"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Peki, Derrick'in çıkmadan önceki son iki pozisyonda Derrick'in savunma hatalarını gördünüz mü? Kaptırdığı top sonrası geriye koşmadığı için sol köşeden üçlük yedik. Zaten oyundan da o zaman aldı. Haa, bunu diğerlerini aklamak için söylemiyorum. Vesely ve De Colo dışında hiçbirisini görecek gözüm yok.
Bence oyunsal anlamda iki ciddi sorun var.Birincisi Melli'nin boyalı alan ve çember savunuculuğunu fazlasıyla arıyoruz.Ikincisi kısaların uyumsuzluğu ve Westerman'ın beklentilerin çok altında kalması koça hamle şansı bırakmıyor.Kalinic'in form tutması çok önemli.
Sloukas hakkında yazılan çizilenleri anlamakta güçlük çekiyorum. Bu çocuk, son on yılda euroleague'e damga vuranlar sıralamasında ilk üçe girdi hatırladığım kadarıyla. Sahada bir ton hata var, bazı gözler sadece ve sadece onun hatalarını görüyor. Literatürde buna günah keçisi adı veriliyor. Örneğin bu akşam De Colo çok daha büyük hatalar yaptı. Ne yapacağız 3 maç da onu mu oynatmayacağız? Anlamak cidden çok güç...
Sloukas 24 saniye hücum süresinin 20 saniyesini topla gezinti yapar sonra bombayı birinin kucağına bırakır ya da top kaybı, panik şutları.En kritik yerlerde hücumun anasını skyor. Tabi moralimizinde.. Isterse gelmiş geçmiş en iyi 5 e seçilsin. Böyle onadığı sürece ona bakış açım değişmeyecek.
Oyuna girdikten sonra gev gev topu sektirip birinde datomenin elinde patlayan diğerinde turnike atmaya çalışıp atamadığı üstüne bir de savunmada kimi tutarsa tutsun geçilmesinden alaka sayın Bahadır bey. Şu an için bu takımda o sorumluluğu alması gereken kişi olmadığı halde oyunu zorlayıp takım ritmini bozmasından alaka.
Hucum ozurlusu olmayı,ucluk ozurlusu olmayı, PNR ozurlusu olmayı anlıyorum da rib. ozurlusu olmayı anlamıyorum.4 tane dandik takıma yenildik.Veteran Milanoya,Kızılyıldıza,Maccabiye,GS ye...