Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2019-20 Sezonu  (Okunma sayısı 277455 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Sapere

• Üye
  • Yer: Bostancı
Kazanırız diye ümit ediyorum.

Bu arada; yeni üyeyim, herkese selam...

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
Az ama öz, güzel jest olmuş...

https://www.google.com/amp/www.milliyet.com.tr/amp/skorer/fenerbahce-bekoyu-sadece-1-taraftar-karsiladi-6069209

Bu arkadaş kimse adamın dibidir, en güzel Fenerlidir, oraya gitmek isteyen çok olmuştur eminim, ama keşke daha çok taraftar olabilseydi.
Yarın salonda en güzel desteğin verileceğinden eminim. Bu takım her zaman sonsuz ve karşılıksız desteği hak ediyor.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
2019-2020 Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe Beko
« Yanıtla #557 : 01 Kasım 2019, 00:56:53 »
Şimdiden hayırlı olsun, güvenimiz ve inancımız sonsuz. Bu takıma bu sene vereceğimiz destek ile bir destan da biz taraftarlar yazacağız tekrar.

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Ynt: 2019-2020 Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe Beko
« Yanıtla #558 : 01 Kasım 2019, 01:15:43 »
Bir şampiyonun yüreğini asla hafife almayın... Nisan ve Mayıs bizim olsun...

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: FENERBAHÇE / Euroleague 2019-20 Sezonu
« Yanıtla #559 : 01 Kasım 2019, 10:07:49 »
Cskada clyburn sezonu kapamış. Onlar için büyük eksiklik. Bakalım yerine kim gelecek.

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #560 : 01 Kasım 2019, 12:40:19 »
Dünyanın en güzel takımı 1 yılda kurulmadı, 5 maçta yıkılmaz.    Ateş Bakan

Çevrimdışı Av.Asım

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #561 : 01 Kasım 2019, 12:52:03 »
5 maçta 4 mağlubiyet almışsın ama evinde mağlubiyetin yok fikstür bir takımın sezonuna bu kadar etki etmemeli ve diğer takımlar karşısından bu kadar dezavantaj yaratmamalı...

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #562 : 01 Kasım 2019, 13:14:06 »
5 maçta 4 mağlubiyet almışsın ama evinde mağlubiyetin yok fikstür bir takımın sezonuna bu kadar etki etmemeli ve diğer takımlar karşısından bu kadar dezavantaj yaratmamalı...

Ben de aynı fikirdeyim, NBA'e benzeyecek diye saçma sapan fikstürler hazırlanıyor, 82 maç olduğu zaman 7-8 maçlık seriler çok etkili olmayabilir ama 34 maç oynarken ilk on maçın 7 ya da 8'ini deplasmanda oynamak sezonu ciddi anlamda etkiliyor. Bir başka sorun da çift maç haftaları. Birkaç hafta sonra iki günde iki deplasman maçı oynayacağız, önce Barcelona'ya ardından da Lyon'a gidiyoruz, iki şehrin arası 600-700 km. Oysa ki başka bir takım iki deplasman için İstanbul'a geliyor ve bizimle ve Efes ile oynuyor, çok da adaletli değil.

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
Dünya’nın En Güzel Takımı, 1 yılda kurulmadı!

5 maçta yıkılmaz!

Hele taraftarı olan kulüpler, bu badireleri daha kolay atlatırlar…

“Güzel Takım”, derken yılların birikimini edinen taraftarı da katıyorum.

Onlar da bir sınav verecekler…

Cuma günü test edeceğiz ama görüşüm şu ki;

Takımlarına, geçmiş yıllardan daha fazla sahip çıkacaklar!

Hatta yenilgiler artsa bile salondaki seyirci ve coşku artacak!

Bu da belki, Türkiye’de bir ilk olacak!

7 yıllık kültür, bana bunu söyletiyor…

Bunlar benim görüşlerim…

Ne olacağını ben de merak ediyorum ve birlikte göreceğiz!

(Ateş Bakan)

Yazının tamamı için

http://www.hurriyet.com.tr/sporarena/yazarlar/ates-bakan/guzel-takim-nereye-41363935

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
« Yanıtla #564 : 01 Kasım 2019, 14:44:39 »
Bu günleri de gururla anacağız, bu hale gelmiştik ama savaştık ayağa kalktık diye.
Bu akşam olmasa da diğer akşam olmadı başka bir akşam ama yakında başlayacak bu diriliş.

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
« Yanıtla #565 : 01 Kasım 2019, 17:12:56 »
Şimdiden hayırlı olsun, güvenimiz ve inancımız sonsuz. Bu takıma bu sene vereceğimiz destek ile bir destan da biz taraftarlar yazacağız tekrar.
Hay eline sağlık. Nekadar güzel bir başlık olmuş bu böyle. Teşekkür ederim şahsım adına. Güzel günlerin geleceğini hatta mevcut günlerin bile güzel olduğunu düşünüyorum. Obraya takıma başkana taraftara güveniyorum
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı erturk

• Üye
  • Yer: Bursa
    • @ftrdrftr
geçen sezon sonunda takım bir travma yaşadı. bu ayrıntıları ile değerlendirilebilir. kısaca özetlemek gerekirse; obradovic'in dahi ''euroleague kariyerimdeki en iyi sezonumdu'' dediği regular sezonu takiben yaşanan sakatlıklar sonucunda şampiyonluk hedefleyen takım f4 yarı finalinde elendi. yerel ligde de şampiyon olamadı. bu yaşananların oyuncuların üzerinde bazı olumsuz etkileri olduğu muhakkak. birincisi ''regular sezonun artık çok önemli olmadığı yani 1. de bitirsen çok şeyin değişmeyeceği'' düşüncesi mutlaka oluşmuştur. ikincisi ve daha tehlikelisi ise; ''artık biz ne yapsak da olmuyor, geçen sezon rekorlar kırdık ve regular sezonu 1. bitirdik. f8'de de çok iyiydik ama bu belirleyici olmuyor, elinden geleni yapsan da değişen bir şey olmuyor'' düşüncesi. bu da mutlaka bazı oyuncularda yerleşmiştir.

bunun yanı sıra bir sporcunun sakatlanmasının onu sadece fiziksel olarak etkilemediğini aynı zamanda psikolojisini de farklı düzeylerde etkileyebileceğini biliyoruz. fenerbahçe beko'da yaşanan sakatlıkların denk geldiği dönemi düşünürsek vesely, kalinic, gigi ve dixon'un üzerindeki mental yükü de anlayabiliriz. dixon sakat değildi ki diyenler olmuştur mutlaka. dixon geçen sezon sonunu belindeki şiddetli ağrılarla tamamlamak zorunda kalmıştı.

sezon sonu yaşanan bu travmanın etkileriyle, basketbol oynamak bazı oyunculara artık eskisi kadar zevk vermiyor diye düşünüyorum. depresif bir ruh halindeler. bu durum birçok oyuncunun tavırlarından, yüz ifadelerinden ve parkeye yansıttıkları enerji düşüklüğünden anlaşılabiliyor. bu mental sorun çözüldüğünde ve eski oyuncular tekrar birlikte oynamaktan zevk aldıklarında yine f4 göreceğiz.

''basketbol oynamaktan zevk almazsan kazanamazsın''. gigi, kalinic, sloukas, vesely, dixon geçen sezon sonunun oluşturduğu bu mental durumu aştıklarında her şey yoluna girecek.

bu akşam bir başlangıç olabilir. neden olmasın?

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
« Yanıtla #567 : 01 Kasım 2019, 20:10:57 »
Ben de aynı fikirdeyim, NBA'e benzeyecek diye saçma sapan fikstürler hazırlanıyor, 82 maç olduğu zaman 7-8 maçlık seriler çok etkili olmayabilir ama 34 maç oynarken ilk on maçın 7 ya da 8'ini deplasmanda oynamak sezonu ciddi anlamda etkiliyor. Bir başka sorun da çift maç haftaları. Birkaç hafta sonra iki günde iki deplasman maçı oynayacağız, önce Barcelona'ya ardından da Lyon'a gidiyoruz, iki şehrin arası 600-700 km. Oysa ki başka bir takım iki deplasman için İstanbul'a geliyor ve bizimle ve Efes ile oynuyor, çok da adaletli değil.

İstanbul içi 20 km yurtdışı 10000 kmye bedel :D

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
Derrick williams bu şekilde NBA normal sezon seviyesinde savunma yapmaya devam edecekse kaliniç çok önemli hale gelir. Girdiği gibi de savunmada top çaldı enerjiyi getirdi.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
Faul atmayı bilmeyen adamlara 2 milyon para veriyoruz.