Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Voleybol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2096996 defa)

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı İlkay35

• Üye
  • Yer: İzmir
Ynt: Fenerbahçe | Kadın Voleybol Transfer Dosyası
« Yanıtla #6960 : 12 Haziran 2025, 12:01:39 »
Yabancı kontenjanı belli oldu. 3+2. Yani Türkiye ligi 5 yabancı ile oynanacak. Avrupada sınırsız. Orro,Arina,Korneliuk,Anna Desouza mevcut yabancılar. Çinli oyuncu gelirse CL için olacak. Birde smaçör olursa al sana 6 yabancı. 2'si trübüne gidecek. Ze Roberto döneminde olduğu gibi. O dönem şampiyon olmuştuk.
« Son Düzenleme: 12 Haziran 2025, 12:02:41 Gönderen: İlkay35 »

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #6961 : 12 Haziran 2025, 18:22:53 »
Fenerbahçe benim tahminim 🇨🇳Çin'den 3 voleybolcu getirecek;

- Yuan
- LYY
- bir genç yetenek

(@yagosabuncuoglu )

Fenerbahçe,  🇮🇹İtalya Voleybol 1. liginden takım satın almak üzere

( @yagosabuncuoglu )
« Son Düzenleme: 12 Haziran 2025, 18:26:50 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı göktürk77

• Üye
  • Yer: ötüken ormanından
« Yanıtla #6962 : 19 Haziran 2025, 18:25:02 »
Vargası yedekleyecej çapraz amerikalı kim bilmiyorum ama eger skinner ise Allah derim başka bir şey demem amerikan milli takımın son 2 maçında izledim koreye karşı 25 sayı sırbistana karşı 27 sayıyla oynadı  eger bu gelecek amerikalı çapraz skinner ise ben kabülüm oldukça atlet ve savunması ortalama ama eger başka biriyse bilmiyorum

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #6963 : 19 Haziran 2025, 19:16:51 »
Vargası yedekleyecej çapraz amerikalı kim bilmiyorum ama eger skinner ise Allah derim başka bir şey demem amerikan milli takımın son 2 maçında izledim koreye karşı 25 sayı sırbistana karşı 27 sayıyla oynadı  eger bu gelecek amerikalı çapraz skinner ise ben kabülüm oldukça atlet ve savunması ortalama ama eger başka biriyse bilmiyorum
Degil. Yaasmeen Bedart-Ghani

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #6964 : 20 Haziran 2025, 09:06:45 »
Hulusi Belgü; "🇨🇳ÇİN'DEN YUAN VE LI'Yİ ALACAĞIZ"

“Yuan Xinyue ile de tüm şartlarda anlaştık ancak Çin’de bürokrasi çok farklı işliyor, bunları aşmaya gayret ediyoruz, aralık ayı gibi takımıza katmaya çalışıyoruz. Li Yingying de günümüz voleybolunda çok önemli bir isim. Onun da Çin’den gelişi aralıktan önce olamaz”

(Spor Arena)

Çevrimdışı franz392

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #6965 : 20 Haziran 2025, 11:31:22 »
Degil. Yaasmeen Bedart-Ghani

Haftalar önce ismi geçiyordu, anlaşıldıysa da açıklama için çekinmiş olabilirler :)

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #6966 : 21 Haziran 2025, 22:39:58 »
Forumun kadın voleybol milli takım başlığı neden kullanım dışı?

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #6967 : 23 Haziran 2025, 10:07:38 »
Ana Cristina turkiyeyi denize döktü. Brezilya milli takımının tartışmasız en iyisi, gabi dahil. Arina da rusya'nin en iyisi, markova dahil. Hata bu kızlarda degil, hep söylüyorum, bunlara mentorluk yapamayan, oynatamayan hocalarda. Su kızları göndersek havada kaparlar.
« Son Düzenleme: 23 Haziran 2025, 10:08:15 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı kumral26

• Üye
  • Yer: eskişehir
« Yanıtla #6968 : 23 Haziran 2025, 12:36:17 »
hocalar + pasörler.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #6969 : 23 Haziran 2025, 14:42:21 »
Ana Cristina turkiyeyi denize döktü. Brezilya milli takımının tartışmasız en iyisi, gabi dahil. Arina da rusya'nin en iyisi, markova dahil. Hata bu kızlarda degil, hep söylüyorum, bunlara mentorluk yapamayan, oynatamayan hocalarda. Su kızları göndersek havada kaparlar.

Dün akşam bir arkadaşla yazıştık bu mevzuyu. Kumral 26 isimli renktaş da Hoca + Pasör yazmış. Dün Brezilya'yı takır takır oynatan pasör 3 yıl önce bizdeydi. Niye göndeririz niye Drca'yı getiririz anlamak mümkün değil.

Benim Brezilyalı oyuncular özelinde bir eleştirim olacak. Dün bize karşı döktüren üç oyuncu; Ana, Bergman ve Diana geçen yıl Türkiye liginde tel tel döküldüler. Hadi bizim koçumuz kötü, eyvallah da THY'nin koçu Z Roberto idi. Ben profesyonelliklerini zayıf buluyorum biraz da...

Ana'nın kalitesi ortada, aksini iddia eden taş kesilir.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #6970 : 23 Haziran 2025, 15:24:32 »
Dün akşam bir arkadaşla yazıştık bu mevzuyu. Kumral 26 isimli renktaş da Hoca + Pasör yazmış. Dün Brezilya'yı takır takır oynatan pasör 3 yıl önce bizdeydi. Niye göndeririz niye Drca'yı getiririz anlamak mümkün değil.

Benim Brezilyalı oyuncular özelinde bir eleştirim olacak. Dün bize karşı döktüren üç oyuncu; Ana, Bergman ve Diana geçen yıl Türkiye liginde tel tel döküldüler. Hadi bizim koçumuz kötü, eyvallah da THY'nin koçu Z Roberto idi. Ben profesyonelliklerini zayıf buluyorum biraz da...

Ana'nın kalitesi ortada, aksini iddia eden taş kesilir.
Aksini iddia eden cok kisi var. Uzağa gitmeye de gerek yok. Macris'i bildiğim kadarıyla biz bırakmadık. Ze thy'na girince onu da çağırdı, o da gitti. Ben şahsen gitmesini hic istememiştim. Imocoyu dagittigimiz sene pasor macristi mesela. İlk defa seneye adam gibi bir pasorumuz ve cok iyi iki orta oyuncumuz olacak.

Çevrimdışı franz392

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #6971 : 23 Haziran 2025, 19:45:41 »
Aksini iddia eden cok kisi var. Uzağa gitmeye de gerek yok. Macris'i bildiğim kadarıyla biz bırakmadık. Ze thy'na girince onu da çağırdı, o da gitti. Ben şahsen gitmesini hic istememiştim. Imocoyu dagittigimiz sene pasor macristi mesela. İlk defa seneye adam gibi bir pasorumuz ve cok iyi iki orta oyuncumuz olacak.

Abbondanza bu kadroyu ne kadar yönetebilecek acaba. Malum mental sıkıntıları çözmedikçe debelenip durmays devam ederiz. Onun dışında Gizem çok uzun süredir yokları oynuyor (son vnl maçlarında da kötüydü). Ortalara baksak Aslı zaten üst seviye için yetersiz kalıyor. Eda da eski formundan uzak (veya sakat). İşin kötüsü rakipte Zehra'nın arkasından Berka Buse ve Deniz gelecek bir de.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #6972 : 27 Haziran 2025, 15:15:59 »
Yaasmeen Bedart Ghani de açıklanmış

Orro, Korneluk, Arina, Ana, Yaasmeen 5 yabancı oldu.

2 de Çinli konuşuluyor. 7 yabancı + Vargas. Bakalım Abbo nasıl bir çorba çıkaracak bu takımdan.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #6973 : 01 Temmuz 2025, 17:20:41 »
Yaasmeen Bedart Ghani de açıklanmış

Orro, Korneluk, Arina, Ana, Yaasmeen 5 yabancı oldu.

2 de Çinli konuşuluyor. 7 yabancı + Vargas. Bakalım Abbo nasıl bir çorba çıkaracak bu takımdan.
Yasmeen Bedart Ghani nasıl biri İloturo?