Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Voleybol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2017264 defa)

organik ve 122 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Ynt: Fenerbahçe / Kadın Voleybol Transfer Dosyası
« Yanıtla #2745 : 21 Ağustos 2014, 23:34:07 »
Hildebrand>Logan Tom un şu hali..Bu Hildebranda karşıda acayip bir güvensizlik var..Yahu hatun Amil de hoş bir sene geçirdi..Şu anda sakat ve kasıyor omzu..

Ayrıca çok da rahat 10 sayılar alıp ciddi manada da katkı verecektir..

Güzel bir yazı okudum yukarıda SİSLEY den..Takıldığım nokta Del Core ve Costagrande nin Kristin den ne kadar üstün yanı var?
« Son Düzenleme: 21 Ağustos 2014, 23:36:38 Gönderen: murat kaya »
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı otuzbeşbuçuk

• Üye
  • Yer: izmir
« Yanıtla #2746 : 21 Ağustos 2014, 23:38:34 »
Logan Tom yaşı itibariyle tribündeki yabancı kontenjanını doldurur en fazla diğer türlü bütün sezonu oynaması çok zor hem şu an ne durumda onu bile bilmiyoruz.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2747 : 22 Ağustos 2014, 10:10:22 »
Voleybolu bırakmamışmıydı Logan Tom, ben yanlış mı okumuştum?
Evet abi birakma kararı sldi hatta yardımcı hoca olarak devam edecekti amerika da ama ne  bilemiyorum
Çapraz bağları koptuktan sonra eskisi gibi değil
Yoksa logan tom ismi geçenlerin hepsini voleybol topu diye oynar :) ama gelirse çok kufur edilir buraya yazıyorum.

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #2748 : 22 Ağustos 2014, 11:05:50 »

Bence de en uygun aday Jaque ancak transferi başka etkenlere de bağlı olduğu için epeyce zor.

D.Krosnodar daki smaçör fazlalığından yararlanıp bir oyuncusunu kiralama yoluna gitmeliyiz bence. Pasynkova olabilir mesela...

L.Tom un gelmesi yerine Hildebrant ve Meliha yı daha çok kullanıp transfer yapılacaksa yerli bir alternatif smaçör transferi de düşünülmeli (Cansu Çetin veya Ezgi Dağdelenler)

FENERBAHÇE

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
« Yanıtla #2749 : 22 Ağustos 2014, 15:01:14 »
Anka nın dediği gibi Bence Scherdan olabilir..Çok beğendim onu
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #2750 : 22 Ağustos 2014, 15:49:05 »
Logan Tom hamlesi belki de bizim düşündüğümüz gibi kısa vadeli düşünülmüyordur. Demek istediğim ; Bosetti gelene kadar idareten oynatacağız onu sonrasında ise teknik ekibe dahil etme gibi bir plan olabilir gibi geliyor bana.

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2751 : 22 Ağustos 2014, 16:14:36 »
bir ara ben de istiyordum ama kabul edelim jaque hayal.logan tom a ise ben sıcak bakıyorum.hildebrand belki iyi iş yapar ama bana göre yetersiz kalır.form durumuna göre de logan ile ikisini değişmeli kullanırız.şu anda alınabilecek kimse yok ki voleybolu bırakma noktasına gelmiş logan tom ile ilgileniyoruz.bir de kendiniz söylüyorsunuz sakat diye.geçen  sene sakatlıklardan başımızın ne kadar ağrıdığını unutmayın.richards a da bir şeyolursa meliha ile mi oynayacağız.logan tom şu anda hem uygun hem de iş yapabilecek bir oyuncu.
« Son Düzenleme: 22 Ağustos 2014, 16:15:04 Gönderen: active »

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #2752 : 22 Ağustos 2014, 17:14:22 »
Ben logan tom a sicak bakiyoorum..
Çünkü jacg gibi biri geince  ; meliha ve sakatlik sonrasi bosetti de dönünce isler karisir..
Şahsen bosetti dönene kadar ligde meliha yada kirsten ve avrupa da kirsten+tom oynamasi iyi olur..ligi montano+kim ve meliha ile idare ederiz..büyük maçlarda Kristen oynar hatta...
Avrupa da ise olasi saatlik ihtimaline karsi Kristen ve meliha ya alternatif şart..kim sakaylanirsa eyvah deriz o ayri...
Ama bosetti dönene kadar avrupada Kristen e savunma ve serviste katli verse bile yeter logan gibi oyuncu...çünkü zaten hücum silahimiz çok...meliha çok şey öğrenir logan dan..
Ayrıca su unutulmasin bence bosetti gene iyi döner sahalara..kiz çok profesyonel ve disiplinli her halinden...üstelik vucutu caki misali..çok rahat toparlanir ..o yüzden 2.yarida gene iyi bir bosetti izleriz diyorum..o vakte kadar logan iyi secim...
Logan olmazsa bence en iyi alternatif werrblinska ..büyük yildizlara gerek yok jacgluine tarzi .

« Son Düzenleme: 22 Ağustos 2014, 17:15:27 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
« Yanıtla #2753 : 22 Ağustos 2014, 18:22:41 »
Logan İle alakamızın olduğunu hiç sanmıyorum..Kesine yakın..2 oyuncu ile ilgimiz var napsam isim alamadım
HaBaBaM GüM GüM GüM

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2754 : 22 Ağustos 2014, 21:58:15 »
Logan İle alakamızın olduğunu hiç sanmıyorum..Kesine yakın..2 oyuncu ile ilgimiz var napsam isim alamadım
werblinska jaqueline den biri :)
« Son Düzenleme: 22 Ağustos 2014, 21:58:38 Gönderen: active »

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #2755 : 22 Ağustos 2014, 22:45:18 »

Eğer boştaysa Sherdan iyi olur bence
« Son Düzenleme: 22 Ağustos 2014, 22:45:39 Gönderen: akarship »

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2756 : 22 Ağustos 2014, 22:55:39 »
Eğer boştaysa Sherdan iyi olur bence
bildiğim kadarıyla krasnodar da ve onların 1556. smaçörü falan.ama boştaysa iyi olabilir.fena oyuncu değil.

• Üye
« Yanıtla #2757 : 23 Ağustos 2014, 01:15:42 »
Oyuncu alacagiz belli ki...

• Üye
« Yanıtla #2758 : 23 Ağustos 2014, 01:16:35 »
Allah askina bu Krasnodar da kaç smaçör var...
Her mevkiye smaçör koyma meraklari falan mi var.

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2759 : 24 Ağustos 2014, 07:06:31 »
Oncelikle Logan Tom yaslı bir oyuncu degil 81 dogumlu ve 33 yasında,saglıklı ise 3-5 sene daha isterse oynayabilir.FB de oynadıgı donemde liberodan cok daha iyi muhtesem bir defans yapıyordu.Ama o zaman bile hucumda nerdeyse sıfırdı.Bosetti'yi dusunursek İtalya Ligi'nin MVP'si ve rol oyuncusu degil hem defans hem de hucumda cok sey bekledigimiz bir oyuncuydu.Bana gore su ana kadar sozlesmenin dondurulmaması ya da fesh edilmemesi cok buyuk yanlıstır.Cunku Bosetti'nin en onemli ozelligi cok iyi sıcramasıydı.1.76 boyunda ve son derece kısa bir oyuncu ama o sıcrama kabiliyeti ile hucum ve blokta son derece etkiliydi.5 aydan bahsediliyor.Velev ki uzadı ve sene bitti ya da sıcramasında problem oldu,formunu bulamadı.Cok buyuk ve gereksiz bir risk alıyoruz.

Ayrıca Kristin Hilldebrand sıradan bir oyuncu degil,ABD Milli Takımının kaptanı ve gayet de iyi bir oyuncu yani her mac 10-15 sayı yapabilecek potansiyeli olan bir oyuncu hafife almamak gerekir.Nacizane dusuncem cok yabancının olması ligde cok fazla sakatlıklar olmadıgı surece hicbir onem arz etmiyor.Dunya'nın en iyi 6 yabancısı da olsa bu ucube sistemlerle 2+1,3 gibi cogu tribunde gocuguyla oturacaktır.Dunya'nın belki de en iyi ortası Fabiana ligde 1 mac oynayamadı.Logan Tom sezonun cogunu tribunde gecirirken o oynarken Sokolova tribune cıktı.Hem yabancı smacore dayalı ama inanılmaz dar yerli kadrolarıyla mucadele ettik.Ve 2011 Seda sakatlındı Yagmur girdi.Ve o gunden beri CL goremedik.Ustune bana gore Turkiye'de butun dengeleri degistiren Naz CL olmayınca cekti gitti.Bu sene de Garay sakatlandı ve belki son maca kalacak final serisi gitti.Ve biz hala yola sadece ve sadece tek bir yerli smacorle cıkıyoruz.Meliha sakatlandı ya da kotu oynadı bitti.Her sartta Meliha yanına en az 1 yerli smacor zaten sarttı.Simdi Bosetti yerine de ciddi bir smacor sart Werblinska,Jaque gibi olmazsa yatırım bosa gidebilir.

Gecen seneyi kaybettik.Bunda en buyuk etken Gui'nin "zıplamanıza gerek yok onunde durun yeter" dedigi Aneta Havlickova ve her zamanki dar rotasyondu.Simdi sapkadan Kubra cıktı.Vakıf isterse bir maca Naz-Bahar-Kubra-Gozde-Guldeniz-Gizem-Ceren ve 2 orta 1 smacor/pç cıkarken diger maca Naz-De Kruif-Rasic-Gozde-Guldeniz-Sheilla-Gizem Orge ile cıkabilir.Ayrıca bizde 1 tane guvenebilecegimiz libero varken Vakıf'ta 2 tane var.Dilara Bagcı ya da Buse Kayacan bile kiralanabilirdi.Elimizde Elif var.Ki cok begendigim bir pasor de degil Naz gibi 1.86 iken ne Naz'ın attıgı pası atabiliyor ne onun yaptıgı blogu yapabiliyor ne de dublajı yapabiliyor.Ustelik 84 dogumlu olup yaslı olmamasına ragmen inanılmaz agır ve cok cabuk yoruluyor.Bana gore en kritik yerde Garay'a attıgı 2 kotu pasla TK gitmesinde buyuk etkisi vardır.Ve maalesef baska bir Naz da yok.Bu takıma en az 1 Ezgi Dagdelenler olur baskası olur yerli smacor ve 1 tane de klas bir yabancı smacor sart yoksa sonu husran olabilir.İnanılmaz guclu 2 rakiple oynayacagız.Alınmazsa yine Alisha Glass'ın pç denenmesi gibi belki Polen smacor denenecek belki Eda pç denenecek.Ayrıca bu sene cok daha guclu bir Ecz. ve inanılmaz bir kadro derinligine sahip,adeta 2 takımı cok rahat cıkarabilecek Vakıf ile mucadele edecegiz.Artık susadıgımız Sampiyonluk,CL ve Dunya Klupler icin su 2 elzem transfer yapılsın.