Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Voleybol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2155077 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı İlkay35

• Üye
  • Yer: İzmir
Ynt: Fenerbahçe | Kadın Voleybol Transfer Dosyası
« Yanıtla #7005 : 06 Eylül 2025, 10:04:22 »
Hulusi Belgü: Aralık ayında 2 Çinli transferimiz gelecek. Bir Çinli oyuncu ile daha görüşüyoruz. Ama sakatlıktan yeni çıktı" LYL" olabilir, o gerçekleşmeyebilir.

Kısaca Aralıkta 2 oyuncu gelecek. Biri orta Biri smaçör. LYL olursa harika olur.

Çevrimdışı myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #7006 : 06 Eylül 2025, 10:30:01 »
Hulusi Belgü: Aralık ayında 2 Çinli transferimiz gelecek. Bir Çinli oyuncu ile daha görüşüyoruz. Ama sakatlıktan yeni çıktı" LYL" olabilir, o gerçekleşmeyebilir.

Kısaca Aralıkta 2 oyuncu gelecek. Biri orta Biri smaçör. LYL olursa harika olur.

Eski açıklama değil mi bu? Smaçör olan çinli genç smaçör italyada satın aldıkları takımda oynayacakmış zaten ilk etapta. Öbürü de vakıfın geçen seneki ortası Yuan zaten.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #7007 : 17 Eylül 2025, 10:02:27 »
Pelin Çelik en sonunda gönderilmiş

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #7008 : 17 Eylül 2025, 17:10:42 »
Pelin Çelik en sonunda gönderilmiş
Ecem Türker Kavaz nasıl biri?
Sylla yı rakibine hediye et sonra Sırp smaçör Bojana Milenković’i açıkla.
Nedir Sırp merakı anlamıyorum.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #7009 : 25 Eylül 2025, 19:40:05 »
Takimi bu sene ilk kez izliyorum. Panionios mudur nedir baya zorluk çıkarıyor bize. Acikcasi pek beğenmedim oyunu.  Bu oyun  vakifa yetmez.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #7010 : 27 Eylül 2025, 02:19:23 »
Takimi bu sene ilk kez izliyorum. Panionios mudur nedir baya zorluk çıkarıyor bize. Acikcasi pek beğenmedim oyunu.  Bu oyun  vakifa yetmez.

Bugün iki maça da baktım göz kenarıyla. Vakıf da çok hazır görünmüyor. Sevindirici olan şey olimpiyat, dünya şampiyonası, Avrupa Şampiyonası ve VNL finalleri oynamış, eli titremeyen bir pasörümüz olacak...

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #7011 : 27 Eylül 2025, 09:51:54 »
Bugün iki maça da baktım göz kenarıyla. Vakıf da çok hazır görünmüyor. Sevindirici olan şey olimpiyat, dünya şampiyonası, Avrupa Şampiyonası ve VNL finalleri oynamış, eli titremeyen bir pasörümüz olacak...
Dunku macin cogunu izledim. Orro büyük fark. Maca iyi baslamadi aslında. Belki duygusal belki de ısınamadı ama pasları cok alçak ve belliydi. Sonra ise açıldı. Ozellikle arina ile uyumu müthişti. Arinayi mvp yapti resmen. Yasmeen de toplara cok sert vuruyor. Bazen sağlam bloklar yedi ama vargasin sezonun belli dönemlerinde kronik sakat olduğunda cok sırıtmaz izlenimi verdi bana. Korneliuk ayakları cok yavaş ama file önünde büyük tehdit. Zamanında yerleşirse onu geçmek cok zor. Diğer Çinli oyuncu gelince aslı'dan da kurtuluruz. Handeyi de ben beğendim. Takimi dunku maca gore daha iyi buldum ama hala oyunumuz akmıyor. Biraz daha zamana ihtiyaç var. Nitekim 2 Çinli (yuan ve li) + vargas ve ana gelince takim baya değişecek. Tek soru işareti başımızdaki kel. Bakalim nasıl idare edecek bu takimi. Vakifi ise izlemedim. 2 maci da kaybettiler. Bizim maclarda bir şeyler oluyor bunlara. İçlerinden canavar çıkıyor. Bizimkiler ise tam tersi siniyor. Gui çakalınin planları vardır muhtemelen. O nedenle  vakifa yetmez bu oyun dedim. Baktığında onları 2 macta da rahat yenen 2 takimi 2 macta da rahat yendik. Ama bu düz mantık vakif ile oynarken işlemiyor.
« Son Düzenleme: 27 Eylül 2025, 09:52:36 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #7012 : 27 Eylül 2025, 22:39:29 »
Dunku macin cogunu izledim. Orro büyük fark. Maca iyi baslamadi aslında. Belki duygusal belki de ısınamadı ama pasları cok alçak ve belliydi. Sonra ise açıldı. Ozellikle arina ile uyumu müthişti. Arinayi mvp yapti resmen. Yasmeen de toplara cok sert vuruyor. Bazen sağlam bloklar yedi ama vargasin sezonun belli dönemlerinde kronik sakat olduğunda cok sırıtmaz izlenimi verdi bana. Korneliuk ayakları cok yavaş ama file önünde büyük tehdit. Zamanında yerleşirse onu geçmek cok zor. Diğer Çinli oyuncu gelince aslı'dan da kurtuluruz. Handeyi de ben beğendim. Takimi dunku maca gore daha iyi buldum ama hala oyunumuz akmıyor. Biraz daha zamana ihtiyaç var. Nitekim 2 Çinli (yuan ve li) + vargas ve ana gelince takim baya değişecek. Tek soru işareti başımızdaki kel. Bakalim nasıl idare edecek bu takimi. Vakifi ise izlemedim. 2 maci da kaybettiler. Bizim maclarda bir şeyler oluyor bunlara. İçlerinden canavar çıkıyor. Bizimkiler ise tam tersi siniyor. Gui çakalınin planları vardır muhtemelen. O nedenle  vakifa yetmez bu oyun dedim. Baktığında onları 2 macta da rahat yenen 2 takimi 2 macta da rahat yendik. Ama bu düz mantık vakif ile oynarken işlemiyor.

Ağbi son 10 yıl bağlamında Guidetti bizde olsa hayal bile edemiyorum zaten olup bitecekleri. Seversin sevmezsin milli takımda yaptıkları da çok küçümsendi. Hatta iddialı bir cümle yazayım, son olimpiyat oyunlarında milli takımın başında o olsaydı süreci yönetme ve planlama bağlamında, şu anda olimpiyat madalyamız vardı.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #7013 : 18 Ekim 2025, 10:42:36 »
Yuan Xinyue - Fenerbahçe🇹🇷 transferi iptal olabilir

📍"Yuan için doktor raporu bekleniyor."

📍"Daha fazla yorum yapamam çünkü KVKK ihlali olur. Talihsiz bir durum var orada maalesef, Allah şifa versin inşallah."

( @yagosabuncuoglu )

Gene şanssızlık bizi bulmuş bu transfer iptal olursa transfer yapmaktan vazgeçmezler umarım Eda sakatlanıyor Fatma’nın oynama ihtimali yok 2 kişi ile sezon bitmez

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #7014 : 21 Ekim 2025, 13:11:02 »
Danesi atlaya ziplaya gelirdi. Kime el atsak sakat. Malonga iki kurus para icin havalanmis. JJ sakat, yuan sakat, lyy ne durumda acaba. Hulusi'nin 2 cinli olayi yalan olmasa bari.