Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 3544158 defa)

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #24240 : 14 Haziran 2026, 09:56:24 »
Aziz Y denen arkadaş ve yönetimi şuraya bari 2-3 kaliteli, ismi tartışılmayacak oyuncu alamayacaksa şimdiden #istifa, yetti artık kardeşim sürekli saçma sapan deneme-yanılma oyuncularına katlanmak zorunda mıyız biz denk bütçe yapacağız sürekli diye yahu!
« Son Düzenleme: 14 Haziran 2026, 09:56:49 Gönderen: myildirim »

Çevrimdışı donmezsefa

• Üye
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #24241 : 14 Haziran 2026, 12:54:54 »
Olympiacos, Montero ve McIntyre'dan sonra Bonga'yı da almak istiyormuş.
« Son Düzenleme: 14 Haziran 2026, 12:56:46 Gönderen: donmezsefa »

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #24242 : 14 Haziran 2026, 20:41:44 »
basketbolda bütçe artmalı diye konuşuyoruz ama derya bey eldeki parayı da harcayamıyor ki.

para olmadığı için harcamıyor değil hani, para var ama harcamayı beceremiyor.

geçen sezon başı micic için ayrılan, sezon ortası nigel için teklif yaptığımız para kasasında kaldı kulübün.

yaklaşık 4 milyon euro ile adam almayı beceremedi derya bey.

saras-derya-uos üçlüsünün getirdiği ve götürdüğü ne diye bakmak lazım artık transfer dönemi bitince.

şu an için saras +10 yazıyorsa, derya ve uos -11 yazıyor. derya ve uos’un götürdüğü, saras’ın getirdiğinden çok.

haliyle bu üçlünün mevcutta kulübe zararları, faydalarından daha çok.

derya ve uos’un kalması şartını koşuyorsa, saras’ın gitmesini tercih ederim.

adam gibi bi gm ile hocanın mucizeler yaratmasına gerek kalmaz.

derya bey’in beceriksizliğini saras şapkadan tavşan çıkarıp örtsün diye bekliyoruz.

gerek yok bence.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #24243 : 14 Haziran 2026, 20:47:47 »
Bogdan Bogdanovic, yakın çevresine Panathinaikos'ta oynamaya geleceğini söyledi. (Tolis Kotzias) 👀👀

➡ Bogdanovic'in kontratında 26 Haziran'a kadar takım opsiyonu bulunuyor. Opsiyon kullanılmazsa Bogdanovic geleceği için seçim yapma hakkına sahip olacak.

Obradovic ile beraber gidecekler herhalde bu sene olmazsa seneye sanki

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #24244 : 14 Haziran 2026, 21:06:57 »
diğer yandan, kevarrius hayes ile anlaştığımız söylendi.

sonra anlaşmayı iptal ettiğimiz söylenmeye başladı.

daha yeni yeni duyduk ki bingham ile anlaşılmış.

hayes yerine bingham’ı tercih etmek nasıl bir saçmalıktır? hangi aklın tercihidir? elit seviyedeki hangi performansı referans alınarak bingham tercih edildi?

amk takımını barbut masasına çevirdiler senelerdir, zar atmaktan bıkmadılar saçma sapan oyunculara. du bakan bingham iş yapacak mı acaba sorusuna cevap bulmaya çalışacaklar bu sene de.

bakın, kevarrius hayes hep söylediğim gibi vasat bir oyuncu. olup olacağı 15 dakikalık rotasyon oyuncusu bizim takımda. fazlası olmaz, mümkün değil.

basketbol yetenekleri çok sınırlı, sadece mücadelesiyle var olan bir oyuncu. ama kevarrius hayes sahada olduğu sürelerde takıma handikap yaratmaz.

sahada olduğu anlarda takımın hücum gücünden götürür. ama savunma zaafı olan forvetlerle kullanırsın mesela, onların savunmada götürdüklerini dengelersin hayes ile. dengeli kullandığın takdirde bütüne baktığın zaman hayes’in sahadaki varlığı takıma eksi yazmaz, artı yazar.

bingham?

bingham en fazla bacot’un yerini doldurur.

geçen sene hapoel’de 4-5 maçta gördün kendisini eurocup oynarken.

izledim diyemiyorum, gördüm diyorum çünkü izlemem için oynamış olması gerekiyordu. bu herifin girmesiyle çıkması bir olduğu için, görmekle kaldım sadece.

öyle bir adam alıyoruz işte.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #24245 : 14 Haziran 2026, 21:09:35 »
Bogdan Bogdanovic, yakın çevresine Panathinaikos'ta oynamaya geleceğini söyledi. (Tolis Kotzias) 👀👀

➡ Bogdanovic'in kontratında 26 Haziran'a kadar takım opsiyonu bulunuyor. Opsiyon kullanılmazsa Bogdanovic geleceği için seçim yapma hakkına sahip olacak.

Obradovic ile beraber gidecekler herhalde bu sene olmazsa seneye sanki

aziz baba obradovic’i getirse, saras da çok sevdiği panathinaikos’a gitse keşke.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #24246 : 14 Haziran 2026, 21:20:13 »
aziz baba obradovic’i getirse, saras da çok sevdiği panathinaikos’a gitse keşke.
Niye obradovic bütçe olmayan yere gelmez ki bizim o kadar bütçemiz yok açıkca belli adı geçen oyunculardan maksimum 1 tanesini alırız bütçe artmazsa(oturu larkin lyes)

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #24247 : 14 Haziran 2026, 21:23:05 »
Obrayıda biliriz yani,.Bir sürü isimsizi getirmişliği vardır.Pana aşısı tutmaz.Geçti dönemi.Devri geçti.Hayeste Nunnda uymaz ona.Asker ister.
« Son Düzenleme: 14 Haziran 2026, 21:23:58 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı daredevil

• Üye
  • Yer: Muğla
« Yanıtla #24248 : 14 Haziran 2026, 21:25:33 »
Saras ın iyiliği için Derya ve UOS un gitmesi gerekiyor olsaydı saras sözleşme yenileek için Derya nın kalmasını şart koşmazdı.

Geçen yıl f4 yaptık önceki yıl Şampiyon olduk bu bütçeyle memnun olmamız için ne gerekiyor?
Saras reis varsa gerisi teferruattır..
Sen kal gerisi farketmez..

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #24249 : 14 Haziran 2026, 21:29:49 »
Takım başarılı oldukça daha ister taraftar.Obra artık koçluğu bırakmalı.Ülkesinde basketbol federasyon başkanı ombusdman yada spor bakanı olsun yada eurolagude aktif görev alsım.Pana Obrayla başarıyı yakalayamaz.Gıcık mıcık ama Ataman modern basketbol için uygundu onlara egosuna yenik düştü.
« Son Düzenleme: 14 Haziran 2026, 21:30:46 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #24250 : 14 Haziran 2026, 21:30:47 »
Sosyal medyada bütçe yangını başladı doğru olanda bu artmalı kesinlikle şöyle bir paylaşım var ne kadar doğru bilmiyorum

Bütçe gerekliliği açısından değerleri yazalım. (Oyuncuların istedikleri olarak)

Larkin 2.5-3
Luwawu 2.2-2.5
Lyles- Net 3
Oturu- 2.5+ buy out
Bingham 800-1 arası çözülür muhtemelen

İlla birileri olmayacaksa larkin ve luwawu olmasın yada birisi olsun Lyles kesinlikle olmalı
« Son Düzenleme: 14 Haziran 2026, 21:31:33 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #24251 : 14 Haziran 2026, 21:54:40 »
Sosyal medyada bütçe yangını başladı doğru olanda bu artmalı kesinlikle şöyle bir paylaşım var ne kadar doğru bilmiyorum

Bütçe gerekliliği açısından değerleri yazalım. (Oyuncuların istedikleri olarak)

Larkin 2.5-3
Luwawu 2.2-2.5
Lyles- Net 3
Oturu- 2.5+ buy out
Bingham 800-1 arası çözülür muhtemelen

İlla birileri olmayacaksa larkin ve luwawu olmasın yada birisi olsun Lyles kesinlikle olmalı

Nando(0.6)+hall(0.9)-zagars(0.4)+bonzie(1.3)+bbj(1.2)+bacot(0.6)+silva(0.7)+bango(0.7)

Yaklaşık 6.5 maaş açılıyo. Baldwine zamlı kontratla beraber 6 milyon gibi bişey olur.

Bence oturu kadar maliyetli bi uzun almayız, oraya bence 1.5 m civarı maaşlı birini daha ekleriz.

aziz yıldırımın seçim öncesi dediği 4-5 milyon bütçe yükseltmemiz gerek sözü gerçek olursa ben ona razıyım.

Luwawu yu muhtemelen eğer ciddi olur ve bitirmeye niyetlenirsek max 2-2.2 ye falan biter. Asvel 2.3 vererek anlaşmaya yakındı sonra vazgeçti, onların çekilmiş olması iyi oldu. Bingham 700-800 civarı bitiyomuş.

Asıl parayı 4e gömcez bence lyles veya fontechio dan birini almak için.

Şutor guard için efesin tavrı onemli ama bence larkini bize salmazlar bsl yi de düşünerek. Ama imkan olsa larkini lyles dan çok isterim şahsen
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #24252 : 14 Haziran 2026, 21:58:02 »
Larkin'e o kadar para gömeceğimize Hifi'ye gidelim. Saras'ın elinde mükemmel bişeye dönüşebilir, yaşı da genç, injury prone da değil Larkin gibi.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #24253 : 14 Haziran 2026, 22:00:07 »
Baldwin-Forrest
THT-Hifi-Ignas
Tarık-Bonga-Onuralp
Lyles-Melli
Hayes-Bingham-ÖFY

gayet yapılabilir bi kadro, her bevi oyuncu da mevcut.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #24254 : 14 Haziran 2026, 22:09:25 »
Nando(0.6)+hall(0.9)-zagars(0.4)+bonzie(1.3)+bbj(1.2)+bacot(0.6)+silva(0.7)+bango(0.7)

Yaklaşık 6.5 maaş açılıyo. Baldwine zamlı kontratla beraber 6 milyon gibi bişey olur.

Bence oturu kadar maliyetli bi uzun almayız, oraya bence 1.5 m civarı maaşlı birini daha ekleriz.

aziz yıldırımın seçim öncesi dediği 4-5 milyon bütçe yükseltmemiz gerek sözü gerçek olursa ben ona razıyım.

Luwawu yu muhtemelen eğer ciddi olur ve bitirmeye niyetlenirsek max 2-2.2 ye falan biter. Asvel 2.3 vererek anlaşmaya yakındı sonra vazgeçti, onların çekilmiş olması iyi oldu. Bingham 700-800 civarı bitiyomuş.

Asıl parayı 4e gömcez bence lyles veya fontechio dan birini almak için.

Şutor guard için efesin tavrı onemli ama bence larkini bize salmazlar bsl yi de düşünerek. Ama imkan olsa larkini lyles dan çok isterim şahsen
4 numara herkesin ortak fikri minimum 1 tane daha elit ekleme daha şart oturu konusuna katılıyorum saras’ın sistemi kısa ve forvetlerden döndüğü için parayı uzuna gömmeyiz bence de ben ondan yorum yapmadım birde oturu’yu almakta çok zor hapoel yada başka takımlar parayla devreye girer
Bizim en azından wade tlc tarık lyles gibi sağlam az tartışılacak bir omurga oluşturmamız lazım bana göre devamı bir şekilde hallolur elde tucker melli var forrest birmingham sargiunas eklenecek birde önemli olan iskeleti kurmak şuan bana göre