Ben şahsen Brakoceviç'in iyi döneceğini düşünüyorum.Alırsak iyi olur. Hem burda onun milli takımdaki rakibi Boskovic var özellikle Eczacı maçlarında iyi oynayacağını düşünüyorum.
Yeni hocamız Terzic olursa Miha'yı tutacağını düşünüyorum.Kendisi manşeti olmayan 4 numaraları oynatmayı pek sever. Miha kesin gidiyorsa Maleseviç'i alalım hem Kim'in üzerindeki manşet yükünü kaldırırız daha çok hücum konsantre olur.
Libero olarak iyi manşeti olan bir libero almalıyız Merve de kalsın. Gizem çok yülsek paralar aldığı için gitmesini istiyorum. Onun parasıyla iyi bir 3 libero alırız.
Pasör olarak hep Maja'yı istemişimdir. Hem Terzic geliyorsa onuda yanında getirir. Neden en büyük rakiplerinden birine bıraksın ki??? Terzici gelmesini en çok bu yüzden istiyorum. Belki bir ihtimal Maja'yı yanında getirir. Eğer o gelmiyorsa Lloyd olur oda olmuyorsa yapacak birşey yok

Thaisa'nın formasını Volero hazlamış bile:( eğer gelseydi Maja-Thaisa-Kim üçlüsüyle vakıfa ve Eczacıya kafa tutabilirdik.Her zaman ilk tercihim Thaisa ama o gelmiyorsa yerine en ideal oyunvu Veljkovic bence hem iyi blok tutuyor hemde 3'ten iyi vuruyor.
Hoca sırp ve yeni gelecek yabancı oyuncuların hepsini sırp oyunculardan seçtim.Hem birbirlerini iyi tanıyorlar hemde uyum sürecide pek olmaz.
Maja-Özge-Ezgi
Thaisa(Veljkovic)-Eda-Dicle-Ergül
Kim-Miha(Malesevic-Jaque)-Meliha-Şeyma
Brakocevic-Polen
Merve-Ceren
Büyük maçlarda Kim-Maja-Brakocevic kesin olsun diğer ikisine hoca karar versin ama ben Veljkovic'in oynamasında yanayım. Artık bıktım Ecz ve Vakıfbank maçlarında Dicle'nin Ergül'ün 2 3 pas almasından. Onlar hücum edemediği için blokta köselere iyi yerleşiyor. Ama Mihada oynasa birşey demem açıkcası.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi