Hucum ozurlusu olmayı,ucluk ozurlusu olmayı, PNR ozurlusu olmayı anlıyorum da rib. ozurlusu olmayı anlamıyorum.4 tane dandik takıma yenildik.Veteran Milanoya,Kızılyıldıza,Maccabiye,GS ye...
İlk mac Campazzo sov yaptı 2. mac Lorenzo Ball 3. mac Rodriquez bugun de Wilbekin sov yaptı.
Bu takımda yetkili ben olsaydım ben de belki hata yapardım.Datome en sevdigim adam ve kesinlikle tutardım.Ama sozlesmesi bitmisken Sloukas ile uzatmazdım.Westermann gibi dumduz bir adamı buy out ile almazdım.Loverngne cıkmak icin herseyi yapardım.Olmadı 2 tane ucuz uzun almaya calısırdım.Mesela Jakiri yi de mi alamazdık?
Kalinic mucadele ediyor deniyor ama onun da teknigi kısıtlı , burada elestirenlere kızılıyor ben 43 yasındayım.Ben Mahmut Abdul Rauflu Zan Tabaklı kadroları da izledim,Comegys Turner lı kadroları da izledim.En sevdigim brans Basketboldur.Voleybolu da Futbol ile esit duzeyde severim.
Zaten yer arayan adamlar var.Serdar Ali Celikler gibilerin eline malzeme vermemek lazım bu kadro yapısı da bu tip adamlara malzeme veriyor.uzun,kısa bir tane rakip karsısında durabilen adam yok.Vesely haric butun uzunlar ayakları beton gibi agır, uzuluyoruz sinirleniyoruz.Beni bilen bilir muessese takımlarını zerre sevmem.Efes,Vakıf,Halkbank,Ecz. vs elimde olsa Efesin butun maclarını kaybetmesini isterim.Bunun Ergin ile de alakası yok.Ergin den once de zerre sevmezdim Ergin sadece bunu arttırır.Moda olmus gibi 1-2 kisi Efesi ovenler 1 hafta suar diyor Banvit macından sonra , ben Basketi sevmesem FB li olmasam burada isim ne , icinizde benim kadar Efes den nefret eden yoktur.Konusulanlara bak.
Murat Murathanoglu nette Vesely ve Loverngne bile savunmada yumusak diyor.Zaten biraz Vesely dısında savunma yapabilen de yok.uzunlarda hız problemi var, kısalar inanılmaz kolay geciliyor, Westermann-Kalinic de yetenek kısıtlı takım kimyası sıkıntılı ki gecen seneden sonra hızlı oyuncular alınmalıydı.
Sayın Ali Koc a da kızgınım.Bir kısım taraftar baska branslara para harcamayın sadece Futbola harcayın diye bize kızıyorlar demesi bile bizi kızdırıyor ve endiselendiriyor.Ben FB yi SK oldugu icin seviyorum Futbol Klubu oldugu icin degil su bransları kapatmaya bahane aranılmasın.Zaten hepsini kuculttunuz bari orada bırakın.
Bu soylemlerin onune gecmek icin de basarılı neticeler sart, Serdar Ali Celikler konusuyor Erkek Voleybolda 3 katı Bayan Voleybolda 4 katı Erkek Basketbolunda 6 kat butce ile fark yemisiz.Su adamlara prim verilmemesi icin basarılı olmak gerekiyor.Bir kere Erkek Voleybolda butceler aynı,Bayan Voleybolda en fazla 2 katı, Bayan Basketbolda son 2-3 yıldır yakın boyle adamlar cıkıyor ve Sayın Baskan bile acıklama yapıyor.
Su yatırımın bosa gitmemesi icin bana gore takviye sart bence kısa da , forvet de uzun da sart ama en elzem uzun , bu uzunlarla bu is yurumez.