"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hiç mi akıllarına gelmez Ze Bernardinho
Ze Roberto sadece milli takımda devam etmek istediğini açıklamıştı. Kararını değiştirmezse 2016 ya kadar kulüp takımı çalıştırmayacak.Bernardinho ve Hugh McCutcheon düşünülebilirdi ancak sanırım karar çok önceden verilmiş.
Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde yer alacak olan Fenerbahçe, G.Saray'ın 1.85'lik Kolombiyalısı ile anlaştı. İki İtalyan Lo Bianco, Bosetti ve İlbank'ın smaçörü Meliha İsmailoğlu ile de el sıkışıldı.Bu haber doğru mu ?
Polen haberinden mutlu değilim. Kendisinin hiç bir şeyinden hoşlanmıyorum.Ama umarım faydalı olur ne diyelim
Abbondanza'nın kalacağını düşünüyorum ki gayet yerinde olur. Polen hamlesi çok doğru. Yalnız Bosetti'nin CL karnesi beni biraz düşünmeye itti. Bu kız Fenerbahçe'nin namağlupluğuna son verdikleri sene yanılmıyorsam yüzde ellilerde manşet alıyordu. O zamanlar görev oyuncusuydu şimdi ise takımının en büyük hücum kozu. Belki bunda görev tanımının değişikliğinin de etkisi vardır. Bize geldiğinde üçüncü veya dördüncü skor opsiyonu olacak. Bu da manşete daha fazla konsantre olabilmesine zemin hazırlayabilir.Bu arada merak ediyorum ; maça gidenler izlenimlerini neden paylaşmıyor ?
Bir şeyi merak ettim. Seçme alternatifiniz olsa Abbondanza yı mı ,Bernardinho yu mu seçerdiniz?Ze milli takıma odaklanacağı için kulüp takımı çalıştırmaz diye düşünüyorum 2016 ya kadar kendisi de öyle demişti zaten.O yüzden Ze yi katmadım.
Yahu Saori iyi bir şey olsaydı vakıf bırakmazdı onu. İki yıldur ülkemizde ne oyununu gördünüz allasen. Saori avrupa voleyboluna uyan bir oyuncu değil. Yapmayın etmeyin. Şu durumda bile Saori ye dönüp bakmam ben
Abbondanza'yı seçerdim. Çünkü ödevini başarılı bir şekilde yaptı. Sene başında Fenerbahçe'nin ilk üçe giremeyeceğini düşünüyordum. Öğrencileriyle beni utandırdı.
Orada; madem Galatasaray'ın tüm yabancılarıyla anlaşıyoruz derken sitem vardı.Transferine itirazım olmayan Lo Bianco akabinde Montano derken, Garay'ın gidişi konuşulan ortamda oldu olacak Saori'yi alalım tam olsun demek istemiştim. Ayrıca kendisine olan hayranlığım baki olmakla birlikte Saori'nin Vakıf ve Galatasaray'da iyi iş çıkartmadığının farkındayım.