"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 87 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Meliha'nın yanında Şeyma Ercan da alınabilse uzun yıllar rahat edeceğimiz 4 numara opsiyonumuz olur.Lo Bianco süper de ligde Elif-Ezgi ikilisi yeterli olur mu? Gerçi alınabilecek kaç tane yerli pasör var? Çağla'yı da göz göre göre Vakıf kaptı. Naz'la ikisi uzun yıllar götürür onları.
Rus blokları karşısında Leo-Bosetti performansını hatırlayalım:https://www.youtube.com/watch?v=QJj5Sq3k9wImaçın istatistiklerini bulamadım ama zamanı olan izler yorum yapar artıkın
hocam sen transferleri bir değerlendirsen. gelen giden. sen ve birkaç ehil arkadaştan bilgi almak dileriz ki, hem yalan yanlış haberlerin bombardımanından kurtulalım (forum için demiyorum), hem de takımımız hakkında güvenilir ve işi bilen kişilerde doğru bilgiyi almış olalım.
Vakıf iki tane iyi orta ile Ecz iki tane iyi orta ile oynacak sen karşında Bosetti ile Leo gibi kısa boylularla oynayacan öyle mi?? Bizi spatulayla kazırlar parkeden artık. Leo Leo luğunu bilsin cl de oynasın kafi. Ben Ezgi -Elif ikilisini istiyorum ligde . İşin türkçesi takımda İtalyan görmek de istemiyorum. Bizim süper dahi koç leo yu oynatır o zaman görürüm bende..
biraz kafam rahatladım bir kaç şey yazarız mutlaka.ahkam kesmek bize düşmez . bilen bir çok dost var paylaşırlarsa güzel olur fikir jimnasyiği olur güzelce tartışırız .. ama en azından şunu söyleyim istenilen sanırım artık miladı dolmuş isimleri göndermek derin rotasyon ve Lo bianco
Ezgi şu haliyle Leo ya tur bindirir. O derece kötü manşetlerde bile takımını ayakta tutan ortalara smaçörlerinden daha fazla pas atan bir oyuncu. Belini doğrultabilirse oynar artık Leo.Bugün itibariyle nefret ettim artık italyanlardan o derece yani.
Leo eski leo mu sence??
seda ile beraber Elif'i de çok hızlı bir şekilde şutlamak lazım 1 dakika bile düşünmeden...
BEYAZ PEYNİRİME DOKUNMA..ÖYLE MİLADI DOLMUŞ FALAN....