Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 3687432 defa)

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #25380 : 26 Temmuz 2026, 19:18:12 »
Muhtemelen ağustosun başında toplanıp sezon hazırlıklarına başlarız. Bu Sarasla gecireceğimiz 3.yaz hazırlık dönemi olacak ve bu yaz ilk kez sakatsız , milli takımsız , transferler bitmiş tam kadro ilk günden top başı yapabilicez. Super kupa için 40-45 gün , El başlangıcı için yaklaşık 2 aylık süremiz olacak adaptasyon ve hazırlık için. Bu süreç bizim için çok kıymetli ve faydalı gececektir.

Ama yine de aralık ocağa kadar tökezlediğimiz kötü anlarımız olacaktır. Kadronun birbirine ve sisteme alışması muhakkak zaman alacaktır.

Kışın nba den düşebilme ihtimali olan çok fazla forvet olacak bence oraya da son bi kurşun sakladık bütçe özelinde.

Ama sonrasında güzel bi ivme ile f4 de kadar uzanacağımızı düşünüyorum. F4 te artık kim öle kim kala herşey olabilir sonuçta tek maçta.
İşin güzel yanı da nitelik bakımından tam paket bi kadro olduk. 3&D, post-up forvet, roller uzun, şutör uzun, saha içi generalleri, iş izolasyona kaldığında rakibi bitirecek birebirciler... Ne ararsan var. Saras başganım da formda bir yıl geçirirse mükemmel bir sezon bizi bekliyor. Kendimi bildim bileli ilk kez bir sezona tam takım ve eksiksiz giriyoruz. Buna Zaza Enden Tatu'nun kilo verip temiz sayfa açtığı 90'lar sonları dahildir. :D
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #25381 : 26 Temmuz 2026, 19:19:20 »
Şu sezon ne zaman başlayacak be kardeşim dedirtecek bir transfer sezonu geçirdik. İlk El sampiyonlığu da dahil beni en fazla heyevanlandıran, umutlandıran kadroya sahibiz. Ömer Onan seçildikten sonra ben hırslı bir insanım en iyileri alacağım minvalinde demeci vardı. Adam haklıymış:)
Çok da en iyileri aldığını iddia edemeyiz ama Larkin hamlesi ve gidenlerin yerinin dulduruluş biçimi gayet olumlu. Atılan zarlar da bu kez ciddi potansiyelli.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #25382 : 26 Temmuz 2026, 19:27:25 »
Hall < Forrest
De Colo < Larkin
Zagars < Sargiunas
Boston< Juzang
Tarık>Shields
Colson < Clyburn
Jantunen < Key
Birch < Bingham
Metecan < Sertaç

Muazzam bir değişim, emeği geçenlere teşekkürler.

Enteresan.  Birisi de kalkıp söyle diyebilir mi?

Hall > Forrest
De Colo = Larkin
Zagars = Sargiunas
Boston> Juzang
Tarık>Shields
Colson < Clyburn ?
Jantunen = Key
Birch > Bingham
Metecan = Sertaç

Derse de hic bir sey demem.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #25383 : 26 Temmuz 2026, 20:42:01 »
Enteresan.  Birisi de kalkıp söyle diyebilir mi?

Hall > Forrest
De Colo = Larkin
Zagars = Sargiunas
Boston> Juzang
Tarık>Shields
Colson < Clyburn ?
Jantunen = Key
Birch > Bingham
Metecan = Sertaç

Derse de hic bir sey demem.
De Colo=Larkin kısmını enteresan bulmaz mısın?

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #25384 : 26 Temmuz 2026, 21:00:44 »
hücum anlamında ziyadesiyle gelişmeyi vadeden bir kadro var ama işin savunma tarafı da var. forrest, key ve melli takımın en iyi savunmacıları. wade, larkin ve tht canı istediklerinde çok iyi savunma yapan oyuncular ama direkt olarak iyi savunmacı diyemeyiz. bu noktada shields, juzang, clyburn ve bingham’ın savunmada ne vereceği kritik. çaylak olanların hızlı öğrenip adapte olması tecrübeli olanların da saras’ın istediği yoğunluğu göstermesi gerek.

geçen sezon ligin en iyi savunma takımıydık, hücumda ileri adım atarken aynı seviyedeki savunmayı görmezsek şaşırmam mevcut kadroyla. saras’ın koçluğu ve takımın size’ına güvenmek istiyorum, umarım oyuncular adapte olabilir.

Çevrimdışı kursad2fun

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #25385 : 27 Temmuz 2026, 00:17:29 »
Savunma anlamında Tarık'ın gidişi bir kayıp değil bence.. Hall ve Birch sağlıklı oldukları zaman savunmada çok caydırıcı bir takımdık. Onların yeri doldu mu, göreceğiz..
Bence geçen yıla göre sertlik anlamında takım gelişmedi.. Dubai, Olympiakos gibi takımlar döve döve yenmişti bizi.. Bu sene Pana da çok sert bir takım oldu..
Pero Antiç etkisi yapacak birini almamızı beklerdim, maalesef canımız yanacak o konuda..

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #25386 : 27 Temmuz 2026, 11:16:31 »
nicelik anlamında ilk defa dolu bir talım olduk ancak benim kafama takılan lkonu, swicth savunması. melli ve birch orayı hallediyordu. birch gitti melli bir yıl daha aldı. key mi? silva mı? bingham mı? orayı kimler dolduracak merak ediyorum.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #25387 : 27 Temmuz 2026, 11:55:08 »
De Colo=Larkin kısmını enteresan bulmaz mısın?
Kariyer ve son senesi için bulmam

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #25388 : 27 Temmuz 2026, 12:12:10 »
Arkadaşlar ne uçalım ne kaçalım tatlı şubeye eleştirileri saklı tutarak sonuna kadar destek.Çok çok büyük mutluluklar yaşattılar.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #25389 : 27 Temmuz 2026, 12:16:57 »
Trent forrest devin hall dan
Braxton Key de khem birchten daha iyi savunmacıdır şuan ki halleriyle.

Khem birch ün 28-30 yaş hali olacaktı ki bi savunma dersi versin de malum yaş ilerledi dizler tükendi.

Savunmanın 2 temel taşı gitti ama daha genç daha dinamik daha iyi versiyonları geldi.

Bu arada canı istediğinde clyburn de bayağı iyi savunma yapabiliyo özellikle cska dönemlerinde hatırlıyorum, bakalım umarım bizde de canı ister 😃
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #25390 : 27 Temmuz 2026, 12:32:33 »
Paylaşılan listenin geneli için "İYİMSER" ve "KÖTÜMSER" diye yazıyorum. Yoksa kendi içinde de değişkenlik arz eden ikililer mevcut. Buna göre;

İYİMSER
Hall < Forrest
De Colo < Larkin
Zagars < Sargiunas
Boston< Juzang
Tarık>Shields
Colson < Clyburn
Jantunen < Key
Birch < Bingham
Metecan < Sertaç

KÖTÜMSER
Hall > Forrest
De Colo = Larkin
Zagars = Sargiunas
Boston> Juzang
Tarık>Shields
Colson < Clyburn ?
Jantunen = Key
Birch > Bingham
Metecan = Sertaç

PAÇAL
Hall H(6) + S(8.) vs Forrest H(6) + S(7)
De Colo H(7) + S(4) vs Larkin H(8.) + S(5)
Zagars H(6) + S(4) vs Sargiunas H(6) + S(5)
Boston H(5) + S(6) vs Juzang H(7) + S(5)
Tarık H(9) + S(6) vs Shields H(8.) + S(7)
Colson H(8.) + S(5) vs Clyburn H(8.) + S(5)
Jantunen H(4) + S(5) vs Key H(5) + S(8.)
Birch H(3) + S(7) vs Bingham H(6) + S(6)
Metecan H(4) + S(6) vs Sertaç H(6) + S(4)

ORT ESKİLER H(5,8) + S(5,7) vs ORT YENİLER H(6,7) + S(5,8)

Bana göre; savunmada pek bir şey kaybetmedik. Hücumda yukarı çıktık.
NOT: Oyuncunun hücumdaki ve savunmadaki ağırlıkları dikkate alınmamıştır. Potansiyelleri üzerinden notlama yapılmıştır. Göreceli bir değerlendirmedir, herkes dilediği notu vermekte özgürdür.
PG Baldwin / SG Larkin / SG Tucker / SF Shields / PF-C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #25391 : 27 Temmuz 2026, 12:33:14 »
geçen sezonki hall ve jantunenden iyi olmamak için büyük çaba göstermek lazım. keza bence nando’dan da çok istediğimizi alamadık. larkin sakatlık yaşarsa problem olabilir ama süreleri yarı yarıya düşecek. o senaryoda ben de nando’nun önüne yazarım.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #25392 : 27 Temmuz 2026, 12:37:26 »
Ben de geçen seneye göre daha iyi olduğumuzu düşünenlerdenim.

De Colo- Larkin değişikliği zaten kıyaslanamaz. Geçen yılki Nando'ya göre Larkin fersah fersah önde. (Sakatlık problemi olmayacağı varsayımı ile)

Hall - Forest. Forest, geçen yılki Hall'dan iyi olacağı aşikar.

Tarık - Shields. Tamam Tarık Avrupa'nın hatırı sayılı şutörlerinden birisi olmuştu ama zaman zaman konsantrasyon kaybı ile basit ve gereksiz hataları da yok değildi. Gerek şutörlük, gerek oyun katkısı ile Shields'ın Tarık'ın önünde olacağını düşünüyorum.

Jantunen - Cluyburn. Her ne kadar transferi pek içime sinmese de Cluyburn, Jantunen'den her halukarda iyidir. Burada da artı yazar.

Birch - Key, Khem Birch, 2.06 boy, 106 kg / Braxton Key 2.03 boy 102 kg. Burada da daha genç ve sağlıklı olan  Key'in hem savunma hem hücumda artı yazacağını düşünüyorum.

Zagars - Sargiunas. Zagars'ı ne Avrupa'da ne ligde göremediğimiz için Sargiunas hiç süre almasa bile yine eksi yazmaz.

Bacot - Bingham. Bacot'da aynı Zagars gibi varlığı ile yokluğu belli değildi. Bingham kötü çıksa bile kaybedeceğimiz fazla bir şey yok ama söylenenlere göre Bingham'ın faydalı olma ihtimali yüksek.

Kısacası nereden baksanız kağıt üzerinde geçen yla göre daha derli toplu bir takım olduk.

Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #25393 : 27 Temmuz 2026, 13:55:49 »
Dolu dolu geçirdiğimiz transfer sezonunu Juzang transferiyle sonlandırdık. Ben yönetimden razıyım çok verimli geçirdiklerini düşünüyorum.  Sezon ortalarında Nba'den fırsatları kovalarız.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
« Yanıtla #25394 : 27 Temmuz 2026, 14:25:05 »
Dolu dolu geçirdiğimiz transfer sezonunu Juzang transferiyle sonlandırdık. Ben yönetimden razıyım çok verimli geçirdiklerini düşünüyorum.  Sezon ortalarında Nba'den fırsatları kovalarız.
leş gibi transfer sezonu geçirdik (totemdir vurmayın ölürüm)🙃