Transferlerin çoğu net, bilinen-tanınan, ne alacağımızı bildiğimiz isimler olunca; Arada alınan potansiyel transferleri ve veteranlar kimsenin gözüne batmıyor, hatta taraftarı mutlu ediyor bile olabilir.
Sinan çok güzel anlatmış. Genelde beklenenden daha uzun bir hazırlık periyodu geçirecek olmamız muazzam. Aynı zamanda sistemi tanıyanlar ile yenilerin adaptasyonu için bu süre, aslında yıl sonu hedefinin keskinliği ve ocak ayı tahminleri için de referans alınabilecek.
Her sene Şubat-Martı hedef koyardım. Bu sene Ocak-Şubat dönemini gözüme kestirdim. Her ne kadar transferlerin önemli bir bölümü Saran yönetimince yapılmış olsa da, Aziz Yıldırım yönetiminin transfer politikasının kısa vadede başarı olduğu, erkek basketbol şubesinin son dönemki seçimlerinden belli.
Burada sadece tek bir handikap var. Oyuncu yönetimi! Eğer yolda lastik patlarsa, bu genç! delikanlılar başaramayacaklarını hissedelerse, maalesef kartları yeniden dağıtmaya Saras dominasyonu bile yetmeyebilir. Ama yine de içinize su serpeyim, takımdaki bir kaç tutkal oyuncuya çok güveniyorum. Onları da ilerleyen zamanda, "TUTKAL" başlığıyla alıntılayarak kendimce anlatmaya çalışırım.
Şimdiden iyi seyirler...