Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 3682244 defa)

lancelot, south, kenz, BenFener46, Tom Hanks, efeovic, kumral26 ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı donmezsefa

• Üye
  • Yer: Bursa
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #25170 : 15 Temmuz 2026, 23:42:14 »
Juancho kaldı panada 2030 a kadar

Çevrimiçi BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #25171 : 16 Temmuz 2026, 00:31:18 »
Şu Bingham'ı da açıklasaydık hayırlısıyla

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #25172 : 16 Temmuz 2026, 00:34:05 »
Gs metu’yu alırken osimhen yardımcı olmuş görüşmüş metu futbol meraklısıymış bize de bir 4 numara çözecek futbolcu yok mu

Çevrimdışı donmezsefa

• Üye
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #25173 : 16 Temmuz 2026, 01:24:04 »
Gs metu’yu alırken osimhen yardımcı olmuş görüşmüş metu futbol meraklısıymış bize de bir 4 numara çözecek futbolcu yok mu

Asensio juancho kante yabusele çözeydi ne iyi olurdu :)

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #25174 : 16 Temmuz 2026, 06:39:56 »
İbrahim Kutluay:
Clyburn'ü Türkiye'ye ben getirdim.
Sevdiğim bir karakter.
Soru işaretleri var ama Fenerbahçe için iyi olma ihtimali daha yüksek.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #25175 : 16 Temmuz 2026, 09:09:26 »
İbrahim Kutluay:
Clyburn'ü Türkiye'ye ben getirdim.
Sevdiğim bir karakter.
Soru işaretleri var ama Fenerbahçe için iyi olma ihtimali daha yüksek.
İbrahim Kutluayı severim. Yorumculuğunu beğenirim ve severek takip ederim. Clyburn için yaptığı bu yorum bana biraz kendi spor adamı kimliğine yatırım gibi geldi. Hem açık kapı bırakıyor hem de PR ını yapıyor.

İbrahim Kutluay bile olsa Clyburn gibi bir oyuncunun takıma katılmasına pozitif duygularla bakamıyorum maalesef! Açıkçası o pozisyona, Clyburn karakterinde bir oyuncuyu yakıştıramıyorum.
Bununla birlikte, her söz havada kalır her söz açıklama ister, ben ne konuşsam boş! Saras hocam ben yönetirim diyorsa ve parkede bunu hissedersek bir kaç ay'a sıvarım o ayrı mesele...
PG Baldwin / SG Larkin / SG Tucker / SF Shields / PF-C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimiçi lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
« Yanıtla #25176 : 16 Temmuz 2026, 09:13:28 »
Eurohoops haberi kaldırmış hadi inşallah olmaz cluyburn
300e de oynasa istemiyoruzzzzźzzz 
« Son Düzenleme: 16 Temmuz 2026, 09:14:42 Gönderen: lancelot »

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #25177 : 16 Temmuz 2026, 09:38:00 »
Clyburn anlaşması tamamlandı. Birkaç hafta önce özcan abi buraya temenni olarak clyburn olmaz mı diye yazmıştı bende aman allah korusun gibi cevap vermiştim. Yetenekleri bi yana karakteri bana daçka yıllarından beri hep itici gelmiştir.

Ama günün sonunda tarık'ın ayrılığı sonrası mevcut piyasa şartlarında hoca clyburnu özellikle istemiş. Bazı yerlerde ömer onan ve derya üzerinden eleştiri gelmiş hatta larkine sallayanlar bile olmuş. Sözde larkin ben gelirim ama arkadaşım clyburnü de alın demiş 🤣

ama gel gelelim bu bi koç transferi. Tutar tutmaz sezon içinde görücez.

Hucumda kesinlikle büyük bi çeşitlilik katacaktır. Son yıllarda dış şutu oldukça istikrarlı bi hal aldı. Özellikle forvetlerden yüksek volumde şut kullanıp %40 isabrtle oynuyo. Zaten sırtı dönük oyun konusunda da oldukça elit biri. Topu yere vurabilmesi o boy ve fizikle birebir oynayabilmesi hepsi çok büyük avantaj. Savunmada zaaf olacağı aşikar. Ama yaşı da itibariyle zaten büyük bir rol büyük bir süre beklentisi ile gelmiyodur bu zaten kabul ettiği maaştan da belli. 15-17 dk lık bi clyburn bence yüksek ihtimal güzel katkı verecektır.

İşin psikolojik yönetim kısmı artık hoca ve idarecilerimizin işi, onlarda elbette onun sivri karakterini dizginleyecektir.
« Son Düzenleme: 16 Temmuz 2026, 09:38:46 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #25178 : 16 Temmuz 2026, 10:02:42 »
bende hiç sevmem kendisini ama saras istiyorsa mecbur sıvayacağız.

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #25179 : 16 Temmuz 2026, 10:17:18 »
Clyburn anlaşması tamamlandı. Birkaç hafta önce özcan abi buraya temenni olarak clyburn olmaz mı diye yazmıştı bende aman allah korusun gibi cevap vermiştim. Yetenekleri bi yana karakteri bana daçka yıllarından beri hep itici gelmiştir.

Ama günün sonunda tarık'ın ayrılığı sonrası mevcut piyasa şartlarında hoca clyburnu özellikle istemiş. Bazı yerlerde ömer onan ve derya üzerinden eleştiri gelmiş hatta larkine sallayanlar bile olmuş. Sözde larkin ben gelirim ama arkadaşım clyburnü de alın demiş 🤣

ama gel gelelim bu bi koç transferi. Tutar tutmaz sezon içinde görücez.

Hucumda kesinlikle büyük bi çeşitlilik katacaktır. Son yıllarda dış şutu oldukça istikrarlı bi hal aldı. Özellikle forvetlerden yüksek volumde şut kullanıp %40 isabrtle oynuyo. Zaten sırtı dönük oyun konusunda da oldukça elit biri. Topu yere vurabilmesi o boy ve fizikle birebir oynayabilmesi hepsi çok büyük avantaj. Savunmada zaaf olacağı aşikar. Ama yaşı da itibariyle zaten büyük bir rol büyük bir süre beklentisi ile gelmiyodur bu zaten kabul ettiği maaştan da belli. 15-17 dk lık bi clyburn bence yüksek ihtimal güzel katkı verecektır.

İşin psikolojik yönetim kısmı artık hoca ve idarecilerimizin işi, onlarda elbette onun sivri karakterini dizginleyecektir.

clyburnden sonra son bir 4 numara transferimiz kaldi dimi abi sence bu isim nba den mi olur ? bide hesaplamalarima gore paramizda var umarim yuksek profilli bir oyuncu olur.

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #25180 : 16 Temmuz 2026, 10:52:29 »
clyburnden sonra son bir 4 numara transferimiz kaldi dimi abi sence bu isim nba den mi olur ? bide hesaplamalarima gore paramizda var umarim yuksek profilli bir oyuncu olur.

Söylenene göre son bi yabancı alıp kapatıcaz transferi, belki bide bsl rotasyonunu derinleştirmek adına bi yerli gelebilirmiş(öfy ile ilgimiz artık yok diye biliyorum)

Açıkcası para hesabımız nasıl veya neye göre az kaldı çok kaldı biraz tahmin etmek zor. Geçen sezon total bütçemiz 29-30 civaydı bu sezon 33-34 bandına çıkacağı söyleniyodu.

Şuanki oyuncu maaş harcamamız clyburn ile birlikte 18 civarı oldu. Mantıken 33-34 lük total bütçede hala harcanabilir 2.5-3 milyonluk maaş limitimiz olmalı. Çünkü maaş limitinde %65 kuralı sebepli o limiti aşamıyoruz. Ama bu kuralda kalkabilir en son öyle söyleniyodu. Gerçi kalkması bize değil pao oly dubai hapoel gibi kara para aklayıcı kuluplere yarar.

geçen sene efes hapoel pao bu sebeple limiti aştıkları için ceza yemişti.

Ama bence sezon içine de manevra imkanı sağlamak için tüm bütçeyi harcamayız. Belki avrupadan buy outlu bi oyuncu alıp oraya da ekstra harcama yapmamız gerekir kim bilir. Bence son transfer içinde hala ilk odağımız avrupa pazarı olur

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #25181 : 16 Temmuz 2026, 11:13:33 »
PG      => Baldwin (H) + Forrest (S)
PG/SG => Larkin (H) + İgnas (S)
SG      => Melih (H)
SG-SF => THT (H) + Onuralp (S)
SF      => Shilds (H)
SF-PF => Key (S)
PF      => FORVET (H)
PF-C   => Silva (S) + Melli (S)
C        => Bingham (H), Sertaç (H)

Gard rotasyonunda 4 hücumcu, 3 savunmacı var
Forvet rotasyonunda 2 hücumcu, 4 savunmacı var
Pivot rotasyonunda 2 savunmacı, 2 hücumcu var

Acil ihtiyaç çok belli, hücumcu bir 4 numara. Sezona 10+4 ile girip NBA den #2,5 / #3,5 fırsat kollanacak gibi geliyor bana.

SON DURUM:

PG      => Baldwin (H) + Forrest (S)
PG/SG => Larkin (H) + İgnas (S)
SG      => Melih (H)
SG-SF => THT (H) + Onuralp (S)
SF      => Shilds (H)
SF-PF => Key (S) + Clyburn (H)
PF-C   => Silva (S) + Melli (S)
C        => Bingham (H), Sertaç (H)

Gard rotasyonunda 4 hücumcu, 3 savunmacı var
Forvet rotasyonunda 3 hücumcu, 4 savunmacı var
Pivot rotasyonunda 2 savunmacı, 2 hücumcu var

Clyburn sonrası ilgilendiğimiz forvet profili değişebilir. Hücum x savunma dengesi biraz pivotlaşan bir oyuncuya doğru dönebilir. Ama her halukarda şutu olan biri olmalı.
PG Baldwin / SG Larkin / SG Tucker / SF Shields / PF-C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimiçi lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
« Yanıtla #25182 : 16 Temmuz 2026, 11:34:38 »
Söylenene göre son bi yabancı alıp kapatıcaz transferi, belki bide bsl rotasyonunu derinleştirmek adına bi yerli gelebilirmiş(öfy ile ilgimiz artık yok diye biliyorum)

Açıkcası para hesabımız nasıl veya neye göre az kaldı çok kaldı biraz tahmin etmek zor. Geçen sezon total bütçemiz 29-30 civaydı bu sezon 33-34 bandına çıkacağı söyleniyodu.

Şuanki oyuncu maaş harcamamız clyburn ile birlikte 18 civarı oldu. Mantıken 33-34 lük total bütçede hala harcanabilir 2.5-3 milyonluk maaş limitimiz olmalı. Çünkü maaş limitinde %65 kuralı sebepli o limiti aşamıyoruz. Ama bu kuralda kalkabilir en son öyle söyleniyodu. Gerçi kalkması bize değil pao oly dubai hapoel gibi kara para aklayıcı kuluplere yarar.

geçen sene efes hapoel pao bu sebeple limiti aştıkları için ceza yemişti.

Ama bence sezon içine de manevra imkanı sağlamak için tüm bütçeyi harcamayız. Belki avrupadan buy outlu bi oyuncu alıp oraya da ekstra harcama yapmamız gerekir kim bilir. Bence son transfer içinde hala ilk odağımız avrupa pazarı olur
Aynen sezon ortasına bütçe bırakırız hamle için

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #25183 : 16 Temmuz 2026, 11:50:43 »
daha ismi gündemde yoken clyburn ve mirotic gelsin diyordum.

clyburn geldi, mirotic kaldı geriye.
onu da alıp şöyle bir ana rotasyon kurmak güzel olur.

wade - forrest
tht - larkin - ignas
shields - clyburn
key - melli
mirotic - silva - bingham

melih, onuralp, sertaç ile desteklenir.
yerli transferi yiğitcan olur umarım.

sezon ortası ignas’ın durumuna göre guard ve bingham’ın durumuna göre uzun takviyesi düşünülür.

herkesle kafa kafaya oynayacak, kimseden eksiği olmayan kadro bu.

obradovic’in campazzo hamlesi kötü oldu yalnız. campazzo ve sloukas yaptı guardlarını. kendi basketbolunu oynatacak imkanı buldu. 

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #25184 : 16 Temmuz 2026, 12:33:26 »
Bingham açıklanıyo, madrid alamış mı yani fersu iti öyle diyodu 😅