"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Nerede yazmis onu goremedim?Sent from my iPhone using Tapatalk
Lloyd-Kim-veljkovic tamam ama...havelkova neyin nesi...su senaryoda miha da kalırsa havelkova olabilir belki...ama havelkova kesinlikle takımın as smaçör olmamalı bence içerideki büyük maclarda.avrupada olabilir..ama ligde kesinlikle onun için başka bir yabancı harcanmamali su kadrodan..O yuzden keşke etkin bir yerli smacorumiz olsa lig için..Eğer seneye 4 yabancı isi olursa sahada..havelkova dışarıda kalır büyük maçlarda..diğer maçlarda rotasyon yapılır zaten...avrupa da da havelkova oynar değişerek yerli smaçör le..Lloyd-ezgiMiha-polenKim-xxxx-meliha-seyma+havelkova(avrupa)Eda-veljkovic-ergul-dicleGizem-merveSu xxx bulunsa bence kotu kadro olmayız iyi bir koç ile...Orayı keşke gözde yilmaz la doldurabilsek...bana Neriman alınacak gibime geliyor gerçi oraya.Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Lloyd - EzgiEda - Yabancı - Ergül - Dicle NurLowe - PolenKim(?) - yabancı - Meliha - SeymaGizem - YerliGenel hatlarıyla bu şekilde olacak sanırım. Yabancı smaçör Havelkova yabancı orta veljkovic. Libero için ceren cihan. İlbank ve bursadan yerliler ile görüşmeler varmış isim bilmiyorum. Eczacı veya vakıftan ayrılacak yerlilere göre yeniden şekil değiştirebilir yerli kadromuz.Kim için de Çin'den epey iyi teklif aldıgı söyleniyor. Eğer kim giderse bence genç yeteneklere yönelelim. Tabiki en önemli detayda koç'un kim olacağı.
Gelecek sezon icin simdiden gecmis olsun. Vakif Hill-Zhu, Eczacıbaşı Larson-KoshelevaKeske Vakiftan Hill'i koparabilsek. Havelkova veljkovicle falan bu isler zorSent from my iPhone using Tapatalk
Eczacı'da o hoca varken hiç bir şey olmaz merak etme...Esas sorun Vakıf Kim'i de alırsa ligi oynamaya gerek yok zaten
Şampiyonlar ligi ve dünya kupasını aldılar. Tabi eczacıda o hoca var da bizde de kel var.
Şampiyonlar Ligi için şanslarına ve Vakıfbank'a dua etsinler...bizde ligi aldık geçen sene...Kel gider kalacağını sanmam...
Vakıfa neden dua etsinler. Sonuçta F4'te Vakıf'ı yendiler.
vakıf dağıldı geçen sene içten dağıldı...O maçta Gizem ile Guidetti saha içinde küfürleştiler...o yüzden sezon sonunda Güldeniz ile paket oldular..orada Gözde ile Naz'ın borusu ötüyor... Vakıfbank'taki ayça da olabilirmiş liberoya...bir sürü isim dolaşıyor yine