"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kimseyi silah zoruyla getiremezsin.Boskoviç öncesi Brakoçeviç en büyük yıldızıydı Sırpların ama ağır sakatlık kariyerini geri götürdü.Bence Acıbadem işi asparagas Opet yazıyor isteyen.
Okudugunu anla bir. Zamaninda gamova, kim, sokolova silah zoruyla mi geldi? Oku önce, ne demişiz anlamaya calis. Anlayabilirsin diye düşünüyorum. Cok zor değil.
Boskovic beyinsizi de eczacıya yapıştı kaldı. En güzel yıllarını orda heba ediyor.
Gamovada istedi geldi.Egonun başlangıçtan beri oyun olduğu para koparmaya çalıştığı belli. Kızı Egonu yapan İtalya oda verdi yeteneğini varını yoğunu.İmkansız bir transfere ah vah yapmak yanlış.
italya sanki güllük gülüstanlık ırkçılıktan maçlar duruyor abi o zaman buraya hiç oyuncu gelmez
Ama sorunlarını çözmeye çalışıyorlar bizde yaptırım az.Biz bence polonyanın o pasör çaprazını alacağız çok iyi kız o.
çözüm falan yok ırkçılık avrupada yükselişte maçla antreman arasında geçecek ömrü sanki unicef elçisi smarzek mi iyi
Smarzek baya baya iyi oyuncu çok akıllı bir kere bam güm vurmuyor.
baya baya mı polonyalı polen işte abi klasik vasilauskası beğenen sen şaşırtmadın gene :d
Eğer haberler doğruysa ve zhu vakifin 1.6 milyon euro teklifini reddettiyse biz egonuya kimine göre 1, kimine göre 1,2 milyon az teklif etmişiz. Bence egonu zhudan da boskodan da daha dominant voleybolda.