Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 3682368 defa)

myildirim, FenerDynasty, Umut ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #25245 : 18 Temmuz 2026, 13:30:22 »
elde shields, clyburn ve key var; melli’ye de 4’den süre veririz olmazsa sezon içi bi hamle yaparız kafasına girerler diye endişeli değilim desem yalan olur. bence işimizi garantiye almamız lazım.

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #25246 : 18 Temmuz 2026, 15:38:05 »
elde shields, clyburn ve key var; melli’ye de 4’den süre veririz olmazsa sezon içi bi hamle yaparız kafasına girerler diye endişeli değilim desem yalan olur. bence işimizi garantiye almamız lazım.

shields 4 oynayamaz. clyburn ve mellide yeri geldiğinde 4 oynar net bir 4 numara almamak gibi birsey olacagini hic sanmiyorum.nba durumunu bekleyebilirler

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #25247 : 18 Temmuz 2026, 15:58:24 »
shields 4 oynayamaz. clyburn ve mellide yeri geldiğinde 4 oynar net bir 4 numara almamak gibi birsey olacagini hic sanmiyorum.nba durumunu bekleyebilirler
shields 3 oynar, clyburn’le key’i hem 3 hem 4 oynatırız, gerekirse melli’yi hatta belki bingham’ı da kaydırırız kafasına girerlerse diye dedim. genel forvet rotasyonu için böyle bir yorum yaparlarsa sorun büyük. çünkü clyburn 4’den süre alacaksa hep bahsi geçen 4.5 değil de 3.5 almak gerekir. aslında 3-4 gibi pozisyon dillendirmek yerine “şutu olan size’lı kanat” lazım demek en mantıklısı gibi.
« Son Düzenleme: 18 Temmuz 2026, 16:02:12 Gönderen: efeovic »

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #25248 : 18 Temmuz 2026, 16:20:14 »
Asvelin bütçe işleri sarpa sarmış parker büyük patlayacak gibi. Pao franciscoya çökebilirmiş.
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı akıllıdeli

• Üye
  • Yer: ankara
« Yanıtla #25249 : 18 Temmuz 2026, 22:15:32 »
Hala 4 ve 5 numaralar problemli kadroda, bir senede bir bölgede eksik iş yapmasak olmuyor...

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #25250 : 18 Temmuz 2026, 23:14:30 »
Şu ana kadar yaptığımız transferlerde hep ne vereceği bilinen garanti adamlara gittik. Bundan sonra da şayet birisi gelecekse yine benzer şekilde olacağını düşünüyorum. Almış olmak için almaktansa biraz sabırlı olarak bir fırsat transferi kovalayacağımızı, olmazsa NBA den bir isme gideceğimizi zannediyorum.
« Son Düzenleme: 18 Temmuz 2026, 23:16:03 Gönderen: Semazen »
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #25251 : 19 Temmuz 2026, 12:40:07 »
Larkin çok motive, gayet güzel.

Alıntı
Shane Larkin: “Fenerbahçe'ye transferim hiçbir zaman paranın peşinden koşmakla ilgili değildi. İsteseydim gider, 10, 12, hatta 15 milyon $ kazanırdım. Ferrarimi alır, her gün antrenmana onunla giderdim. Ben gelmiş geçmiş en iyilerden biri olmak istiyorum. Hatta bunu yapan en iyi isim olmak istiyorum. Bunun için eksik kalan birkaç şey vardı."

Ben herkese saygı duyarım. Ben bir askerim. Bana kimi verirseniz onunla birlikte savaşa giderim."

Geçen sezonki ilk 10 maçta 35 dakika ortalama oynatmışlar adamı.
30 dakikanın altında sahada kaldığı maç yok,
milano maçında 45.5 dakika sahada kalmış.
11. maçta patlamış doğal olarak.

larkin, clyburn, melli, mirotic gibi adamlar 10 küsur senedir ligin kralı olmuş,
halen üst düzey performans veren isimler.

yaş muhabbetleri saçmalıktan öte değil.

twitter ahalisi olsun, basketbol yorumlamayı profesyonel olarak yapan kimseler olsun, yaş konusunda aşırı saçmalıyor.

larkin, shields, clyburn ve melli var elimizde veteran denecek.
bunlara bir de mirotic ekleyebilirsek 5 veteran olur toplamda.

forrest, tht, baldwin, key, bingham, silva da euroleague seviyesinde oyuncular, etti 11 oyuncu.

sargiunas ve onuralp de euroleague’de ihtiyaç halinde rotasyona dahil olabilecek isimler, etti 13 oyuncu.

muhtemelen sezon ortası bir kısa eklemesi daha yaparız, olur 14 euroleague oyuncusu.

ligde süre alacak mert, melih ve sertaç da var elde,

etti 17 oyuncu.

bu kadar geniş rotasyona sahip bir takımda oyuncuların yaşının problem olacağını düşünmek temelsiz bir yaklaşım.

veteranların tümüne 15-20 dakika ortalama süre verecek, hatta bazı maçlarda dinlendirecek kadro genişliğine sahibiz.

sargiunas ve onuralp’in performansları çok kritik.

guard rotasyonunda bence sayısal anlamda euroleague oyuncusu bakımından eksiğiz.

sargiunas ve onuralp katkı verirse sezon ortası eklentiye gerek kalmayabilir hatta.

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #25252 : 19 Temmuz 2026, 12:58:13 »
Larkin çok motive, gayet güzel.

Geçen sezonki ilk 10 maçta 35 dakika ortalama oynatmışlar adamı.
30 dakikanın altında sahada kaldığı maç yok,
milano maçında 45.5 dakika sahada kalmış.
11. maçta patlamış doğal olarak.

larkin, clyburn, melli, mirotic gibi adamlar 10 küsur senedir ligin kralı olmuş,
halen üst düzey performans veren isimler.

yaş muhabbetleri saçmalıktan öte değil.

twitter ahalisi olsun, basketbol yorumlamayı profesyonel olarak yapan kimseler olsun, yaş konusunda aşırı saçmalıyor.

larkin, shields, clyburn ve melli var elimizde veteran denecek.
bunlara bir de mirotic ekleyebilirsek 5 veteran olur toplamda.

forrest, tht, baldwin, key, bingham, silva da euroleague seviyesinde oyuncular, etti 11 oyuncu.

sargiunas ve onuralp de euroleague’de ihtiyaç halinde rotasyona dahil olabilecek isimler, etti 13 oyuncu.

muhtemelen sezon ortası bir kısa eklemesi daha yaparız, olur 14 euroleague oyuncusu.

ligde süre alacak mert, melih ve sertaç da var elde,

etti 17 oyuncu.

bu kadar geniş rotasyona sahip bir takımda oyuncuların yaşının problem olacağını düşünmek temelsiz bir yaklaşım.

veteranların tümüne 15-20 dakika ortalama süre verecek, hatta bazı maçlarda dinlendirecek kadro genişliğine sahibiz.

sargiunas ve onuralp’in performansları çok kritik.

guard rotasyonunda bence sayısal anlamda euroleague oyuncusu bakımından eksiğiz.

sargiunas ve onuralp katkı verirse sezon ortası eklentiye gerek kalmayabilir hatta.

Geçen sene larkinin fiziksel olarak sonunu hazırlayan ergin, tüyü diken kokoşkov oldu. 2 side adamı damızlık inek gibi sağıp 3-4 ay boyunca nerdeyse hiç dinlendirmeden oynattılar 35 dakika ortalamalarla. Bizde istisnai durumlar hariç çoğu maçımızda 30dk süre alan oyuncu olmuyo. Hatta çoğu ana oyuncumuz 22-25 dk bandında oynuyo. Larkini yıpratmadan kullanacağımız 20 dk lık rotasyonda allah rakibin yardımcısı olsun😎
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #25253 : 19 Temmuz 2026, 13:46:35 »
sargiunas hem sabit şutör olarak hem de perde çıkışlarında kullanılabilecek bir oyuncu gibi duruyor, eğer euroleague geçişinde savunmada da zayıf halka olmayıp o bölgede tarık’tan boşalan sürenin 10-15 dakikasını çalabilirse çok iyi olur. gerçi boy 1.94 3 numara çok oynamaz gibi o yüzden pozisyondan ziyade rol olarak tarık’ın az da olsa yerini alsa ilk sezonu için yeterli olabilir. ama oyuncuyu iyice tanımak için hazırlık maçlarını en azından görmek lazım tabi, şu an ne desek yarım kalır.

ekstrem bir sakatlık olmadığı takdirde ben sezon içi veya şimdi bir kısa transferi gerektiğini düşünmüyorum. geçen 2 sezonun genelini ana rotasyonda 4 kısayla oynadık hep, şimdi de elde 4 kısa + top yönlendiren shields var. yaz transferini iyi hücumcu bi forvet alarak kapatıp sezon içinde de bingham ve silva’nın durumuna göre belki 5 numara alarak devam ederiz bence.

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #25254 : 19 Temmuz 2026, 13:54:18 »
sargiunas hem sabit şutör olarak hem de perde çıkışlarında kullanılabilecek bir oyuncu gibi duruyor, eğer euroleague geçişinde savunmada da zayıf halka olmayıp o bölgede tarık’tan boşalan sürenin 10-15 dakikasını çalabilirse çok iyi olur. gerçi boy 1.94 3 numara çok oynamaz gibi o yüzden pozisyondan ziyade rol olarak tarık’ın az da olsa yerini alsa ilk sezonu için yeterli olabilir. ama oyuncuyu iyice tanımak için hazırlık maçlarını en azından görmek lazım tabi, şu an ne desek yarım kalır.

ekstrem bir sakatlık olmadığı takdirde ben sezon içi veya şimdi bir kısa transferi gerektiğini düşünmüyorum. geçen 2 sezonun genelini ana rotasyonda 4 kısayla oynadık hep, şimdi de elde 4 kısa + top yönlendiren shields var. yaz transferini iyi hücumcu bi forvet alarak kapatıp sezon içinde de bingham ve silva’nın durumuna göre belki 5 numara alarak devam ederiz bence.

Benim gördüğüm 1.96 ama her halükarda adam gard. Size olarak iyi. Güçlü yönleri zaten 3 sayı ve savunma elemanın, bu bağlamda gereken katkıyı verirse yoktan ciddi oyuncu kazanmış oluruz.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimiçi Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #25255 : 19 Temmuz 2026, 14:03:54 »
12 kişilk rotasyonda 5 oyuncunun 40lı yaşlara merdiven dayaması kötü.Mirotiç evlerden uzak dursun.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #25256 : 19 Temmuz 2026, 14:14:59 »
Benim gördüğüm 1.96 ama her halükarda adam gard. Size olarak iyi. Güçlü yönleri zaten 3 sayı ve savunma elemanın, bu bağlamda gereken katkıyı verirse yoktan ciddi oyuncu kazanmış oluruz.
kulübün açıklamasında görmüştüm ben de 1.94 diye ama size olarak geniş gibi gördüm ben de, kulaç açıklığı büyük ihtimalle boyuna göre uzun. maç başına 1.4 top çalması vardı galiba, savunma anlamında bildiğim tek özelliği o :D eğer o katkıyı verirse gerçekten yer edinebilir çünkü şutu baya baya iyi. 1-2’den ziyade daha çok 2-3 oyuncusu gibi bi izlenim verdi bana ama saras’ın kafada size çok önemli olduğu için nası kullanır görmek lazım.

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
« Yanıtla #25257 : 19 Temmuz 2026, 15:06:41 »
12 kişilk rotasyonda 5 oyuncunun 40lı yaşlara merdiven dayaması kötü.Mirotiç evlerden uzak dursun.

;D ;D ;D ;D :D :D :D :D :D :D :D :D

Çevrimdışı tembelhayvan

• Üye
    • FantomOrmanda
« Yanıtla #25258 : 19 Temmuz 2026, 15:52:27 »
Son transfer Melli'yi bu sezon yedekleyebilecek, önümüzdeki sezondan itibaren de yerini alabilecek 30 yaş altı bir 4-5 numara olmalı. Var mı öyle bir oyuncu NBA'den düşebilecek?
Özellikle oyun aklı olarak Melli'yi dinlendirebilmek önemli olacak, yaşı iyice ilerledi.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #25259 : 19 Temmuz 2026, 16:34:41 »
Belki de Clyburn'ü tamâmen 4 numara için aldırdı Saras, NHD'nin dolmayan yerini doldurmak için, olamaz mı? Yapılacak transfer de belki de 3 numaraya Tarık gibi sayı makinesi birisi olacak belki? Yâni Shavon Bonzie yerine, Clyburn de NHD boşluğuna geldi?

Biz her şeyi düşünüyoruz da Saras düşünmüyor mu. Türkiye'deki herkesten daha iyi biliyor her şeyi. Clyburn'ün eksi yönlerini o bilmiyor mu sanki. Bunların üstesinden geleceğine inanıp istediyse bekleyip görelim, vereceği rolü bi izleyelim. Ben temkinli yaklaşanlardanım, elimde olsa transferini yapmazdım ama Saras ne alacağını herhâlde düşünmüştür, rolünü ona anlatmıştır mutlaka.

Havuz o kadar dar ve sıkıntılı ki 36 yaşındaki Clyburn hâlâ şampiyonluk adayı takımlarda yer bulabiliyor. NBA'in ve NCAA'in Avrupa basketboluna verdiği zarar işte.

« Son Düzenleme: 19 Temmuz 2026, 16:35:47 Gönderen: Erdal Soner »