Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2019-20 Sezonu  (Okunma sayısı 278862 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
Ynt: Kızılyıldız:68 Fenerbahçe Beko:56 / Euroleague 2. Hafta
« Yanıtla #270 : 11 Ekim 2019, 13:41:38 »
5.20 kala 53-51  olan skor, 34 saniye kala 68-54 oldu.
Yani 5 dakikada 15-3 luk seri verdik. Üstelik ligin vasat takımlarından birisine karşı.
Baskonia maçı sonrası oynanacak milano ve maccabi deplasmanları trajik bir puan tablosu oluşturabilir.
Bir an önce kendilerine gelmeleri lazım.
Yeni alınan  bir yabancı neden 1 sn bile oynamaz bunu da anlamak mumkun  değil. Üstelik sloukas bu kadar felaket oynarken.
Vesely de keşke dün oynamasaydı. Williams'i felaket etkiledi. Baskonia maçı daha doğru bir tercih olabilirdi onun için.

Koç westermandan belli ki memnun değil. Bilerek oynatmadim sakatlığı yok dedi.

Evimizdeki maçtada problemler devam ederse koç sadece westermana değil. Tüm takıma bir mesaj vermek zorunda kalabilir.
Eski oyuncuların tamamı kötü oynuyor. Bu normal değil.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #271 : 11 Ekim 2019, 13:57:33 »
Adamlar 12 kişilik rotasyon yapa yapa yendiler bizi, en fazla 25 dakika sahada kalan oyuncuları oldu, en az süre alan oyuncular bile 8 buçuk dakika saha kaldı.Sanki onlar büyük takım biz de tek yıldızın eline bakan küçük bir takım gibiydik.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #272 : 11 Ekim 2019, 14:12:15 »
Gist, Faye, Ojo ve Brown gibi soytarı dörtlüsü uzunlara karşı "uzunumuz olsaydı" kazanırdık tesellisini anlamıyorum. Dün olup bitenlerin uzunla kısayla ilgisi yoktu.

Katılıyorum. Ben de aynı şeyi söyledim arkadaşa.  Takımı son 10 senede bu kadar kötü görmemiştim.  Dün özellikle çok kötüydüler.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #273 : 11 Ekim 2019, 14:17:16 »
Dünkü oyunun açıklanacak bir tarafı yok, hatta bu seneki oynadığımız 5 maçda da durum böyle. Hiçbirinde bir EuroLeague takımı görmedim. Başka bir sıkıntı var, bakalım ne zaman düzelecek takım

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ben diğer maçlarda o kadar endişelenmedim açıkçası.  Ama bu maç ciddi anlamda endişelendirdi.  Çünkü sorunların çözümü zaman alacak.  Bir defa takım olamamanın verdiği sorunları başa yazalım.  Kısalar arası anlaşma sıfır.  Ne takımı yönlendiriyorlar ne de kendi aralarında ne yapacaklarına dair en ufak fikirleri yok. Sloukas özellikle kötü.  De Colo da hazır değil ama adam o kadar klas ki tek başına takımın yarısı olmuş.  Uzun yok zaten şu anda.  Düzelirlerse ve biraz oynarlarsa o yönden toparlarız.  Ama şu anda savunmadaki zeka eksikliği ve caydırıcılık silsile yaratıyor ve hücumu da etkiliyor.  Yani düzgün savunmadan arada kesitler görüyoruz ama ne zaman momentum yakalayacak olsa Sloukas veya forvetler sağolsun daha karşı tarafa ulaşamadan top kaybediyorlar. 

Bir de tabii bu kadar top kaybı yapmak normal değil.  Bu bir noktada düzelir ve normale düşerse yüzde 30 artı yazar bize.
« Son Düzenleme: 11 Ekim 2019, 14:17:35 Gönderen: Besim »

• Ziyaretçi
« Yanıtla #274 : 11 Ekim 2019, 14:22:16 »
 I always start from myself and this picture of my team is something I as a coach should think about and fix the mistakes I am sure exist. I did not say a single word in the locker room for the first time in my career. But I start from myself, this is my responsibility, and I have to analyze it with my staff. Why we scored these miserable 56 points. I keep saying we had a bad pre-season period, for many reasons I do not want to repeat. I cannot complain about players' desire in practices, we work good and that is why I am sorry we played like this. But practice is one thing, games are another. Thankfully, it is only the start of the season, and I hope we will prove this is not our realistic picture. We just need to see how much time we will need."

çevirisini yapayım :
''Eğer takım bu haldeyse her zaman ben kendime bakarım ,neden böyleydi ve  sorunları nasıl çözeceğimi düşünmek zorundayım . Kariyerimin başından itibaren ilk defa bir maç sonunda soyunma odasında tek bir kelime bile etmedim. ilk olarak kendim ile başayacağım, bu yenilgi benim sorumluluğumdadır. koç olarak bunu teknik ekibim ile beraber analiz edeceğiz. neden biz bu kadar aciz oynayıp 56 sayı üretik ?  sezon öncesindeki sıkıntılarımızı söylüyorum zaten bunu birkaç sefer tekrar ettim. oyuncularımını idmanlardaki arzusundan şikayet etmiyorum , iyi çalışıyoruz ve bu yüzden böyle oynadığımız için çok üzgünüm. ama İdman başka birşey maç başka birşey. Neyse ki henüz sezon başındayız ve bu gerçekçi olmayan tabloyu geliştireceğimizi düşünüyorum. ne kadar süreye ihtiyacımız olduğunu görmeye ihtiyacımız var ''

hoca maç sonu zaten söylemiş söyleyeğini.
son 5 senedeki en kötü hücum performansı gösterdiğimiz maça 1. sıraya koyarım .
panatiakos ve Baskonia karşısında çok farklı yenilmiştik ama hadi orada iyi zor deplasman ve iyi takımlardı ..
ama dün akşam %20 ile oynasak kazanabileceğimiz maçı % 0 ile oynadık. yakın gelecekte bu kadar berbat bir maç oynadığımızı ben hatırlamıyorum , sanırım kimse de hatırlamıyordur.
ekim ayı sancılı geçecek ama kalitemiz ile çözeriz diyordum da dün akşam çok kötü bir oyun sergiledik , bir maçlık böyle olacağını düşünüyorum

sadece Jan'ın benim beklediğimden iyi şekilde dönmesine sevindim onun harici dün akşam herley berbattı . uzun kısa ahmet mehmet ile alakası olan bir durum yok . bu kalitedeki topçular senede 1 kere böyle oynarlar o da dün geceye denk geldi diye düşünüyorum..
bakalım 1 ay geçene kadar böyle sürüneceğiz , kasımdan sonrası bizim ama böyle berbat sürünme hakkımızın olmadığını düşünüyorum..
sürünmenin de bir adabı var bu takım böyle sürünemez .
haftaya Baskonia maçımız var süprizlerimiz var , umarım silkeleniriz ve tekrar eski kimliğimize kavuşuruz.
bir iç saha maçı iyi gelecektir diye umud ediyorum
« Son Düzenleme: 11 Ekim 2019, 14:37:14 Gönderen: Cem Ağrak »

• Ziyaretçi
Antep maçı seyircisiz geçti
o yüzden bu seneki iç sahadaki seyircimiz ile beraber ilk iç saha maçımızı oynayacağız..
yarrak gibi geçen belgrad deplasmanından sonra bir silkelenme ve taraftar ile beraber uyum için bir maç olsun. siftahımızı yapalım..
2 tane güzel pankart yaptırıyoruz.
1 takıma
2 hocaya
bir başka süpriz daha olacak ..

« Son Düzenleme: 21 Ekim 2019, 10:53:21 Gönderen: friendchip »

Çevrimdışı fener_1907

• Üye
« Yanıtla #276 : 11 Ekim 2019, 14:51:49 »
Eski oyuncuların tamamı kötü oynuyor. Bu normal değil.

Gerçekten kontrat uzatan oyuncularda bir sıkıntı var.
Ben dünkü maçı Melih'e de yazarım, takıma kaptanlık falan yaptığı yok.

Çevrimdışı Kallessin

• Üye
  • Yer: izmir
« Yanıtla #277 : 11 Ekim 2019, 16:31:52 »
Takımın dibe vurmasında sakınca yok bence eğer orada sürekli kalmayacaksa. bütün olup bitenin sezon başında olması da bence işin iyi yanı. Ben geçen sezon yaşadığımız ağır favori dominant normal sezonun da bizin için çok uygun olmadığını düşünüyorum. Bir şekilde ilk dörtte ya da 5 olup, real, barça, cska eşleşmesinden kaçmak bana göre normal sezon için en iyi senaryo. Önüne gelene çakıp açık ara lider girmenin F4 için bir anlam ifade etmediği gibi bu düzeyi orada korumak bizim için diğer favorilere göre daha zor.
Benim kendi adıma öncelikli beklentim koçun sözleşmesinin uzatıldığı haberinin gelmesi. Bunun dışında ciddi yapısal ya da mental bir problem olduğunu konusunda bence aralıktan önce fikir beyan etmek gerçekçi olmayacaktık. Ayrıca koçun açıklamalarında bence önemli bir konu daha var kendisi "antrenmanlarda böyle bir oyuna ilişkin hiç bir belirti olmadığını" söyledi. yani takımda genel bir ne yaptığını bilmeme hali yok antrenman performansının tam oyuna yansıtılmaması sıkıntısı var.   

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #278 : 11 Ekim 2019, 19:37:11 »
Geçen sezon ilk 16 haftada 1 mağlubiyet almıştık.Bu sezon daha 2. haftada bu sayıyı geçtik.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #279 : 11 Ekim 2019, 19:57:46 »
Geçen sezon ilk 16 haftada 1 mağlubiyet almıştık.Bu sezon daha 2. haftada bu sayıyı geçtik.
Şampiyon olduğumuz sene yada sonraki sene 4 maç üst üste kaybettiğimiz bir dönem vardı galiba.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #280 : 11 Ekim 2019, 21:38:33 »
Yetenegiyle orantisiz olarak bu kadar inisli cikisli performansiyla asla guvenilecek bir oyuncu olamayacak Kostas Sloukas'a yaziklar olsun. Sahada bu kadar agir sicarken koc cok fazla sabir gosterdi ona. Westerman kotu diye oynatmadi ama Sloukas'a cok fazla sabir gosterdi.

Takim performans olarak yukari cikabilir ama kadronun yapisi itibariyle defolari var.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #281 : 11 Ekim 2019, 23:50:51 »
Yetenegiyle orantisiz olarak bu kadar inisli cikisli performansiyla asla guvenilecek bir oyuncu olamayacak Kostas Sloukas'a yaziklar olsun. Sahada bu kadar agir sicarken koc cok fazla sabir gosterdi ona. Westerman kotu diye oynatmadi ama Sloukas'a cok fazla sabir gosterdi.

Takim performans olarak yukari cikabilir ama kadronun yapisi itibariyle defolari var.
E Sloukas ile sözleşme yenileten de Obradovic Westermanı aldıran da. Anlamıyorum ya gerçekten çok ilginç Sloukas'ın 2 milyon alması. Geçen sezonki ve bu sezonki performanslarına bakarsak eğer Sloukas'ın 2 aldığı yerde Micic, Larkğn falan 5 almalı

Çevrimdışı fundamental

• Üye
« Yanıtla #282 : 11 Ekim 2019, 23:51:11 »
Yeni setler oynuyoruz heralde. Gecen senekiler yok ki bu kadar ne yaptigini bilmeyen bir takim var. ben baska bir sebep bulamiyorum. Datome veysel sloukas kalinic dixon hic mi gecen seneden akilda kalan bir sey yok ya. Takimi bu kadar organizasyondan yoksun hic izlememistim heralde. Bireysel performanslar hic boyle sivrilmemisti.

Çevrimdışı sepettopu

• Üye
  • Yer: KAYSERİ
« Yanıtla #283 : 12 Ekim 2019, 00:48:34 »
 Şampiyonluk sezonunda sanırım baskonia dan fark yemiştik. Umarım bu sezon çıkışı baskonia ile başlatırız.  Takımın biraz havaya ihtiyacı var taraftarla buluşmak iyi gelir inşallah.

CanCan

• Ziyaretçi
Ynt: FENERBAHÇE / Euroleague 2019-20 Sezonu
« Yanıtla #284 : 12 Ekim 2019, 09:24:21 »
Sezon zor geçecek. Zenit ve Valencia dışında kofti takım yok gibi duruyor...