Asuman'ın voleybol hayatı bitti gibi diyorlardı, nasıl ilgileniyoruz bilemiyorum. Iki dizinden ağır sakatlık geçirdi, tekrar oynayabileceği şüpheliydi. Carli Lloyd dogru cikarsa sevinirim ama onun da onemli sakatlıkları var, elimizde patlayabilir sakatlanirsa.
Smaçör olarak da Jacque çok kötü bir sezon gecirdi hamilelikten sonra Brezilya'da. Orada hic bir takim onu almiyor diye aglayip duruyor. Su an icin riskli bir transfer olur bana gore. Zamaninda eskiden iyiydi diye alinan Paula ve Mari gibi. Havelkova'yi ise asla istemem. Her seyi azar azar yapabilen, hic bir seyi tam yapamayan, dengesiz bir oyuncu. Smaçör transferimiz gercekten sıkıntılı. Umarım Kim kalır.
PÇ olarak Lowe riskli bir transfer. Henuz kendini ispatlamadi ust duzey voleybol icin. Ileride buyuk oyuncu olabilir ama su an icin riskli. Alinabilir bir risk tabii ki ama risk alacaksak Brako'yu tercih ederim.
Orta oyuncu olarak Thaisa'nin gelmesi inanilmaz olur ama surekli ilk 6 oynatabileceksek. Volero ile anlasma ihtimali yuksek demislerdi. O olmazsa ben Veljkovic istiyorum. Henuz kimseyle anlasmadi bildigim kadariyla. Kalan az sayida iyi ortalardan biri. Blokta fena değildir, 3'ten de iyi hucum eder. Türk olarak Ergül bence kalmaliydi ama kalmiyorsa Melike'yi alip gelecege yatirim yapabiliriz. Ya da Fenerbahce'nin çocuğu Melis'i alabiliriz Vakifbank'tan