Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2019-20 Sezonu  (Okunma sayısı 277313 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Real Madrid 81-77 Fenerbahçe Beko
« Yanıtla #150 : 04 Ekim 2019, 00:05:47 »
3 maçtır yeniliyoruz Real'e.

Çevrimdışı akıllıdeli

• Üye
  • Yer: ankara
« Yanıtla #151 : 04 Ekim 2019, 00:06:30 »
Küçük detaylar belirledi,  westermann yerine jefri bizde olsa almıştık maçı ki aşağı yukarı kontratlar ayni,  yada savaşan sakat olmayan bir uzunumuz daha olsaydi,,, ama mücadele ruhu iyiydi, ben keyif aldım yenilsekte

Çevrimdışı bobbysands

• Üye
« Yanıtla #152 : 04 Ekim 2019, 00:07:29 »
sloukas şaşırtmamaya devam ediyor. bir parantez de yine melih mahmutoğluna. gerçekten bu adamın bizim takımda işi yok. yıllardır tek bir olumlu hareketini göremedik, gelişemiyor. koçun melih yerine gigi tercihi neden gelmedi merak ettim.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #153 : 04 Ekim 2019, 00:07:36 »
Tebrikler Sloukas.

Her şeye rağmen çok iyi oynadık. Bu seviyedeki maçlarda son 3 dakikayı sâdece De Colo ile oynamak gerekli. Topu getirme, dağıtma ve kullanma konusunu tamamen De Colo'ya bırakmak gerekli.

Yenildik ama De Colo'muz ve D-Will'imiz var. Elbet dönecek ve form tutacak olan Vesely ve Lovern'imiz var. Sloukas da toparlayacak nasıl olsa.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #154 : 04 Ekim 2019, 00:09:08 »
Bizde Sloukas & Westerman, onlarda Llull & Lapro kötüydü. Son anlarda De Colo elden vermese bir şeyler yapar ve muhtemelen son topta düğüm çözülürdü. Yeni transferler De Colo ve D-Will'in performansları ve 2 kez fark açılmasına rağmen pes etmeyip geri dönmemiz sevindirici.

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #155 : 04 Ekim 2019, 00:15:19 »
Real'e kaybetmek dogal sorun yok.Sloukas bu mac berbat oynayabilir o da sorun degil ...
Ama neden kaybettik.1.Uzunumuz yok.2.uzunumuz yok.3.uzunumuz yok.

Derrik Williams'ın 3 mactır suyunu sıkıyoruz.Umarım bir sıkıntı yaratmaz.

Can sıkıcı olan su bu takım savunma yapabilecekse ,rakip karsısında eksilmeyecekse tek yol Vesely'nin oynaması yoksa inanılmaz kolay ikili oyunlar yiyoruz.Dun Efes de kupa macında Micic tek basına dagıttı.Bugun de zaman zaman inanılmaz kolay sayılar yedik.
Slukas'ın bugun kotu olması onemli degil ama sunu da merak ediyorum Sloukas'ın 5-6 yılda gosterdigi gelisim ile Micic'in 2 yılda gosterdigi gelisim kıyaslanırsa ortaya nasıl bir sonuc cıkar?

Klup de kamuoyunu bilgilendirmeli boyle olmaz.8 ay Lovergne 4 ay Vesely bekliyoruz.Sonra ilk hazırlık macında Loverngne yine yok.Neyi var ne zaman donecek bir Allah'ın kulu da bilgi vermiyor.Ayrıca su Loverngne den iyice sogudum.Keske butcemiz olsa da su takıma atletik,duzgun uzun alabilsek...

Sloukas bence 10 uzerinden 7 lik adam 8-9 luk adam degil, De Colo ise 8-9  luk adam ve yıllardır ihtiyacımız olan bir oyuncu tipiydi.Williams da inanılmaz basladı.Williams-Vesely ile oynayabilirsek savunmamız nasıl olacak, Larkin-Micic gibi adamlara savunma yapabilecek miyiz merak ediyorum.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #156 : 04 Ekim 2019, 00:19:40 »
Real'e kaybetmek dogal sorun yok.Sloukas bu mac berbat oynayabilir o da sorun degil ...
Ama neden kaybettik.1.Uzunumuz yok.2.uzunumuz yok.3.uzunumuz yok.

Derrik Williams'ın 3 mactır suyunu sıkıyoruz.Umarım bir sıkıntı yaratmaz.

.......

İşte bu önemli ve başımıza sıkıntı açabilir; De Colo 35,5 dk., D-Will hiç çıkmadan 40 dk. oynadı.

Çevrimdışı Damir_Mrsic

• Üye
  • Mrsa
« Yanıtla #157 : 04 Ekim 2019, 00:26:05 »
sloukas şaşırtmamaya devam ediyor. bir parantez de yine melih mahmutoğluna. gerçekten bu adamın bizim takımda işi yok. yıllardır tek bir olumlu hareketini göremedik, gelişemiyor. koçun melih yerine gigi tercihi neden gelmedi merak ettim.

Melih nerden çıktı ne alaka . De Colo be DW dışında kimse top oynamadı zaten .

Ayrıca ne demek gelişemiyor nasıl izliyorsun sen Melih’i yıllardır .

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #158 : 04 Ekim 2019, 00:27:57 »
Sadece tüm trasnfer sezonu boş boş dolanan Mickey bile bizde olsa alırdık bu maçı.
Melih'e laf edilmiş, ettirmem :D Koçum benim bugün de elinden geleni yaptı, çok kritik de şutlar soktu. Daha fazla şans alsın, daha fazla güveni yerine gelsin, daha da iyi oynar. Hele TBL'de kesinlikle en iyi yerli.

Çevrimdışı İsmailÇelebi

• Üye
    • @Elebilso
« Yanıtla #159 : 04 Ekim 2019, 00:50:19 »
Sadece tüm trasnfer sezonu boş boş dolanan Mickey bile bizde olsa alırdık bu maçı.
Melih'e laf edilmiş, ettirmem :D Koçum benim bugün de elinden geleni yaptı, çok kritik de şutlar soktu. Daha fazla şans alsın, daha fazla güveni yerine gelsin, daha da iyi oynar. Hele TBL'de kesinlikle en iyi yerli.
abi hakkaten maç içinde benimde aklıma geldi mickey bizde olsa dedim :)) baya iyi olurduya sanki bi düşününce şimdi

Çevrimdışı mrsic12

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #160 : 04 Ekim 2019, 00:52:10 »
Westerman çöp, ama yine iyi savunma yaptı bugün hakkını vereyim.
De Colo kadife bilek o ve Williams olmasa 30+ olurdu maç, Real bizi dinlene dinlene döverdi.
Williams Euroleague için fazla, adam çok çok iyi gayretli istekli yırtıcı pozitif. Vallahi osurttu rakiplerini sahada bugün.

Sloukas v Datom sistm oyuncuları, çizili set önlrind olmazsa sudan çıkmış balık gibi sağa sola bakıyolar.

Sloukas 2 li oyunu oynuyo, köşedeki adama boş pozisyon yaratacam diy kuruyo kafasında ama alan paylaşımı, set düzeni vs hiçbişy olmadığı için başı ksik tavuk gibi dönüp dönüp tkrar 2li oynuyo boşa kims çıkmıyo.

Çevrimdışı sepettopu

• Üye
  • Yer: KAYSERİ
« Yanıtla #161 : 04 Ekim 2019, 02:07:49 »
Maçtan oldukça keyif aldım ellerine sağlık  olsun. Takım birbirine alışınca sloukas ta form tutunca acayip potansiyelli bir takım olacaz. De colo ve williams hücumda inanılmaz çeşitlilik getirdi takıma. Bogdanovic ten sonra tıkanma sorununu bu sene aşacaz gibi gözüküyor.Biraz iyimser gelebilir  formda şu 5 i hayal ettim sloukas-de colo-kalinic(datome)-williams-veysel tempolu hücumda her türlü dağıtırız.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #162 : 04 Ekim 2019, 07:47:11 »
Yenilmemize rağmen millet havalara uçmuş. Açıkçası berabere olduğunda bile galibiyete inancim çok azdı.
Efes macinda da ayni sey oldu. Ne zaman yakalar gibi olsak hemen farki cift hanelere cikariyorlar ve mac sonu da daha tecrubeli daha az hata yapan aliyor maci. Hatta birebir efes maci sonu gibi oldu bu mac. De colo ve williams harici takımda güzel bişiy göremedim. Umarım onlar hep boyle devam ederler.

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #163 : 04 Ekim 2019, 08:09:52 »
Takim bekledigimden iyiydi guzel bir mucadele koyduk. 19-4 gibi bir skorlla baslayip oyuna ortak olabilmek takim karakterinim yerinde oldugumu gosteriyor. Real deplasmaninda bu skor sasirtici ve agir sayilmaz. Bu nedenle kayip olarak gormuyorum.

De Colo cok ozel bir oyuncu D Williams da bu senenin flas oyuncusu olmanin ciddi adayi. Ancak eldeki adamlar yeni transferler kadar gayretli ve hirsli degil. Datome iyice memura dondu uc senelik kontrati da aldi oh mis. Macin bitis duduguyle maci unutup hangi sanat galerisine gidecegini dusunmeye baslamistir bile. Sorumluluk alirsa incileri dokulur mazallah.

Sloukas hangi onemli macta iyi oynayacak acaba. Hicbir onemli mac aklima gelmiyor Sloukas cok iyiydi diyebilecegimiz. F4 donemlerinde de onemli nirmal.sezon maclarinda da oyle. Basina bir tane baski yapan guard veriyorsun Sloukas devre disi kaliyor. Birisi 10 uzerinden 7 lik oyuncu demis bana gore de oyle ama aail soeun su 10 uzerinden 7 lik oyuncu senelik 2 m euro macla 3 yillik kontrat alamaz. Bu maaslar en ozel oyunxulara veriliyor. Sen ozel oyuncu oldugunu onemli maclarda gostereceksin. Haftaya kizilyildiz macinda goz boyar. Melih kadar oynamadi Datome ve Sloukas
« Son Düzenleme: 04 Ekim 2019, 08:13:55 Gönderen: Cemalex »

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #164 : 04 Ekim 2019, 08:24:47 »
Canları sağ olsun, yenileceksek böyle yenilelim, korkak, sinik ve ezikçe değil.
Real hazır ve oturmuş durumda, stimac yerine mickey alacak paraları da var, biz henüz rayımıza girmedik, pivotumuz yok, ve inanılmaz ballı olmalarına rağmen sidik zoruyla yenebildiler. Şubatta görüşürüz bu orçolarla.

Benim tek canımı sıkan şey Leo'nun hali, nerde olduğunun, ne yaptığının bilincinde değil, fiziksel olarak yıkık, bir an evvel kendisine gelmesi lazım. Çok sevdiğim ve güvendiğim adam, ondan beklentim çok.

Real Stimac yerine Mickeyi almadi Ayon yerine Mickeyi aldi tipki Melli yerine D. Williamsi alabildigimiz gibi. Butce degil yani mesele. Onlar Ayonla yollari ayirabildiler ama biz Lauvergne ole yollari ayiramadik
 Neden cunku burada elestirilmesi buyuk gunahlardan olan buyuk genel menejerimiz kendisine opsiyonsuz 2 yillik sozlesmeyle senede 1.7 m bayildi. Mickey,nin maasindan daha fazlasini yani.  8 aydir sakat olan adam da aptal degil kontratindan cikamadik. Simdi yata yata parasini aliyor lutfedip parkeye cikabilmesi icin ufak agrilarinin gecmesini bekliyor.
« Son Düzenleme: 04 Ekim 2019, 08:25:43 Gönderen: Cemalex »