https://youtu.be/cbpruuaeC4M
Son yaptığımız yayının linki
Biraz karamsar oldu ama yine de iyi bir yayındı
Terziç kulakları çok çınladı 
Ağbi yazmayacaktım ama sen yazdın diye yazıyorum. Yalan yok, 10 dakika dinledim asabım bozuldu. Yani demiyorum ki hayal satın falan ama kulüp bünyesinde henüz tek bir idman görmemiş oyunculara dahi göm Allah göm. Bu arada Terzic müptelası falan da değilim, voleybol dinamiklerine sizin kadar vakıf da değilim. Ama bu takım Dünya ve Avrupa şampiyonunu 5 defa yendi. Yani formül az çok belli. Doğru dokunuşlarla kaçan kupalara ulaşılabilir belki. Diğer arkadaşları tanımıyorum ama seni az çok biliyorum Obradovic dönemindeki sabrınla, zaman verelim söylemlerinle. Bu forumda dahi Udohlara Kaliniclere neler yazılmıştı ilk geldiklerinde. Bilmiyorum belki de yüzde yüz haklısınız ama bir mücadeleye baştan negatiflikle girersen öyle gider. Metafizikle falan işim olmaz sadece insan psikolojisi bağlamında yazıyorum. Bu arada bu satırları yazarken diğer videonuzu dinliyorum ve "karamsar gömleğimi çıkarttım" cümleni işittim

Biliyorsun kimseyle didişmek ya da birilerine laf sokmak falan derdim yok. Yapıcı eleştiri olarak al. Camia olarak her yerde negatifiz. Maçlar oynanmadan da negatifiz, oynanırken de, sonrasında da. Hatta en mutlu günümüzde bile... Yoruldum, yorulduk, yoruyoruz kendimizi... Saygılar...