Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Voleybol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2207904 defa)

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Ynt: Fenerbahçe | Kadın Voleybol Transfer Dosyası
« Yanıtla #7095 : Bugün, 12:40:58 »
Bu başlık ne zaman aktif olsa bir Isabelle Haak haberi duymak istiyorum. Hiç mi oluru yoktur? Şu kızı formamız altında görmek isterdim.
Sözleşme uzattı abi birde yanlış hatırlamıyorsam buraya dönmek istemiyor 2-3 sene sonra belki olur

Çevrimiçi Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #7096 : Bugün, 12:48:58 »
Sözleşme uzattı abi birde yanlış hatırlamıyorsam buraya dönmek istemiyor 2-3 sene sonra belki olur

Henüz 26 yaşında. 2-3 sene kabulümdür.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #7097 : Bugün, 13:54:31 »
Henüz 26 yaşında. 2-3 sene kabulümdür.
Vargas gidene kadar senin iş zor abi Vargas yerli statüsünde üstüne Haak’tan daha iyi başka hayal kur bence

Çevrimiçi Semazen

• Üye
« Yanıtla #7098 : Bugün, 14:03:38 »
Vargas'ı daha 14 yaşlarında iken Eczacı'ya karşı oynadığı bir maçta izlemiş ve ne yapıp edip bu kızı almak lazım diye düşünmüştüm. Sonra Arina'yı gençler maçında milli takımıza karşı izlemiş ve yine ne yapıp edip bu kızı almak lazım demiştim. Dileklerim gerçekleşti ve ikisini de aldık. Sadece Haak içimde ukde kaldı.

Çevrimiçi Semazen

• Üye
« Yanıtla #7099 : Bugün, 14:17:53 »
Bu arada voleybol oynamayı severim ve bu yaşta bile neredeyse günlük 3 saat civarında voleybol oynarım. Teknik-taktikten anlamasam da izlemeyi de çok severim. İzlerken bazı oyuncuları çok beğenirim. Mesela bununla ilgili bir anımı geçenlerde anlatmıştım. Yanlış hatırlamıyorsam 2013 veya 2014 lü yıllar olması lazım. Bir iş gezisi için yurt dışına giderken o dönem Eczacıbaşı ceo'su ve Kadın voleybol sorumlusu olan Erdal Karamercan bey ile birlikteydik. Sohbet voleybola geldiğinde ben onların yerinde olsam "Boskoviç, Thaisa ve Kosheleva'yı"  kesinlikle takımıma alacağımı söylemiştim. Sohbetimizin sonunda voleybola böyle ilgim olacağına hiç ihtimal veremeyeceğini ve oldukça şaşırdığını söylemişti. :)

Sonra gerçekten transfer listelerinde olduğu için mi benim tavsiyem mi bilmiyorum dediğim bütün oyuncuları Eczacıbaşı aldı ve ardından bildiğimiz Avrupa ve Dünya kulüpler şampiyonu oldular. Birgün bana bir kargo geldi. Gelen kargo Erdal bey'dendi. Bana tüm takımın imzaladığı bir şampiyonluk forması göndermişti. Bu da benim için oldukça özel bir anı olarak kaldı.
« Son Düzenleme: Bugün, 14:18:54 Gönderen: Semazen »