Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2019-20 Sezonu  (Okunma sayısı 278770 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
kuyruğu dik tuttuk biraz da olsa, son periyodun son 2 dakkasına kadar olan oyun takıma da moral olmuştur.
içerdeki sorun ne ise çözülsün bitsin umarım. bi uzun bi kısa da şart oğlu şart, kadro şişmez gidecek adam bol.

Çevrimiçi bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
Tamam kaybettik. Ama bazı tepkileri anlamıyorum ben. 25 sayı farkı 5 e indiren takımı obra sürmedi mi sahaya? Onlar obra yokken girdiler farkı erittiler obra geldi ve fark yeniden açıldı mı? Ben farklı maç mı seyrettim. Takımımız bu sezon ilk defa kafasını kaldırmış hala tek tek isimlere koça falan sallanıyor pes doğrusu
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı akıllıdeli

• Üye
  • Yer: ankara
Bencede ya herkes mükemmel obradovic maçı hediye etti.Ah obra ah 5 ribaunt arka arkaya nasıl verdin.Bu takımda herkes gider Obradovic ve Nando De Colo kalır.

Ribaund vermen sahadaki oyuncu yapilarindan olmasin, 4 kisa var vesely tepede...

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
Tamam kaybettik. Ama bazı tepkileri anlamıyorum ben. 25 sayı farkı 5 e indiren takımı obra sürmedi mi sahaya? Onlar obra yokken girdiler farkı erittiler obra geldi ve fark yeniden açıldı mı? Ben farklı maç mı seyrettim. Takımımız bu sezon ilk defa kafasını kaldırmış hala tek tek isimlere koça falan sallanıyor pes doğrusu

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Gelen maci obra hediye etti helal olsun.. dwill cikiyor, savunma yapmayan 3 kisaya dönüyor...

Peki, Derrick'in çıkmadan önceki son iki pozisyonda Derrick'in savunma hatalarını gördünüz mü? Kaptırdığı top sonrası geriye koşmadığı için sol köşeden üçlük yedik. Zaten oyundan da o zaman aldı. Haa, bunu diğerlerini aklamak için söylemiyorum. Vesely ve De Colo dışında hiçbirisini görecek gözüm yok.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Sanki basketbola dün başlamış kolej çocuklarından bahsediyoruz. Neymiş lutfedip azıcık mücadele etmişler. Gsden oyun içinde 30 sayı fark yiyen bir takımın maccabiyi deplasmanda yenmesi beklentisi gerçekten çok.iyimserdi.
Tek tesellim tuhaf bir fark yememekti.
Oli bile bugün reaksiyon verip deplasmanda cskayi yendi biz maccabiye farkı indirdik diye sevinir haldeyiz. Allah sonumuzu hayır etsin.

Çevrimdışı erturk

• Üye
  • Yer: Bursa
    • @ftrdrftr
Gigi atsa ne olacak, ribaund alamiyorsun. Kisalar her topta geçiliyor, sloukas ilk oyuna girdi üçlük yedik kisa kolay gecildigi icin...

gigi atsa o iki pozisyonda maç böyle olmazdı o açık. sloukas konusunda hemfikirim sizinle. zaten onun artık liderliği falan kalmadı. oyunu de colo yönlendirmeli. şampiyon olduğumuz sezon bogdan'ın rolü de colo'ya verilmeli diye düşünüyorum. bu maç milat olur belki. ancak, yine de zaman lazım setler ona göre planlanır. bu maçta dixon artık direkt iso'ya çevirdiği için maç sonu girmesi normaldi sloukas'ın.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Kadrosu ne olursa olsun Maccabi deplasmanı euroleague'in en zor deplasmanlarından biridir. Şu götü başı dağıttığımız günlerde, teknik ve kasti faul düdüklerini bedavadan çalabilen üç hakem müsveddesi süzmenin yönettiği bir maçta geri dönebiliyorsak  bu takıma her türlü inanmak lazım. Datome üçlüğü soksa çok farklı bir maç sonu olabilirdi. Ağır yaralı çıktığımız bu süreç dahilinde bu mağlubiyete rağmen takım yıkılmamış, ayakta kalmıştır benim gözümde. Daha önce de yazdım, hedef ilk 8'e girmek olmalı. Bu kaos sürecinde formül belli; evde maç kaybetmeyeceksin, kafa göz, kavga gürültü, seyirci ile birlikte bütün maçları alacaksın. Takım oturdu mu gerisi gelir zaten. Tek tehlike takım kendini bulduktan sonra elde edeceği galibiyet sayısının ilk 8 için yeterli olamaması durumu. Bunun için de evde maç kaybettirmememiz gerekiyor. Hele bir ilk 8'e girelim, çok şey olur sonrasında...
« Son Düzenleme: 31 Ekim 2019, 00:09:45 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
Hepimizden üzgün ve kin dolu bir kişi varsa bu da Obra, güvenin, destekleyin. Biz bu oyunu bozacağız.

Çevrimdışı akıllıdeli

• Üye
  • Yer: ankara
takim alacak maci ama kurgunun yanlis oldugunu savunuyorum, bu ligde sadece hücum ile kazanamazsin.. savunmada yapman gerek, kolay sayi yedikce oyundan dusuyorsun

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Kadrosu ne olursa olsun Maccabi deplasmanı euroleague'in en zor deplasmanlarından biridir. Şu götü başı dağıttığımız günlerde, teknik ve kasti faul düdüklerini bedavadan çalabilen üç hakem müsveddesi süzmenin yönettiği bir maçta geri dönebiliyorsak  bu takıma her türlü inanmak lazım. Datome üçlüğü soksa çok farklı bir maç sonu olabilirdi. Ağır yaralı çıktığımız bu süreç dahilinde bu mağlubiyete rağmen takım yıkılmamış, ayakta kalmıştır benim gözümde. Daha önce de yazdım, hedef ilk 8'e girmek olmalı. Bu kaos sürecinde formül belli; evde maç kaybetmeyeceksin, kafa göz, kavga gürültü, seyirci ile birlikte bütün maçları alacaksın. Takım oturdu mu gerisi gelir zaten. Tek tehlike takım kendini bulduktan sonra elde edeceği galibiyet sayısının ilk 8 için yeterli olamaması durumu. Bunun için de evde maç kaybettirmememiz gerekiyor. Hele bir ilk 8'e girelim, çok şey olur sonrasında...
Forum tarihinin en komik ikinci yorumu
(Yanlış anlama ilki benimkiydi)

Çevrimdışı Aykutpmkc

• Üye
  • Yer: Kars-Karabük
    • aykutpmkc
Ne alaka kardeşim allah aşkına
Oyuna girdikten sonra gev gev topu sektirip birinde datomenin elinde patlayan diğerinde turnike atmaya çalışıp atamadığı üstüne bir de savunmada kimi tutarsa tutsun geçilmesinden alaka sayın Bahadır bey. Şu an için bu takımda o sorumluluğu alması gereken kişi olmadığı halde oyunu zorlayıp takım ritmini bozmasından alaka.

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
Eleştirilemez bir oyun mu oynadık ? Öyleyse ben farklı bir maç seyrettim. Çok iyi bir reaksiyon vermiş olabiliriz ama sonuçta kaybettik. Nasıl takım farkı 5 sayıya kadar indirdi diye sevindiysek ilk yarı 20 sayı fark yiyen takımıda eleştireceğiz. Son 2 3 dakika da tekrar çözülen takımı da kendi çapımızda eleştireceğiz. Bunda bir problem yok.

Koçun oyuncu tercihleri de eleştirilebilir. Westerman ile Kostas momentumun rakibe geçtiği anlarda sahadaydı.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Önümüzdeki yaz...

Takımdan SİKTİR EDİLMESİ gerekenler;

1. Pota altından dört yakın atış kaçıran Lauergne.
2. Westerman.

Teşekkür edilip, yollar ayrılması gerekenler;

1. Dixon.
2. Datome.

Kalinic'de bütçeye ve durumuna, alternatiflerine göre değerlendirilmeli. Sloukas ise maalesef bu kontratla daha iki sezon çilemiz olur.

Yerliler ayrı bir tartışma konusu... Ah şu yabancı kontenjanı...

hmetin

• Ziyaretçi
Hucum ozurlusu olmayı,ucluk ozurlusu olmayı, PNR ozurlusu olmayı anlıyorum da rib. ozurlusu olmayı anlamıyorum.4 tane dandik takıma yenildik.Veteran Milanoya,Kızılyıldıza,Maccabiye,GS ye...
İlk mac Campazzo sov yaptı 2. mac Lorenzo Ball 3. mac Rodriquez bugun de Wilbekin sov yaptı.

Bu takımda yetkili ben olsaydım ben de belki hata yapardım.Datome en sevdigim adam ve kesinlikle tutardım.Ama sozlesmesi bitmisken Sloukas ile uzatmazdım.Westermann gibi dumduz bir adamı buy out ile almazdım.Loverngne cıkmak icin herseyi yapardım.Olmadı 2 tane ucuz uzun almaya calısırdım.Mesela Jakiri yi de mi alamazdık?
Kalinic mucadele ediyor deniyor ama onun da teknigi kısıtlı , burada elestirenlere kızılıyor ben 43 yasındayım.Ben Mahmut Abdul Rauflu Zan Tabaklı kadroları da izledim,Comegys Turner lı kadroları da izledim.En sevdigim brans Basketboldur.Voleybolu da Futbol ile esit duzeyde severim.

Zaten yer arayan adamlar var.Serdar Ali Celikler gibilerin eline malzeme vermemek lazım bu kadro yapısı da bu tip adamlara malzeme veriyor.uzun,kısa bir tane rakip karsısında durabilen adam yok.Vesely haric butun uzunlar ayakları beton gibi agır, uzuluyoruz sinirleniyoruz.Beni bilen bilir muessese takımlarını zerre sevmem.Efes,Vakıf,Halkbank,Ecz. vs elimde olsa Efesin butun maclarını kaybetmesini isterim.Bunun Ergin ile de alakası yok.Ergin den once de zerre sevmezdim Ergin sadece bunu arttırır.Moda olmus gibi 1-2 kisi Efesi ovenler 1 hafta suar diyor Banvit macından sonra , ben Basketi sevmesem FB li olmasam burada isim ne , icinizde benim kadar Efes den nefret eden yoktur.Konusulanlara bak.

Murat Murathanoglu nette Vesely ve Loverngne bile savunmada yumusak diyor.Zaten biraz Vesely dısında savunma yapabilen de yok.uzunlarda hız problemi var, kısalar inanılmaz kolay geciliyor, Westermann-Kalinic de yetenek kısıtlı takım kimyası sıkıntılı ki gecen seneden sonra hızlı oyuncular alınmalıydı.
Sayın Ali Koc a da kızgınım.Bir kısım taraftar baska branslara para harcamayın sadece Futbola harcayın diye bize kızıyorlar demesi bile bizi kızdırıyor ve endiselendiriyor.Ben FB yi SK oldugu icin seviyorum Futbol Klubu oldugu icin degil su bransları kapatmaya bahane aranılmasın.Zaten hepsini kuculttunuz bari orada bırakın.

Bu soylemlerin onune gecmek icin de basarılı neticeler sart, Serdar Ali Celikler konusuyor Erkek Voleybolda 3 katı Bayan Voleybolda 4 katı Erkek Basketbolunda 6 kat butce ile fark yemisiz.Su adamlara prim verilmemesi icin basarılı olmak gerekiyor.Bir kere Erkek Voleybolda butceler aynı,Bayan Voleybolda en fazla 2 katı, Bayan Basketbolda son 2-3 yıldır yakın boyle adamlar cıkıyor ve Sayın Baskan bile acıklama yapıyor.

Su yatırımın bosa gitmemesi icin bana gore takviye sart bence kısa da , forvet de uzun da sart ama en elzem uzun , bu uzunlarla bu is yurumez.