Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2019-20 Sezonu  (Okunma sayısı 287958 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı akıllıdeli

• Üye
  • Yer: ankara
Peki, Derrick'in çıkmadan önceki son iki pozisyonda Derrick'in savunma hatalarını gördünüz mü? Kaptırdığı top sonrası geriye koşmadığı için sol köşeden üçlük yedik. Zaten oyundan da o zaman aldı. Haa, bunu diğerlerini aklamak için söylemiyorum. Vesely ve De Colo dışında hiçbirisini görecek gözüm yok.
Derrick 7:10 kala cikiyor, tepede sloukas in adam kacirmasindan 3 luk yiyoruz fark 11 oluyor, ha ondan onceki hucumda derrick son topu kaybediyor, ama oyunu buraya getiren ali ile derrick

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Bence oyunsal anlamda iki ciddi sorun var.
Birincisi Melli'nin boyalı alan ve çember savunuculuğunu fazlasıyla arıyoruz.
Ikincisi kısaların uyumsuzluğu ve Westerman'ın beklentilerin çok altında kalması koça hamle şansı bırakmıyor.
Kalinic'in form tutması çok önemli.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Sloukas hakkında yazılan çizilenleri anlamakta güçlük çekiyorum. Bu çocuk, son on yılda euroleague'e damga vuranlar sıralamasında ilk üçe girdi hatırladığım kadarıyla. Sahada bir ton hata var, bazı gözler sadece ve sadece onun hatalarını görüyor. Literatürde buna günah keçisi adı veriliyor. Örneğin bu akşam De Colo çok daha büyük hatalar yaptı. Ne yapacağız 3 maç da onu mu oynatmayacağız? Anlamak cidden çok güç...

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
Ya yemişim kaybetmeyi kazanmayı, şu adamla sözleşme yenileyin, bu iş huzur işinde çözülsün.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
Sloukas 24 saniye hücum süresinin 20 saniyesini topla gezinti yapar sonra bombayı birinin kucağına bırakır ya da top kaybı, panik şutları.
En kritik yerlerde hücumun anasını skyor.
Tabi moralimizinde..
Isterse gelmiş geçmiş en iyi 5 e seçilsin. Böyle onadığı sürece ona bakış açım değişmeyecek.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı erturk

• Üye
  • Yer: Bursa
    • @ftrdrftr
Bence oyunsal anlamda iki ciddi sorun var.
Birincisi Melli'nin boyalı alan ve çember savunuculuğunu fazlasıyla arıyoruz.
Ikincisi kısaların uyumsuzluğu ve Westerman'ın beklentilerin çok altında kalması koça hamle şansı bırakmıyor.
Kalinic'in form tutması çok önemli.

melli'nin kısa savunması da takıma artı katıyordu. hızlı lateral hareketi, stance'ı, savunma aklı ile bence birebirde en etkili savunmayı yapan oyuncumuzdu. efes serisinde dizinden sakat olması bize bu yüzden çok olumsuz yansıdı. o şekilde oynamak zorunda kalmıştı. D-will'in atletik özelliği var artı olarak ancak, savunması melli'ye kıyasla henüz oldukça sorunlu. savunma yerleşiminde ve switch savunmada etkili olamayan 2 uzunumuz var. D-will ve JL. bakalım zaman ne gösterecek. çözülmeyecek sorunlar değil..

Çevrimdışı Aykutpmkc

• Üye
  • Yer: Kars-Karabük
    • aykutpmkc
Sloukas hakkında yazılan çizilenleri anlamakta güçlük çekiyorum. Bu çocuk, son on yılda euroleague'e damga vuranlar sıralamasında ilk üçe girdi hatırladığım kadarıyla. Sahada bir ton hata var, bazı gözler sadece ve sadece onun hatalarını görüyor. Literatürde buna günah keçisi adı veriliyor. Örneğin bu akşam De Colo çok daha büyük hatalar yaptı. Ne yapacağız 3 maç da onu mu oynatmayacağız? Anlamak cidden çok güç...
Sayın Ertan bey olay hata yapmaktan ziyade aynı hataları sürekli aynı şekilde tekrarlamakta. Maalesef Kostas kafasında kendine daha büyük bir rol biçiyor ve bu düşünceyle gereksiz kahramanlıklar yapıyor. Bugün cska maçına spanoulis bile yeri geldiğinde oyunu başka bir oyuncuya bırakıp savunma yapmaya çalışabiliyor. Bize gelirken söylediği büyük oyuncu olmak istiyorsa artık bu kararları doğru vermeli. Bu kadar çok tepki alması bundan kaynaklanıyor.
« Son Düzenleme: 31 Ekim 2019, 00:43:14 Gönderen: Aykutpmkc »

Çevrimdışı KhaN

• Üye
  • Yer: İstanbul
oyun sloukas'ın oyunu değil artık. savunmada bu kadar kara deliksen hücıumda sadece iyi pasörüm diye geçinenemzsin.
birebiri zayıf, penetresi zayıf, savunması hiç yok, dış şut ceza şutörü sadece. üstüne karar mekanizması ciddi problemli. hal böyle olunca rakip kısanın en ufak baskısında sapıtıyor. artık penetre et dışarda boş oyuncuya pas at mevzusunu geçti bu oyun.
bakın en kritik yerdeyiz takımda herkes ayaklanmış 0 sayı 3 asist 2 top kaydı -1 verimlilik ile maç bitiriyor. inanılır gibi değil yani korkunç seviyede. o parayla ortalama bir guard alıp üstüne de atlet bir uzun çeker hem kısa hem uzun savunmasını toparlardık bir şekilde. sezonun ve gelecek 3 sezonn kırılma anı oldu bu karar bence. nasıl olur bilmiyorum ama bir şekilde kontratından çıkmayı denemek lazım sezon sonunda.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Zeljko Obradovic: 7 Yıl Boyunca Böyle Bir Şey Yaşamadım
« Yanıtla #533 : 31 Ekim 2019, 00:54:04 »
Zeljko Obradovic: 7 Yıl Boyunca Böyle Bir Şey Yaşamadım

Turkish Airlines Euroleague‘in 5. haftasında deplasmanda Maccabi Fox Tel Aviv‘e 67-55 kaybeden Fenerbahçe Beko‘da koç Zeljko Obradovic açıklamalarda bulundu.

Taraftarın desteğine ihtiyaç duyduklarını söyleyen efsane koç, bir an önce toparlanmaları gerektiğini vurguladı ve önemli mesajlar verdi.

Obradovic açıklamasında, ”Çok kötü oynadık. Hem Euroleague adına hem de herhangi bir organizasyon adına olmamız gereken seviyede değiliz. Böyle olunca da ilk ve tek sorumluluk antrenördedir. İkinci yarıda biraz reaksiyon oldu ama ileriye yönelik bize özgüven vermesi mümkün değil. Oyuncularım formda değil ve bunu toparlamak benim ve staffın görevi. Elimizden geleni yapacağız. Önümüzde evimizde oynayacağımız 4 maçımız var. Toparlanmak adına iyi bir zaman olacak. İnşallah taraftarlarımızdan da destek gelir. 7 yıl boyunca görevimde böyle bir şey yaşamadım. Umarım en kısa zamanda bu durumdan çıkarız. Kimse için kolay değil, dinlenemiyorlar. Birlik olmaya ve taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Her zaman olduğu gibi bu zorluktan çıkmamız gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Fenerbahçe Beko:76 Zalgiris Kaunas:79 | Euroleague 6. Hafta
« Yanıtla #534 : 31 Ekim 2019, 00:56:47 »
Acil olarak değil de, çabuk çabuk toparlanmamız lazım..
« Son Düzenleme: 01 Kasım 2019, 23:45:00 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
Ynt: Maccabi Fox Tel Aviv:67 Fenerbahçe Beko:55 | Euroleague 5. Hafta
« Yanıtla #535 : 31 Ekim 2019, 00:58:41 »
Taraftarlara Zalgiris maçı için twitter 'da ciddi çağrı var. 12 numara Israil dönüşü takımı hava alanında karşılamak için etkileşim yapıyor.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Sloukas 24 saniye hücum süresinin 20 saniyesini topla gezinti yapar sonra bombayı birinin kucağına bırakır ya da top kaybı, panik şutları.
En kritik yerlerde hücumun anasını skyor.
Tabi moralimizinde..
Isterse gelmiş geçmiş en iyi 5 e seçilsin. Böyle onadığı sürece ona bakış açım değişmeyecek.

Zaten en büyük sıkıntı ona olan bakış açısı, ben de tam olarak bunu kastetmiştim. Benzer hataları De Colo da yaptı bu akşam, hatta elindeki topları da verdi, ileride de yapacak. Oyunun bir parçası bu, amaç rolleri oturtup minimuma indirmek hataları. Sloukas Jordan dır gibi bir iddiam da yok. Sözleşmesinin de koçtan bağımsız uzatıldığını düşünmüyorum. Şampiyon olduğumuz sene de takımda üst düzey yıldız yoktu, dişliler muntazaman oturmuştu. Bogdanovic diyenler olacaktır, o çocuk da bizde yetişti. İlk final four una nasıl başladığı ve nasıl bitirdiği ortada. Sabredildi ve verim alındı. Keza Bjelica, sezon mvp si oldu, yarı finalde sopa yedi. Kalsaydı muhtemelen bir sezon sonra o da final four mvp si olacaktı. Hülasa koç istedi ki takım da tutuluyor. Son süreçte defalarca vurguladı Obradovic, sorumluluk benimdir diye. İlk sene f 8 yapamadı, güvendik, bizi getirdiği nokta ortada. Şimdi mi güvenmeyeceğiz. Özellikle de oynadığın 3 finalde de sonuna kadar Avrupa şampiyonluğunu hak ettiğin halde yalnız birinde seni layık gören bir euroleague sistemi varken...

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
Oyuna girdikten sonra gev gev topu sektirip birinde datomenin elinde patlayan diğerinde turnike atmaya çalışıp atamadığı üstüne bir de savunmada kimi tutarsa tutsun geçilmesinden alaka sayın Bahadır bey. Şu an için bu takımda o sorumluluğu alması gereken kişi olmadığı halde oyunu zorlayıp takım ritmini bozmasından alaka.
Sayın Aykut bey!! Neden 2 maç oynamasın dediniz acaba? Süresiz kadro dışı da bırakabilirdiniz.. wilbekine hava atışı kaybeden Ahmet’i, tel tel dökülen kalinici, Güzide kaptanımızı, tarığı, ilk yarıda 4 faul alan veselyi, koşmayı unutmuş westermanı ..... bunları ne yapalım?
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #538 : 31 Ekim 2019, 02:51:37 »
şu an eleştiri değil, destek zamanı, Reis emri verdi, bize uymak düşer, ona güvenimiz tamdan öte, sonsuz.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #539 : 31 Ekim 2019, 07:14:58 »
Hucum ozurlusu olmayı,ucluk ozurlusu olmayı, PNR ozurlusu olmayı anlıyorum da rib. ozurlusu olmayı anlamıyorum.4 tane dandik takıma yenildik.Veteran Milanoya,Kızılyıldıza,Maccabiye,GS ye...

Milano neden veteran ? Scola yı aldılar diye mi ?