Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Voleybol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2053388 defa)

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Sisley Volley TV

• Üye
Ynt: Fenerbahçe / Kadın Voleybol Transfer Dosyası
« Yanıtla #1230 : 21 Nisan 2014, 20:30:09 »
Lo Bianco dünyanın en iyi pasörüdür.

Çevrimdışı Turgut Yıldırım

• Üye
« Yanıtla #1231 : 21 Nisan 2014, 20:52:24 »
hayırlısı olsun iyi transfer

Çevrimdışı Turgut Yıldırım

• Üye
« Yanıtla #1232 : 21 Nisan 2014, 20:54:26 »
belkide başka takıma yazdığı oyuncu bizimle anlaşmıştır kim bilir :)

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1233 : 21 Nisan 2014, 21:11:21 »

kimdir o

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1234 : 21 Nisan 2014, 21:18:40 »
tafmann abi dm ye baksana

Çevrimdışı mustafa akın

• Üye
« Yanıtla #1235 : 21 Nisan 2014, 21:19:30 »
bence vakıfdan biri
« Son Düzenleme: 21 Nisan 2014, 21:20:19 Gönderen: mustafa akın »

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #1236 : 21 Nisan 2014, 21:23:17 »
bence vakıfdan biri

Hocam Larsson'la anlaştığımızı sen söylemiştin dimi.Var mı yeni gelişme ??

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1237 : 21 Nisan 2014, 21:39:34 »
bence vakıfdan biri

kusura bakma ama dayanamayacağım.. neye biliyomusunuz tüm değerli dostlarım

iki tane üyemiz var
bunlardan bir tanesi :

Kullanıcı Adı: mustafa akın
Sunucu adı: xxxxxxxxxx .nethouse.net
Yerel Zaman:21 Nisan 2014, 21:24:41

diğer üyemiz

Kullanıcı Adı: Turgut Yıldırım
Sunucu adı: xxxxxxxxx.nethouse.net
Yerel Zaman:21 Nisan 2014, 21:24:56

iki ıp adresli tek bi üye , hani dün fark ettik laf etmiyelim dedik ama iş bence biraz transfer tiyosu üzerinden dalga geçme veya burada insanların umutları ile oynamaya gidince buna kayıtsız kalamayız
hele ki
önce atılan bu mesaj

peşine sanki başka birisi gibi ona istinaden verilen bu cevap

bence vakıfdan biri

da olunca bu duruma bir müdahale etme mecburiyeti doğru , transfer duyumculuğu yapmak saf insanların duygularını sömürmekten başka birşey değildir isteyen twitterda bunu yapabilir ama bu dereceye geldiği zaman burada bu duruma müsaade edemeyiz etmeyeceğizde .
iki hesap da benimle twitterdan konuşuyoruz '' zaten Turgut Yıldırım '' abi'!!!!!!!!!!! twitterda tanınır. ben çok yorum yapmak istemiyorum ama üzülerek söylüyorum burada bu duruma izin vermeyeceğiz.

Değerli üyelere benden bir dost abi kardeş tavsiyesi : yazdıkları hiçbir transfer duyumuna inanmayın...inanmak istiyorsanız da bizim yapacak birşeyimiz yok 8)

edit : ıp adreslerini ve sunucuları tam olarak yazmadım etik olmaz diye ama o kayıtlar bizdedir. bire bir aynısıdır.
« Son Düzenleme: 21 Nisan 2014, 22:27:02 Gönderen: Cem Ağrak »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1238 : 21 Nisan 2014, 21:47:31 »
Yavas gel, hemso :)  Lo Bianco'nun aktif voleybolcular icindeki pasorlerden en iyisi oldugunu gecmisine bakarak soyluyorsan eyvallah, biraz sansi olabilir.  Ancak bu seneki performansinin Lo Bianco efsanesi ile uzaktan yakindan ilgisi yok. 

geçmişine bakarak söylüyorum şimdiki haline bakarak söylüyorum her haline bakarak söylüyorum
unutulmasın ki Lo meme kanserinden çıktı ve tekrar voleybola döndü geldi para için kötü bir takımda kötü oyuncular ile oynadı ama yinede o fiziksel ve ruhsel duruma göre iyi işler yaptı
iyi bir takıma koyarsın kalitesini halen gösterir.
2 sene ( sizin teriminiz ile kötü oynuyor olsun ) düşük performans onun kalitesinden birşey götürmez
yeni yetme pasörler ile Lo nun ismini yan yana yazarken biraz dikkaet etmek lazım diye düşünüyorum 8)

sakın bana demeyin ki CArli tek başına Yamamay'ı 3ncü yaptı . zaten 4  takım katılıyor final 4 lara :) ;)

Çevrimdışı fırat80

• Üye
  • Yer: osmaniye
  • TEK BÜYÜK FENERBAHÇE
« Yanıtla #1239 : 21 Nisan 2014, 21:50:05 »
sözüm direk sana degildi bir SEDA polemigidir sürüp gidiyor ona göre yazdım SEDA giderse dertler biter ucarız mantıgı var
SEDA yı severim ama gitsin kalsın mevzusundada degilim gidene de gelenede başarı dileyip alkışlarız,
ama lo bianco 3  5 sene önce büyük bir pasörse SEDA da 4 5 yıl önce bizi şampiyon yapan takımın oyuncuların en iyilerindendi finalin en degerli oyuncusu bile seçilmişti yanlış hatırlamıyorsam  bu mantıkla yola cıkarsak birinin eski güzel günlerine dönecegini düşünüp digerininden umut kesmek ne derece dogrudur.
(   FENERBAHÇE  )

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1240 : 21 Nisan 2014, 22:02:20 »
Lo Bianco sana gore ve X, Y, Z'ye gore en iyi pasor olabilir.  Eyvallah.  Ama benim nazarimda sergiledigi performans ile oyle ahim sahim ovguleri hak eden bir pasor degildir.  Benim aklimda ve hayalimdeki pasorun niteliklerini haiz olan bir pasor degil.  Carli 3. yapti diye dalga gecmissin.  Lo Bianco Galatasaray'a ne katti Allah askina?  :)
neyse sen carli mevzusunu anlamamışsın ben aslında CAsak a taş attım ama sen o muhabbeti bilmiyorsun o yüzden londra'da yaşayan fransız gibi oldun :)

Lo yu sevmek zorunda tbiki değilsin ama bu onun dünyanın elit pasörlerinden biris olduğu gerçeğini değiştirmez mevzu budur. ;)

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #1241 : 21 Nisan 2014, 22:18:51 »
hayırlısı olsun iyi transfer

Turgut Bey kardeşim twitterı bıraktın mı adres mi değiştirdin eskiden takip ediyordum seni şimdi göremiyorum oralarda :))

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1242 : 21 Nisan 2014, 22:20:06 »
Turgut Bey kardeşim twitterı bıraktın mı adres mi değiştirdin eskiden takip ediyordum seni şimdi göremiyorum oralarda :))

abi yukarıya o kadar açıklama yaptım okumadın sanırım

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #1243 : 21 Nisan 2014, 22:24:57 »
abi yukarıya o kadar açıklama yaptım okumadın sanırım

evet Cem az önce gördüm malesef bu da taşdı ama zaten geç kalmış oldum neyse sen zaten yapmışsın gerekeni :))

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
« Yanıtla #1244 : 21 Nisan 2014, 22:43:38 »
ben bu yaşlı pasör işinin evvel zamanki etkisinin kalmadığına inananlardanım. pasör mevkii son dönemde biraz basketbol guardları gibi oldu. illa ki fiziksel bir avantaj gerekiyor blok ve hücum için, elbette zekadan da taviz vermeden. Bu açıdan Lo Bianco'ya saygısızlık etmem ama üst düzey hedeflerde bir numara olmaması gerektiğine inananlardanım. Zamanında Naz-Fofao şekliyle yaptığımızı Lo Bianco-x şeklinde yapabilirsek çok güzel olur

Şu vakıftaki çağla'yı alabilsek aslında çok çok iyi olur ama sanmıyorum bıraksınlar
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.