Larkin çok motive, gayet güzel.
Shane Larkin: “Fenerbahçe'ye transferim hiçbir zaman paranın peşinden koşmakla ilgili değildi. İsteseydim gider, 10, 12, hatta 15 milyon $ kazanırdım. Ferrarimi alır, her gün antrenmana onunla giderdim. Ben gelmiş geçmiş en iyilerden biri olmak istiyorum. Hatta bunu yapan en iyi isim olmak istiyorum. Bunun için eksik kalan birkaç şey vardı."
Ben herkese saygı duyarım. Ben bir askerim. Bana kimi verirseniz onunla birlikte savaşa giderim."
Geçen sezonki ilk 10 maçta 35 dakika ortalama oynatmışlar adamı.
30 dakikanın altında sahada kaldığı maç yok,
milano maçında 45.5 dakika sahada kalmış.
11. maçta patlamış doğal olarak.
larkin, clyburn, melli, mirotic gibi adamlar 10 küsur senedir ligin kralı olmuş,
halen üst düzey performans veren isimler.
yaş muhabbetleri saçmalıktan öte değil.
twitter ahalisi olsun, basketbol yorumlamayı profesyonel olarak yapan kimseler olsun, yaş konusunda aşırı saçmalıyor.
larkin, shields, clyburn ve melli var elimizde veteran denecek.
bunlara bir de mirotic ekleyebilirsek 5 veteran olur toplamda.
forrest, tht, baldwin, key, bingham, silva da euroleague seviyesinde oyuncular, etti 11 oyuncu.
sargiunas ve onuralp de euroleague’de ihtiyaç halinde rotasyona dahil olabilecek isimler, etti 13 oyuncu.
muhtemelen sezon ortası bir kısa eklemesi daha yaparız, olur 14 euroleague oyuncusu.
ligde süre alacak mert, melih ve sertaç da var elde,
etti 17 oyuncu.
bu kadar geniş rotasyona sahip bir takımda oyuncuların yaşının problem olacağını düşünmek temelsiz bir yaklaşım.
veteranların tümüne 15-20 dakika ortalama süre verecek, hatta bazı maçlarda dinlendirecek kadro genişliğine sahibiz.
sargiunas ve onuralp’in performansları çok kritik.
guard rotasyonunda bence sayısal anlamda euroleague oyuncusu bakımından eksiğiz.
sargiunas ve onuralp katkı verirse sezon ortası eklentiye gerek kalmayabilir hatta.