"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Vakıf'a karşı maçları sonuna kadar getirip kaybetmemizin sebebi kırılma anlarındaki koç tercihleri mi yoksa bel bağladığımız oyuncuların (Arina,Vargas) tecrübesizliği mi ?
Abi yapılanma dediğin bir, bilemedin iki sene sürer. Beş sene sürmez. Dört yıldır nal topluyorsan, doğru işi yapamıyorsun demektir.Benim Terzic'le ilgili okuduğum şeyler, adamın kulüp kariyerinin vasat olduğu, hatta çoğu Sırp oyuncunun bile şu an onun takımına gelmek istemediği. Terzic Avrupa'da en iyi 10 hoca arasında bile sayılmıyor benim okuduğum ettiğim.
Naz'ı ben on yıldan fazladır izliyorum, son dönemde bırakmıştım gerçi. Ama bu sene son dönemde gene izledim, hala on yıl önceki Naz'dı. Her pası alçak, her pası fileye yakın. Bu yeni gelen pasör ondan iyi mi? İyiyse sadece bu ekleme bile bu takımın şansını iki tık artırır. Bir de iyi orta alırlarsa belki bir şeyler olur. Bi kupa filan alırız. Belki...Herkes Egonu geldi, bittik diyor da Haak bu sene çok çok iyi oynadı bence, Egonu ondan artı neler yapabilir bize karşı, çok bilmiyorum.
Macris ile ilgili şöyle bir video denk geldi. Aldığı sayılar vesaire bir yana Kayhan Kösem'im tarif ettiği tek el paslarına dair birçok örnek var. Cidden can yakar. Umarım uyumlu bir takım kimyamız olur.https://www.youtube.com/watch?v=hJ3rRXU4Wt4
Güç güzellemesi yapanları Voleybol çöküşe geçtiği an göreceğim ben.Tekkellesme çok tehlikeli baskette Efes tekel olmak üzere onlarida göreceğim.
Naz ve Popoviç ile yolların ayrıldığı açıklanmış. Naz bu sene kötü oynattı zaman zaman ama yine de kalmalıydı. Wolosz alamadıktan sonra yabancı pasör gereksiz bence.
Biz mi istemedik, Naz mı kalmak istemedi ondan emin değilim... Öte yandan voleybola vakıf olanlar Macris transferine olumlu bakıyorlar.
Fenerbahçe Opet’in, Brezilya’nın Minas Tenis Clube takımında forma giyen Brezilyalı milli pasör Macris Carneiro ile yeni sezon için tüm konularda anlaşmaya vardığı, resmi imzaların ise sezon bitiminin ardından atılacağı öğrenildi.aciklandi