Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2019-20 Sezonu  (Okunma sayısı 271009 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Ynt: FENERBAHÇE / Euroleague 2019-20 Sezonu
« Yanıtla #195 : 05 Ekim 2019, 18:04:39 »
fenerbahçe ne zaman amatör branşlara yatırım yaptı, rakiplerde yaptı. baktılar beceremiyorlar çekildiler, kaldı efes, vakıf, eczacı, halk vs. bu takımda maddi olarak bu yükü bir yere kadar kaldırabilir. son beş yıl f4, final, kupa. yetmez daha çok istiyoruz, evet bende istiyorum. ama çok bütçesi var denilen bizim takımdan bile fazla para harcayan cska, real bile son 8 yılda 2 kez şampiyon olmuşları ki, onlarda üstüne birde baş edemediğimiz lobi var.

sakatlıklar, istenilen düzeyde yapılamayan transferler tamam ama burada ki iş futbol takımındakine benzemiyor. ne sonuç alırlarsa alsınlar benim kabulümdür, takdir ve tebrik edeceğim onları.

+ 1

Şampiyon olmayı veya final foura kalmayı geçtim, şu ligin ağır ağabeyi olarak görülmek bile büyük bir zevk. Son maç için aşağı yukarı herkes benim gibi düşünmüştür sanırım; takım beraber on gün bile idman yapamamış, iki de uzunu yok, 20'ye yatırırlar diye ekran başına oturuyorsun. Maç başlıyor geçtim 20'yi 30'u bulur diyorsun. Maç sonucunu yorgunluktan yapılan ufak hatalar ve çalınmayan düdük belirliyor (Derrick Williams ile Fernandez'in formalarını değiştir, net 3 atış). Üstelik guard pozisyonundaki dört oyuncundan üçü çok kötü gününde. Burada utananları, sıkılanları, maçı izlemeden şunun yüzünden kaybetmişizdir diye yazacak kadar önceden günah keçisi belirleyenleri gördük ve görmeye devam edeceğiz. Sonuç ne olursa olsun ben de sizin gibi düşünüyorum. Şu organizasyonda iddialı olmanın heyecanı bile müdhiş bir şey. Bu sene play off oynayabilmek bile çok zor. O sürece sekizinci girsek dahi umutsuz olmayacağım yeter ki sakatlık vesaire olmasın. İstikrarı başarı olarak görmeyen zihniyete bir şeyleri anlatabilmek çok zor. Futbol takımı bir kez eşekten düştü hala toparlayamadı, istediğin kadar para harca. İSTİKRAR = BAŞARI olarak görüyorum. Geçmiş seneler De Colo'n da olsa Llull'un da olsa Serrod'un da olsa şampiyon olamayabileceğini gösterdi Sen yeter ki her sene bu seviyelerde ol kafayı sok final four'a. İllaki ikinci şampiyonluk gelecektir.

Çevrimdışı fener_1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #196 : 05 Ekim 2019, 23:59:12 »
Takıma bir şey dediğimiz yok. Sloukas bence yaptığımız tüm transferler içinde bekleneni sağlama konusunda en eksik kalan oyuncu.
Ondan olan beklentiye ve maliyetine göre sağladığı performanstan memnun değilim.
Benim fikrim budur, yalancı çıkarırsa amenna.

Çevrimdışı mertnowitzki

• Üye
  • Yer: Milano-Lombardia
    • @anadol_mert
Ynt: Real Madrid 81-77 Fenerbahçe Beko
« Yanıtla #197 : 06 Ekim 2019, 01:59:47 »
Takım bazı yönlerden gerçekten iyi sinyaller verdi. Lauvergne ve Vesely gibi oyunun çeşitli yönlerine zeka katan iki uzundan yoksun olarak farkı kapatıp son çeyrekte başa baş oynadık. De colo ve D-will'in kaldığı yerden devam etmesinden dolayı çok umutluyum. Jan ve Joffrey döndüğünde tarihimizin en iyi takımını izleyeceğiz 8)
Son bir şarkı be...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #198 : 07 Ekim 2019, 08:45:07 »
Hangi Kostas bu geçen sene Euroleague'in en iyi 5ine seçilen kostas ;)

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Kızılyıldız:68 Fenerbahçe Beko:56 / Euroleague 2. Hafta
« Yanıtla #199 : 07 Ekim 2019, 09:20:18 »
Namıdiğer Kızılyıldız...
Maç, 10.Eki.2019 günü ciğerimizi bıraktığımız Stark Arena da oynanacak. Başlama saati 20:00.
« Son Düzenleme: 10 Ekim 2019, 22:44:45 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #200 : 07 Ekim 2019, 12:04:34 »
Futbol maçlarını izlerken stres tavan oluyor basket maçlarını izlerken ise pamuk gibiyim. Ne çektiysek futboldan çektik valla  :D
Hangi başlığa yazsam bilemedim buraya yazdım :D

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #201 : 07 Ekim 2019, 12:38:12 »
Futbol maçlarını izlerken stres tavan oluyor basket maçlarını izlerken ise pamuk gibiyim. Ne çektiysek futboldan çektik valla  :D
Hangi başlığa yazsam bilemedim buraya yazdım :D

Doğadan, pasifflora lı çay üretmiş. Futbol maçlarından önce demle demle iç dostum  ::)
https://urun.n11.com/cay/dogadan-20li-relax-passiflorali-cay-P244815115?gclid=EAIaIQobChMI2f7FyOyJ5QIV2OeaCh1P5QLZEAYYASABEgIZzPD_BwE&gclsrc=aw.ds
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #202 : 07 Ekim 2019, 12:49:36 »

Çevrimdışı fener_1907

• Üye
« Yanıtla #203 : 07 Ekim 2019, 17:55:17 »
Hangi Kostas bu geçen sene Euroleague'in en iyi 5ine seçilen kostas ;)

Kostas'ın yetenekli olduğu bariz. Ama mental olarak bence "Yunan guard" tanımını karşılayamadı bizde.
Gayet hatalı kararlar veriyor, kritik dakikaları bence iyi yönetemiyor.
Decolo ile yan yana oynadıkları iki maçta fark net gözüktü.
Decolo bu kritik anlarda üzerinden baskıyı alırsa belki Sloukas'ta kendi en iyi yaptıklarına yoğunlaşıp performansını arttırır.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #204 : 07 Ekim 2019, 18:02:42 »
Kostas'ın yetenekli olduğu bariz. Ama mental olarak bence "Yunan guard" tanımını karşılayamadı bizde.
Decolo bu kritik anlarda üzerinden baskıyı alırsa belki Sloukas'ta kendi en iyi yaptıklarına yoğunlaşıp performansını arttırır.
baba şu anda 1 2 maçta sıkıntı yaşanması çok doğal ya onun için biraz daha zaman lazım
kostas 1 2 sene vasattı ama geçen sene için ona laf etmek büyük haksızlık olur bence , çok iyiydi iyi de yönetti takımı , normal sezon için konuşuyorum tabi
kostas rolü belli takımı o yönlendirecek ama sayı ve normal lideri de colo olacak , zamanla oturur bu ;)

Çevrimdışı fener_1907

• Üye
« Yanıtla #205 : 07 Ekim 2019, 23:31:39 »
Neyse, koçun dediği gibi şu an en önemlisi tam takım olabilmek.
Maçların birinden önce İlker Üçer sakatlarla ilgili alışılmışın aksine çok kısa da olsa bilgi verdi.
Olumlu konuştu, maçlara çıkmaları yakındır sanırım.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #206 : 08 Ekim 2019, 08:59:07 »
Neyse, koçun dediği gibi şu an en önemlisi tam takım olabilmek.
Maçların birinden önce İlker Üçer sakatlarla ilgili alışılmışın aksine çok kısa da olsa bilgi verdi.
Olumlu konuştu, maçlara çıkmaları yakındır sanırım.
Fbtv de mi konuştu

Çevrimdışı fener_1907

• Üye
« Yanıtla #207 : 08 Ekim 2019, 13:46:21 »
Valla maç öncesiydi, Antep maçıydı heralde, tam bilemedim. Röportaj verdiğine göre FBTV idi.
Çok kısa bir şekilde sakatlıklar olumlu gelişiyor gibi bir şey dedi.
Pek ser verip sır vermediğinden özellikle dikkatimi çekti.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #208 : 08 Ekim 2019, 13:47:11 »
Valla maç öncesiydi, Antep maçıydı heralde, tam bilemedim. Röportaj verdiğine göre FBTV idi.
Çok kısa bir şekilde sakatlıklar olumlu gelişiyor gibi bir şey dedi.
Pek ser verip sır vermediğinden özellikle dikkatimi çekti.
teşekkür ettim :)

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #209 : 08 Ekim 2019, 14:40:01 »
bizim takımda her oyuncunun rolü var, bazen hocanın isteği üzerine bunun dışına çıkyorlar, kostas rolünün yıldızıdır, de colo da kendi rolünün. ben ce hocanın kostas tan istediği en kritik görev maçın temposunun ayarlanması, setlere uyulması, kontrrol yani. bunu da en iyi yapanlardan biri. geçen sene takım kurgusna göre rolünü biraz daha büyüttü combo gard gibi oynadı çoğu zaman, ama bu sene daha çok point guard gibi oynayacaktır. şampiyon olduğumuz yıl gibi, çünkü combo nun kralı geldi takıma.herkes hocanın istediğini yapsın yeter.