diğer yandan, kevarrius hayes ile anlaştığımız söylendi.
sonra anlaşmayı iptal ettiğimiz söylenmeye başladı.
daha yeni yeni duyduk ki bingham ile anlaşılmış.
hayes yerine bingham’ı tercih etmek nasıl bir saçmalıktır? hangi aklın tercihidir? elit seviyedeki hangi performansı referans alınarak bingham tercih edildi?
amk takımını barbut masasına çevirdiler senelerdir, zar atmaktan bıkmadılar saçma sapan oyunculara. du bakan bingham iş yapacak mı acaba sorusuna cevap bulmaya çalışacaklar bu sene de.
bakın, kevarrius hayes hep söylediğim gibi vasat bir oyuncu. olup olacağı 15 dakikalık rotasyon oyuncusu bizim takımda. fazlası olmaz, mümkün değil.
basketbol yetenekleri çok sınırlı, sadece mücadelesiyle var olan bir oyuncu. ama kevarrius hayes sahada olduğu sürelerde takıma handikap yaratmaz.
sahada olduğu anlarda takımın hücum gücünden götürür. ama savunma zaafı olan forvetlerle kullanırsın mesela, onların savunmada götürdüklerini dengelersin hayes ile. dengeli kullandığın takdirde bütüne baktığın zaman hayes’in sahadaki varlığı takıma eksi yazmaz, artı yazar.
bingham?
bingham en fazla bacot’un yerini doldurur.
geçen sene hapoel’de 4-5 maçta gördün kendisini eurocup oynarken.
izledim diyemiyorum, gördüm diyorum çünkü izlemem için oynamış olması gerekiyordu. bu herifin girmesiyle çıkması bir olduğu için, görmekle kaldım sadece.
öyle bir adam alıyoruz işte.