Performans olarak desen bir derece diye anlarım ama uzak ara en iyi pasör dediğin zaman oyuncunun kalitesini kastetmiş oluyorsun ki o konuda abartmış oldun biraz yada söylemek istediğinin anlamını aştı o cümle 
Ne Lo bianconun ne de fofao'nun kalite olarak yanına yaklaşamaz Lloyd. Başarılı olur muydu bence de olurdu ama bireysel anlamda bir şey ifade etmezdi zira takım Kim'den sonra bana hiç heyecan vermiyor ve başarılı olacağını da zannetmiyorum bu takımın.
Ilhan, forum acildigindan beri tum yazdiklarimi iki defa sildirdim. Birinde benden kaynaklanan bir problem degildi. Demek istedigim su: Lloyd'u ben cok eskiden beri takip ediyorum. Hatta Cem ile onun hakkinda bayagi tartismalarimiz oldu. Lloyd'un sikintisi ciddi sakatlik problemleri yasamasi. Bu da oyununa ciddi anlamda etki ediyor. Zaten saglikli oldugunda yaptiklari ortada. Benim sahsi fikrim su: izledigim pasorler arasinda, teknik anlamda en yetenekli pasor. Tabii ki haklisin. En iyi dedigin zaman, hangi kritere gore iyi? Kariyer anlaminda olmadigi bariz, ona suphe yok. Malumun ilami olur. Ancak, teknik anlamda tam bir sihirbaz. Takimi tasimayi ve yonetmeyi basarabilen sinirli sayidaki pasorden biri. En cok yaklasan Lo Bianco idi. Gayet memnundum ondan ama bence Lloyd izledigimiz en iyi pasor olabilirdi.
Kim olmadan neye yarardi? Orasi, kesin. Heyecan hep eksik kalirdi.