"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Brakoceviç-Kim-Larson üçlüsü olursa rakiplerin vay haline.
Sağolasın değerli kardeşim senin de kalbinin ne kadar güzel olduğunu biliyoruz görüyoruz. Kendini eleştiren insan olmak kolay değildir ki sen zoru başarıyorsun biliyorum görüyorum az çok. Yani dediğine bende katılıyorum. Naz konusu Emre nin konusundan az bir fark ile değişik durumda Emre açık açık söyledi para için gittiğini keşke Naz da bunu açık yüreklilikle söyleseydi. Hadi bunu söylemedi diyelim benim asıl kızdığım nokta gittikten sonraki söylemleridir. Emre bizim hakkımızda en ufak incitici bir cümle bile kurmamıştır ya da kurduysa bile ben görmedim. İşte ikisini birbirinden ayıran durum budur. O sebeple ben Naz ı bir daha takımımda görmek istemem.
Brakoceviiiiiiiiiic
Slav ırkı diyorsun yani dedem biliyorsun dede işini
Brakoceviçin zamanında İçip içip ortalığı dağıtmışlığı var abi...Çok asabi bir insandır kendisi..
yanlız değildi içerken , kiminle içtiğini zannediyorsun sen muratım Dedem boşuna mı burada Brako brako deyip duruyor
Lrson ecz ile anlaşmış 1 milyon dolar. Kaldık Bosetti ye te allam
Valla geçen senede Costa yı almışlardı bu mevsim..
Nelihan'ı kadroda tuttuktan sonra bırakalım kimi istiyorlarsa alsınlar korkmayın rahat olun larson ve neriman alsalar da Esra boşa çıksa
Esra boşa çıksada yedek kalsa da bize gelmez ahanda buraya yazıyorum:)
Havelkova uzak olsun, Larson gelirse Garayin gidisine asla uzulmem, Esra da bence Eczacıbaşıdan ayrilmaz para falan degil olay, gelse cok iyi olur orasi ayri bahar ida begenmiyorum insallah gelmez hoca da Abbondanza devam...