Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Voleybol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2249186 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Ynt: Fenerbahçe | Kadın Voleybol Transfer Dosyası
« Yanıtla #7110 : 20 Nisan 2026, 13:47:58 »
Arina ve Ana'nın sözleşmeleri ne zaman bitiyor?

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #7111 : 20 Nisan 2026, 14:04:16 »
Arina ve Ana'nın sözleşmeleri ne zaman bitiyor?
1 seneleri daha var

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #7112 : 20 Nisan 2026, 15:50:27 »
Kadro tamamlandı dediklerine göre seneye de yok hükmünde bir şube. Yorum yapmaya çok gerek yok. Castillo gelip de Fener'i avrupa şampiyonu yapmayacak. Takımın temel yapı taşlarının hepsi aynı. Ortalar upgrade oldu mu olmadı mı tartışılır. Ana voleybolu unutmuş gibi. Vargas hala aynı. Hoca da kaldı mı tamamdır. Boşverin gitsin bu şubeyi.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #7113 : 20 Nisan 2026, 16:17:19 »
1 seneleri daha var

Birini idare edecek bir takım kimyası mümkün belki de, ikisini birden mümkün görünmüyor. Defalarca denendi, sonuç ortada. Hedef sadece yerel ise eyvallah, öteki türlü kimseyi kandırmasınlar. 4 yıldır aynı terane, Avrupa şampiyonu olacakmışız bu ana omurga ve kenar oyuncular ile (!) Çok kolay ya Avrupa şampiyonu olmak ! İki defa WC MVP'si olan Boskovic'in ilk kez kulüp şampiyonluğu yaşadığı bir dünyada biz mentali defolu bu iki kızla Avrupa şampiyonu olacağız...

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #7114 : 20 Nisan 2026, 16:35:32 »
Birini idare edecek bir takım kimyası mümkün belki de, ikisini birden mümkün görünmüyor. Defalarca denendi, sonuç ortada. Hedef sadece yerel ise eyvallah, öteki türlü kimseyi kandırmasınlar. 4 yıldır aynı terane, Avrupa şampiyonu olacakmışız bu ana omurga ve kenar oyuncular ile (!) Çok kolay ya Avrupa şampiyonu olmak ! İki defa WC MVP'si olan Boskovic'in ilk kez kulüp şampiyonluğu yaşadığı bir dünyada biz mentali defolu bu iki kızla Avrupa şampiyonu olacağız...
Ana kalsın diye sevgilisi erkek takıma transfer edildi her ne kadar sezon içinde gebzeye kiralanmış olsada ana ve arina devam eder
Arina düştüğü zaman geri döndüğü kendini toparladığı maç çok az Ana milli takım ve Ze etkisi ile bana daha güçlü geliyor mental olarak
Burada kritik soru şu daha öncede yazdım transferle bitti ama bir transfer hariç dedi yöneticimiz ona hoca karar verecek dedi muhtemelen o isim smaçör ama kim olacak piyasa biraz dar eğer bu zamana kadar hallolmadıysa zor sanki
bir diğer hususta hoca karar verecek dedi ama hoca kalacak mı baya bir belirsizlik var doğrusu biz bu sene ligde bile rotasyon yapmadık ki lig icin rotasyon yapacak bir kadro vardı bunu vakıf maçlarında gördük ikili değişikliklerde hande-ana/ aslı-korneluk gülce-gizem/ arelya-orro seneye elimizde daha fazlası olacak kübra saliha eklenecek üstüne castillo olacak birde yerli yedek çapraz lazım en azından ligde orta sıradaki takımlara karşı saliha-hande ile çıkacak chiaka castillo ve orro’yu beraber yada arelya ile sürekli rotasyona sokacak ve herkesi fit tutacak bir hoca lazım bize

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #7115 : 21 Nisan 2026, 02:18:26 »
Vargas şampiyonluk maçı sonrası zehra ile kutlamaya gitmiş bu gamsızlık oynadığı yerin değerini bilememe beni deli ediyor doğrusu şöyle sosyal medyada gezindim biraz eğer biz şampiyon olsak zehra gelmez hatta katıldığını duysa gio ayarı verirdi diye bir çok yorum var kesinlikle katılıyorum bu yorumlara. ben burada vargas’ı savunanlardanım ama şu yaptığını savunamıyorum zehra ile ilişkisini koparsada rahatlasak yada oraya gidiyorsa gitsin yok ayrıldılar yok instadan takibi bıraktılar olan vargas’a oluyor zehra’nın formu hiç düşmüyor

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #7116 : 21 Nisan 2026, 08:02:22 »
Takimin ciban basi diye bosuna soylemiyorum. Yetenek konusu hadi tartismaya acik ki bana gore o da sikintili ama bu gamsiz ve simarik hareketlerine daha once cokca vurgu yapmistim. Vakifbank bizim icin voleyboldaki gs'dir. Futbolda gs sampiyon oldugunda bizden birisinin onlarla kutlamaya gitmesi ile es deger bu durum. Kimse profesyonellik falan demesin. Seri devam ederken aralari bozuk diye soylentiler de cikmisti. Takimdan ilk gonderilecek kisidir vargas. O gitmedigi muddetce arinaya, anaya, pasore, liberoya, ortalara hatta hocalara cok sallariz daha ama asla vargasa sira gelmiyor nedense. Umarim artik benim saf taraftarimdam, idarecilere kadar herkes uyanir.
« Son Düzenleme: 21 Nisan 2026, 08:03:04 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #7117 : 21 Nisan 2026, 09:40:21 »
Vakıfbank şampiyon oldu e yapaylık.Galatasaray apayrı.Düşünsenize ya bir kez dha kaptırsaydık Avrupa kupasını uyuyamazdık gece mahvolurdu İlhan Bey bilenmiş kalemlerini çıkarmıştı valla :).Ölümüz bu rezil ligde başa oynar sonrası zor.Vakıfbankın tribünlerinin doluluğuna bakmayın az kısmı almıştır belki.Çoğu banka çalışanı ailesi.Bizim maça gelene bir maaş ikramiye şefsen müdür yardımcılığına 1 hafta attil bizden.Vargas Zehrasevgili.Bıktı erkeklerden kızlar basketboldede voleyboldede her dalda çok görülmeye başladı.Ebrar yine özel hayat ama iyi oluyor kıro tipi erkeklerede.Ben bile bazen iğreniyorum hemcinslerimden
« Son Düzenleme: 21 Nisan 2026, 09:41:30 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #7118 : 21 Nisan 2026, 18:37:23 »
Korneluk bu sene voleybol oynamayacakmış galiba çocuk arası verecek ailevi meseleler demiş. Chiaka-Korneluk değişikliği yetmez bize ikisini tutmak lazımdı bana göre

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #7119 : 21 Nisan 2026, 22:23:37 »
Vargas şampiyonluk maçı sonrası zehra ile kutlamaya gitmiş bu gamsızlık oynadığı yerin değerini bilememe beni deli ediyor doğrusu şöyle sosyal medyada gezindim biraz eğer biz şampiyon olsak zehra gelmez hatta katıldığını duysa gio ayarı verirdi diye bir çok yorum var kesinlikle katılıyorum bu yorumlara. ben burada vargas’ı savunanlardanım ama şu yaptığını savunamıyorum zehra ile ilişkisini koparsada rahatlasak yada oraya gidiyorsa gitsin yok ayrıldılar yok instadan takibi bıraktılar olan vargas’a oluyor zehra’nın formu hiç düşmüyor

Kesin bir şey bilmiyorum da görüntü eski diyenler oldu. Kutlama da doğum günü kutlaması imiş diyorlar. Öte yandan bu iddia doğruysa sen ben buralarda boşuna paralıyoruz kendimizi demektir.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #7120 : 21 Nisan 2026, 22:31:01 »
Kesin bir şey bilmiyorum da görüntü eski diyenler oldu. Kutlama da doğum günü kutlaması imiş diyorlar. Öte yandan bu iddia doğruysa sen ben buralarda boşuna paralıyoruz kendimizi demektir.
Başka fotolarda var mekandan vakıf tshirtli fotolar var başka birisi mekana dm atmış mekanda doğrulamış

https://x.com/cubuklufile1907/status/2046316749486772605?s=46&t=wL4q1aadPsTIXupaWWoi5w

Başka bir sıkıntıda ben yazmadım ama ilk maçtı galiba cansu hakemle tartışmıştı tribünlerle gerilmişti falan maç bitimi bizim 2.takımda oynayan irem güneş(zehra’nın kardeşi) çok haklısın cansu çekiyordu bunlar sülük gibi yapışmış durumda maalesef
« Son Düzenleme: 21 Nisan 2026, 22:35:52 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #7121 : 21 Nisan 2026, 22:34:54 »
Abi gitsin evlensin ya sevgilisi ile. Nereye gidiyorsa gitsin. Biraksin artik bizi ya. Salsin bizi. Kurtulalim sundan. Ne kadar salagim ya. Yillardir koça, arinaya, drcaya, anaya, ortalara vs saydim durdum. Asil buyuk resmi kacirmisim. Sal bizi artik kadin ya. Sal bizi.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #7122 : 21 Nisan 2026, 23:17:35 »
Başka fotolarda var mekandan vakıf tshirtli fotolar var başka birisi mekana dm atmış mekanda doğrulamış

https://x.com/cubuklufile1907/status/2046316749486772605?s=46&t=wL4q1aadPsTIXupaWWoi5w

Başka bir sıkıntıda ben yazmadım ama ilk maçtı galiba cansu hakemle tartışmıştı tribünlerle gerilmişti falan maç bitimi bizim 2.takımda oynayan irem güneş(zehra’nın kardeşi) çok haklısın cansu çekiyordu bunlar sülük gibi yapışmış durumda maalesef

O zaman yazdığım gibi, can sıkacak bir şey yok, yıllardır kendimizi paraladık burada. Yani arkadaşındır, ki milli takımdan arkadaşlar zaten, başka zaman gidersin buluşursun eğlenirsin anlarım. Şunun konuşulacak bir tarafı yok. Cidden sağlığımıza yazık bizim. Futbol maçlarına bakmıyordum, voleybola da bakmam artık, oyuncular bu kafada ise...

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #7123 : 21 Nisan 2026, 23:24:00 »
Vargas'tan kurtulana kadar yatırım yapmaya gerek yok.
Arina'yı uzun yıllar takımda tut, geriye kalan herkes değişebilir sıkıntı yok.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #7124 : 21 Nisan 2026, 23:32:16 »
O zaman yazdığım gibi, can sıkacak bir şey yok, yıllardır kendimizi paraladık burada. Yani arkadaşındır, ki milli takımdan arkadaşlar zaten, başka zaman gidersin buluşursun eğlenirsin anlarım. Şunun konuşulacak bir tarafı yok. Cidden sağlığımıza yazık bizim. Futbol maçlarına bakmıyordum, voleybola da bakmam artık, oyuncular bu kafada ise...
Ben kendi adıma Vargas’ın vakıf maçlarından şikayetçiyim duygusal iniş çıkışlar çok fazla maç bitimi maç sırası fotolar videolar çok kez görüyoruz. Bu dünkü haberin doğru olduğunu kabul ediyorum bizim taraftar bunu kaldıracak durumda değil baya da tepki var Vargas’a. Eda sonrası kaptan diyorlardı aman ha bu skandaldan sonra asla olmamalı ama branş sirk gibi yönetildiği için her şey olur Vargas’a uyarı yapacak kimse yok maalesef
« Son Düzenleme: 21 Nisan 2026, 23:35:10 Gönderen: Samet_GFB »