"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu forumun ilk günlerinde Neslihan hakkında çok aleyhte yazılar yazdım. İncittim kızı, gururuyla oynadım. Fabrikatör Hulusi Kentmen edasıyla ona fabrikada tütün saran Nerbahat muamelesi yaptım. Baktım ki seveni çok, kendi haline bıraktım. Ama anlaşılan çok incinmiş; başka türlü sözleşme yenilemezdi. Nayıır, kendimi affetmiyorum. Nesliiiiii... Zihinbaz'ın emekliye ayrılan moralini SGK kesintisi olmadan ek ders ücretiyle işine geri döndürebilmek için bize gel.
World of Volley Garay'ın 3 hafta önce kariyerine Brezilya'da devam edeceğini söylediğini yazmış.. Gidiyor kıvırcık
25 maaş ikramiye bana versinler Neslihan için beste bile yaparım yahu
hahahahah 25 maaş ama o maaş taban maşı üzerinden hesaplanıyor:)) Yani 4 milyar neyim falan tutuyor. Sesini yorduğuna değmez:))
wofvolley sitesi Garay'ı Krosnodar'a,Kim'i Kazan'a, ''''''''''Ivan'ı Olympiacos'a gönderdi'''''''''''''.Pek dikkate almaya gerek yok . Olumlu veya olumsuz playofflar öncesi bütün dedikodulardan nefret ediyorum..
hadi ya ben kendi maaşım üzerinden düşünmüştüm 4 bin lira için Neslihan adını alıp ağzımı kirletmem
ne zaman gönderdi ? onların anasını............ garay gidebilir sorun yok
Malum bizler de taban maaşları düşük. Ek ödemelerle maaş normal halini alıyor.
Yahu Garay giderse manşeti aılp arkada savunmayı kim yapacak? Koç girer manşet alır artık:)
öğretmenler benim gözümde değerlidir , keşke hak ettiklerinizi alabilseniz