Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Voleybol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2013992 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Ynt: Fenerbahçe | Kadın Voleybol Transfer Dosyası
« Yanıtla #6870 : 05 Şubat 2025, 23:12:03 »
Hande Baladin transferi çok dillendi. Mehmet Sevinç de paylaştığına doğru gibi. Doğru ise yeni günah keçisi hayırlı olsun diyelim. Korneliuk transferine de sevindim.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #6871 : 05 Şubat 2025, 23:13:49 »
Zehranin 1,2 milyon euro aldığını düşünmüyorum.  Salliyorlar.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #6872 : 05 Şubat 2025, 23:14:21 »
Cansu'yu ben de isterim. Eğer Zehra gelmezse Cansu + Ogbogu da olur. Ortalar iki yabancı ya da Zehra + Korneluk olmalı. Eda arada oynar, Aslı da isterse hiç oynamasın. Yıllardır bloksuzluktan bir sürü kupa kaybettik.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #6873 : 05 Şubat 2025, 23:14:54 »
Zehranın gelmesini her ne kadar istesemde takımda eda ve aslıda varken üzerine kornelukla zaten orta rotasyonu doluyor, eğer illa bir yerli isimle transfer sürprizi yapmak istiyorsalar pasör tarafından cansuyu alsınlar, zaten guidettiyle olan bağları son dönemlerde hayli zayıfladı, zehraya o rakamı verene kadar cansuyu çok rahat çekersin, bence zehra gibi uçuk rakamlarda istemez biz talip olursak
Edayı ana rotasyonda düşünmemek lazım artik

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #6874 : 06 Şubat 2025, 00:05:46 »
Edayı ana rotasyonda düşünmemek lazım artik

Aslı'yı da düşünmemek lazım....

Çevrimdışı Blok defans

• Üye
« Yanıtla #6875 : 06 Şubat 2025, 09:08:51 »
Cansu'nun 1 yıllık daha kontratı var diye biliyorum, kontratı kırdırır mıyız? sanmam.

Çevrimdışı Blok defans

• Üye
« Yanıtla #6876 : 06 Şubat 2025, 09:12:27 »
evet paylaşımlar yapılıyor ama ne org'da nede x fenerbahçe sayfasında göremedim,
Artı hem Zehra hem Korneluk lüx olmayacakmı?

Abi, voleybolda anlaşmalar bu aylarda yapılıyor ama açıklanması sezon bittiğinde resmi olarak açıklanıyor. çoğu oyuncuyla 1 yıllık ya da 1+1 sözleşme yapılıyor, sözleşme sona erdiğinde açıklamalar geliyor.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #6877 : 06 Şubat 2025, 13:18:51 »
Eczacı muhtemelen Ebrar için Hande'yi gözden çıkardı. Yalnız Mehmet Sevinç Meliha da kalacak demiş. Vasileva gidecek ama Safranova da kalsaydı iyiydi. Bu durumda kiralanabilir gibi sanki.

Çevrimiçi agha

• Üye
« Yanıtla #6878 : 06 Şubat 2025, 14:10:44 »
Drca ile ile ilgili önümüzdeki sene kariyerini sonlandırmayi dusundugu söylenmiş. Umarım doğrudur. Yoksa başka türlü kadının yakasını bırakmayacağız.
Drca kaldı diyorlar.

Çevrimdışı Blok defans

• Üye
« Yanıtla #6879 : 06 Şubat 2025, 16:24:58 »
Drca sezon sonu voleybolu bırakacağı söyleniyor.

Çevrimiçi agha

• Üye
« Yanıtla #6880 : 06 Şubat 2025, 16:55:06 »
Drca sezon sonu voleybolu bırakacağı söyleniyor.
Darısı Eda’ ya.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #6881 : 06 Şubat 2025, 17:35:16 »
Cansu'nun 1 yıllık daha kontratı var diye biliyorum, kontratı kırdırır mıyız? sanmam.

Gerçekleşse çok kilit bir transfer olurdu, dengeler öyle böyle değişmezdi. Kızın Fenerbahçeli olduğunu da duydum.

Yazacaklarımda yanılıyorsam düzeltin ya da düzeltsinler. Milli takımımızın yükselişinde en kritik noktalardan birisi de ortalardan aldığımız verimdi. Eda'nın tek ayakları rakiplerin canını çok yakıyordu. Eda'nın tek ayakları derken Cansu ve Naz ile olan uyumunu işaret ediyorum. Ne zaman ki Naz veda etti ve Santarelli de Cansu'dan Elif'e döndü, altını çizdiğim uyum olmadığı için işler değişti, orta oyuncu katkımızda gözle görülür bir düşüş oldu diye düşünüyorum. Olimpiyat oyunlarında +1 oyuncu Naz olsaydı en azından bir bronz madalya alabilirdik diye düşünüyorum. Drca ile olan uyumu da Elif ile aynı gibi. Çok defa uyum sorunu yüzünden Eda'nın havada asılı kaldığına şahit oldum maçlarda. Eda'nın ilerleyen yaşını da gözden kaçırmamak lazım tabi.

Voleybol gibi takım uyumunun çok önemli olduğu bir sporda oyuncuları sistemden bağımsız eleştirmek abes geliyor bana. Çarkın dişlilerinden birisi yerinden oynadı mı çok değişiyor işler. Sosyal medyada çok karşılaştım "Eda'yı şutlayalım" falan gibi cümleler yazanlara. Çok kolay yetişiyor (?) ya bu türden aidiyeti çok sağlam olan oyuncular! Salladıkları yılların Eda'sı... Sallayanlar kim? Klavye şampiyonları...

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #6882 : 06 Şubat 2025, 17:48:57 »
Seneye Fenerbahçe de Stysiak yerine bir Pasör Çaprazı, yerli genç bir libero ve yerli bir pasör ile anlaşacağı kesin gözle bakılıyor.

Yerli pasör de ise rota Elif Şahin olacağı kulis bilgisi olarak konuşuluyor.
Pasör Çaprazı olarak Vietnamlı Nguyen Thi Bich Tuyen listedeki en öndeki isim.

Vuchkova'nın Rusya ligine transfer olması, Lisa Safronova'nın da yurtdışına kiralanması gündemde.

Böyle bir bilgi var ama doğruluğu teyitli değil.

Çevrimiçi agha

• Üye
« Yanıtla #6883 : 08 Şubat 2025, 14:05:31 »
BJK’ de oynayan pasör Dilay Özdemir ve orta oyuncu Begüm Kaçmaz büyük potansiyele sahipler.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #6884 : 11 Şubat 2025, 00:35:44 »
Kadın basketbol ve erkek voleybol a transferler akıyor. Şu kızlara da Çin'den bir pasör ve orta alın be şu CL'yi kazanalim artık.