Sende karar ver,
33 yaşındaki Pasör Joanna Wolosz'mu?
30 yaşındaki solak pasör Micha Hancock'mu?
Ayrıca, 34 yaşında Rus Pasör Yevgeniya Startseva
31 yaşında Dia yao-çin pasör gibi isimlerde yazılıyor
34 yaşındaki Macris takıma uyum sağlamış, özellikle başarılarla dolu sezon biterse takımın bırakacağını sanmıyorum. Yinede giderse bende M. Hancock gibi düşündüm. Servis ve solak olmasından dolayı.
Terzic'in gideceği kesinmiş. Dinamo Kazan
Yerine Santarelli geleceği kesinmi?
Magdalena Stysiak 22 yaşındaki Polanya'lı pasör Çaprazını ve İrina Fetisova 29 yaşındaki Rus orta oyuncu ile anlaştığımız doğrumu? Bizdeki Vuchkova ne olacak?
Bir arkadaş Eczacı Maja'yı kaybetti demiş. Naz'la anlaştılar diye biliyorum.
Cansu'yu düşünenler var ama o Vakıfı bırakmaz, onun itici sevinçlerinden dolayı gıcık olan taraftar kitlesi var
Abi ayni mesajda cok fazla soru var

Wolosz olma ihtimali olsa wolosz derim. Pek çok kişinin ortak görüşü olarak şu anda dünyanın en iyi pasoru kendisi. Ote ya dan bizimle ismi çıkan oyunculardan startseva ve yao her ne kadar milli oyuncular olsa da ben hancock tercih ederim. Bize daha uygun bir pasor. İtalya liginin en iyi servis atan oyuncusu oldu ki bu bir pasor. Cok etkili smaç servisleri var. Takimda 4 tane smaç servis atan oyuncu olmasi rakipler için haksiz rekabet olur.
Bir diğer soru ise macris. Ben olsam bırakmam. Takim ona, o takima alışmış. Kaldi ki sadece pasor olarak değil top takibi ve arka alan savunması da cok iyi.
Netice itibari ile macera aramaya gerek yok. Ilk tercihim macrisin kalmasi, ikinci tercihim olma ihtimali varsa wolosz, ucuncu tercihim ise hancock olur.
Terzic kesin diyorlar hatta kazan için oyuncu bile transfer etmeye başlamış. Ben mantığını anlamadim. Boyle bir takim yaratmisken isler yolundayken gitmesi mantıksız. Ciddi para teklifi almış olabilir ama rusya avrupada yokken ben olsam gitmezdim.
Lazareva ve vuckova yolcu, zaten stysiak ve fetisova o nedenle alınıyor ama resmi imza henuz yok. Yalniz anlamadığım terzic yolcu ise bu transferleri kim yapıyor.
Eczacının ne yaptigi da beni ilgilendirmiyor acikcasi. Cansu falan iyi bir pasor degil zaten aman diyim.