Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 3682743 defa)

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #25380 : Bugün, 19:18:12 »
Muhtemelen ağustosun başında toplanıp sezon hazırlıklarına başlarız. Bu Sarasla gecireceğimiz 3.yaz hazırlık dönemi olacak ve bu yaz ilk kez sakatsız , milli takımsız , transferler bitmiş tam kadro ilk günden top başı yapabilicez. Super kupa için 40-45 gün , El başlangıcı için yaklaşık 2 aylık süremiz olacak adaptasyon ve hazırlık için. Bu süreç bizim için çok kıymetli ve faydalı gececektir.

Ama yine de aralık ocağa kadar tökezlediğimiz kötü anlarımız olacaktır. Kadronun birbirine ve sisteme alışması muhakkak zaman alacaktır.

Kışın nba den düşebilme ihtimali olan çok fazla forvet olacak bence oraya da son bi kurşun sakladık bütçe özelinde.

Ama sonrasında güzel bi ivme ile f4 de kadar uzanacağımızı düşünüyorum. F4 te artık kim öle kim kala herşey olabilir sonuçta tek maçta.
İşin güzel yanı da nitelik bakımından tam paket bi kadro olduk. 3&D, post-up forvet, roller uzun, şutör uzun, saha içi generalleri, iş izolasyona kaldığında rakibi bitirecek birebirciler... Ne ararsan var. Saras başganım da formda bir yıl geçirirse mükemmel bir sezon bizi bekliyor. Kendimi bildim bileli ilk kez bir sezona tam takım ve eksiksiz giriyoruz. Buna Zaza Enden Tatu'nun kilo verip temiz sayfa açtığı 90'lar sonları dahildir. :D
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #25381 : Bugün, 19:19:20 »
Şu sezon ne zaman başlayacak be kardeşim dedirtecek bir transfer sezonu geçirdik. İlk El sampiyonlığu da dahil beni en fazla heyevanlandıran, umutlandıran kadroya sahibiz. Ömer Onan seçildikten sonra ben hırslı bir insanım en iyileri alacağım minvalinde demeci vardı. Adam haklıymış:)
Çok da en iyileri aldığını iddia edemeyiz ama Larkin hamlesi ve gidenlerin yerinin dulduruluş biçimi gayet olumlu. Atılan zarlar da bu kez ciddi potansiyelli.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #25382 : Bugün, 19:27:25 »
Hall < Forrest
De Colo < Larkin
Zagars < Sargiunas
Boston< Juzang
Tarık>Shields
Colson < Clyburn
Jantunen < Key
Birch < Bingham
Metecan < Sertaç

Muazzam bir değişim, emeği geçenlere teşekkürler.

Enteresan.  Birisi de kalkıp söyle diyebilir mi?

Hall > Forrest
De Colo = Larkin
Zagars = Sargiunas
Boston> Juzang
Tarık>Shields
Colson < Clyburn ?
Jantunen = Key
Birch > Bingham
Metecan = Sertaç

Derse de hic bir sey demem.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #25383 : Bugün, 20:42:01 »
Enteresan.  Birisi de kalkıp söyle diyebilir mi?

Hall > Forrest
De Colo = Larkin
Zagars = Sargiunas
Boston> Juzang
Tarık>Shields
Colson < Clyburn ?
Jantunen = Key
Birch > Bingham
Metecan = Sertaç

Derse de hic bir sey demem.
De Colo=Larkin kısmını enteresan bulmaz mısın?

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #25384 : Bugün, 21:00:44 »
hücum anlamında ziyadesiyle gelişmeyi vadeden bir kadro var ama işin savunma tarafı da var. forrest, key ve melli takımın en iyi savunmacıları. wade, larkin ve tht canı istediklerinde çok iyi savunma yapan oyuncular ama direkt olarak iyi savunmacı diyemeyiz. bu noktada shields, juzang, clyburn ve bingham’ın savunmada ne vereceği kritik. çaylak olanların hızlı öğrenip adapte olması tecrübeli olanların da saras’ın istediği yoğunluğu göstermesi gerek.

geçen sezon ligin en iyi savunma takımıydık, hücumda ileri adım atarken aynı seviyedeki savunmayı görmezsek şaşırmam mevcut kadroyla. saras’ın koçluğu ve takımın size’ına güvenmek istiyorum, umarım oyuncular adapte olabilir.