer gider.
Bence Aziz yıldırım Basketbol kanadını kendi yağına suyuna bırakacak. Hatta Ülker sponsorluğu doğruysa Murat Ülker ya da ailesinden birine bırakırsa çok da isabetli olur. Bu branş bizim kıymetlimiz...