"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
organik ve 131 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Montano da kesin gidiyor mu abi?
Şu da benim kadrom Skoroupa-Özge-EzgiMerve-MelisKim-Bosetti-Gözde-MelihaCentoni(Boskovic)-PolenStevanovic-Eda-Dicle
hastayım ya senin şu kadro olaylarına
Kadro kurmak transferin en eğlenceli yanı abi seviyorum şu işi. Bu arada sen de baya mutlu gibisin hayırlı haberlere vesile galiba bu mutluluk
ahah ben hep mutluyum be kardeşim. ALlah bozmasın. transfer filan bilgim yok inan. İrem kardeşim ne duyuyorsa bize söylüyor. can kuşum sağolsun..sabırsızlıkla 15 mayısı bekliyorum ondan daha büyük mutluluk ne olabilir ki
kulüpten bilgi: Gamova ve Costa kesin yok...Fabiana ile masadayız ve olacak gibiymiş...Smaçör ve pç için netleşen bir şey yok..Bir sürü isim var vs vs..Yerli oyuncu için ise bir şey söylenmedi
Fabi olacaksa süper hamle olur. Ondan sonra dolmadı o pozisyon.Gamova zaten gündemde miydi ki hiç? Taraftarın gönlündeki isim ama kız çıkmıyor Rusya dışına yapacak bir şey yok.Costa için ise derin bir ohh çektim
burda ismi geçiyor diye sordum, 35 yaşında ne işimiz olur dendi gamova için..ama fabi ve polonyalı pasör olacak gibi duruyor...