"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ahadeli sen katıl diye yazmadım kendi görüşümü yazdım
Son maç hariç Çağla neredeyse 1 yıldır aşırı formsuz, oynadığı maçlarda oynattığı oyun çok fazla tepki alıyor. Oyuncularla özellikle Kübra ile uyumu da iyi değil üstelik milli takım ve kulüp takımında yıllardır beraber oynamalarına rağmen.Ayrıca kulüpte Naz ın arkasında 2. pasör, oradan alıp da Ezgi ile 2. pasör için rekabete gir demeyi kabul de etmez.Fenerbahçe Ezgi ye güvenmeli, illa bir pasör alınacaksa da bu Cansu Özbay olmalı bence.
Agel Prostejov takımında oynayan 16 yaşında Vargas isimli Küba'lı oyuncu beni ciddi anlamda etkiledi.Dün Eczacıbaşı'nın maçını izleyen oldu mu bilmiyorum. Agel Prostejov'un hücumda en etkili ismiydi kendisi. Önümüzdeki yıllarda isminden oldukça fazla söz ettirecek. Şayet imkan varsa en azından önümüzdeki yılların transfer listesinin en üstüne ismi yazılmalıı.
çok önemli değil ama L ler neden büyük ? yazarken zorluk olmuyor mu ? ya 2 sene önce çok iyi hatırlıyorum fenerbasket zamanları sırf L büyük yazıyor diye barıuş bir üyeyi ihrac etmişti. haa bence yanlış yapmıştı ama bi anda dejavu yaşadım