"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 79 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yerli orta olarak ne düşünüyoruz bilmiyorum açıkçası ama tek bildiğim İpek'in kalmayacağı...Richards transferi iyi tabiki istersen richards bosetti kim ile oyna istersen richards kim bauerle çık değiştir değiştir oyna hem bosettiyi hem Kimi dinlendir 😉
BEN CL yi almak için 6 yabancı alacağımızı duydum
Demiştim desem ulan bi dur dersiniz..Bu senenin sıkıntısı yedek olmamasıydı...Artık o da var!
Irem Twitter'da bir seyler ima ediyor ama anlayamadik. Foruma ozel olarak ciklama getirirse memnun oluruz. Bence artik baklayi cikarmanin vakti geldi
Zaten çıkan haberlerin hiçbirinde resmi bir bilgi yok. Meliha çok net şuanda. Montano sorun çıkarmayacağını bilsem tamam da o kadın başlı başına sorun. Brakocevic'i kacırmasalar ne güzel olurdu aslında. Keşke o haber yanlış çıksa
Brako'nun bir yere kaçtığı yok...GS şuanda başka planlar yapıyor..Hooker 600 bin dolar istemiş, çok bulmuşlar...AncakTTnet sponsor olursa ki. Türk Telekom'da yönetim değişmiş işler karışmış, böyle bir hamle yapabilirler...Kaldı ki daha Barbolini'nin, Neriman'ın durumu bile belli değil...
Biz kaçırmasak diyorum zaten. Vakıftan ayrılsın da Galatasaray'a gitmesin bari ...Hooker'ı izleyelim ligde güzel olur Brako bize Hooker onlara Hooker-Sheilla-Neslihan-Brakocevic pasör çaprazlarına bakın ligdeki
Yalnız Vakıf Brako'yu bırakıp, neden Sheilla macerasına giriyor anlamadım