I always start from myself and this picture of my team is something I as a coach should think about and fix the mistakes I am sure exist. I did not say a single word in the locker room for the first time in my career. But I start from myself, this is my responsibility, and I have to analyze it with my staff. Why we scored these miserable 56 points. I keep saying we had a bad pre-season period, for many reasons I do not want to repeat. I cannot complain about players' desire in practices, we work good and that is why I am sorry we played like this. But practice is one thing, games are another. Thankfully, it is only the start of the season, and I hope we will prove this is not our realistic picture. We just need to see how much time we will need."
çevirisini yapayım :
''Eğer takım bu haldeyse her zaman ben kendime bakarım ,neden böyleydi ve sorunları nasıl çözeceğimi düşünmek zorundayım . Kariyerimin başından itibaren ilk defa bir maç sonunda soyunma odasında tek bir kelime bile etmedim. ilk olarak kendim ile başayacağım, bu yenilgi benim sorumluluğumdadır. koç olarak bunu teknik ekibim ile beraber analiz edeceğiz. neden biz bu kadar aciz oynayıp 56 sayı üretik ? sezon öncesindeki sıkıntılarımızı söylüyorum zaten bunu birkaç sefer tekrar ettim. oyuncularımını idmanlardaki arzusundan şikayet etmiyorum , iyi çalışıyoruz ve bu yüzden böyle oynadığımız için çok üzgünüm. ama İdman başka birşey maç başka birşey. Neyse ki henüz sezon başındayız ve bu gerçekçi olmayan tabloyu geliştireceğimizi düşünüyorum. ne kadar süreye ihtiyacımız olduğunu görmeye ihtiyacımız var ''
hoca maç sonu zaten söylemiş söyleyeğini.
son 5 senedeki en kötü hücum performansı gösterdiğimiz maça 1. sıraya koyarım .
panatiakos ve Baskonia karşısında çok farklı yenilmiştik ama hadi orada iyi zor deplasman ve iyi takımlardı ..
ama dün akşam %20 ile oynasak kazanabileceğimiz maçı % 0 ile oynadık. yakın gelecekte bu kadar berbat bir maç oynadığımızı ben hatırlamıyorum , sanırım kimse de hatırlamıyordur.
ekim ayı sancılı geçecek ama kalitemiz ile çözeriz diyordum da dün akşam çok kötü bir oyun sergiledik , bir maçlık böyle olacağını düşünüyorum
sadece Jan'ın benim beklediğimden iyi şekilde dönmesine sevindim onun harici dün akşam herley berbattı . uzun kısa ahmet mehmet ile alakası olan bir durum yok . bu kalitedeki topçular senede 1 kere böyle oynarlar o da dün geceye denk geldi diye düşünüyorum..
bakalım 1 ay geçene kadar böyle sürüneceğiz , kasımdan sonrası bizim ama böyle berbat sürünme hakkımızın olmadığını düşünüyorum..
sürünmenin de bir adabı var bu takım böyle sürünemez .
haftaya Baskonia maçımız var süprizlerimiz var , umarım silkeleniriz ve tekrar eski kimliğimize kavuşuruz.
bir iç saha maçı iyi gelecektir diye umud ediyorum