Cansu'nun 1 yıllık daha kontratı var diye biliyorum, kontratı kırdırır mıyız? sanmam.
Gerçekleşse çok kilit bir transfer olurdu, dengeler öyle böyle değişmezdi. Kızın Fenerbahçeli olduğunu da duydum.
Yazacaklarımda yanılıyorsam düzeltin ya da düzeltsinler. Milli takımımızın yükselişinde en kritik noktalardan birisi de ortalardan aldığımız verimdi. Eda'nın tek ayakları rakiplerin canını çok yakıyordu. Eda'nın tek ayakları derken Cansu ve Naz ile olan uyumunu işaret ediyorum. Ne zaman ki Naz veda etti ve Santarelli de Cansu'dan Elif'e döndü, altını çizdiğim uyum olmadığı için işler değişti, orta oyuncu katkımızda gözle görülür bir düşüş oldu diye düşünüyorum. Olimpiyat oyunlarında +1 oyuncu Naz olsaydı en azından bir bronz madalya alabilirdik diye düşünüyorum. Drca ile olan uyumu da Elif ile aynı gibi. Çok defa uyum sorunu yüzünden Eda'nın havada asılı kaldığına şahit oldum maçlarda. Eda'nın ilerleyen yaşını da gözden kaçırmamak lazım tabi.
Voleybol gibi takım uyumunun çok önemli olduğu bir sporda oyuncuları sistemden bağımsız eleştirmek abes geliyor bana. Çarkın dişlilerinden birisi yerinden oynadı mı çok değişiyor işler. Sosyal medyada çok karşılaştım "Eda'yı şutlayalım" falan gibi cümleler yazanlara. Çok kolay yetişiyor (?) ya bu türden aidiyeti çok sağlam olan oyuncular! Salladıkları yılların Eda'sı... Sallayanlar kim? Klavye şampiyonları...