Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2019-20 Sezonu  (Okunma sayısı 278622 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
Bu maç sonu küçük takım refleksidir. Büyük takım böyle maç kaybetmez. Böyle maç topu da kullanmaz. Rezillik rezalet

Çevrimdışı Aykutpmkc

• Üye
  • Yer: Kars-Karabük
    • aykutpmkc
Kostas şu maçlarda süreye değil skora oynaması gerektiğini ne zaman öğrenecek. Ne güzel oynuyorduk 20 saniye top sürüp yine hiç etti maç sonunu.

Çevrimdışı mrkene

• Üye
  • Yer: İstanbul
rezalet rezalet rezalet. bu ne ya

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
canları sağ olsun, bir şekilde toparlayacağız ama ben hayatımda bu kadar berbat kaybedilen maç görmedim.

Çevrimdışı mrkene

• Üye
rezalet rezalet rezalet. bu ne ya

2 kere üst üste yaptı bunu da . .eğer koçun tasarrufuysa da vallahi helal olsun. bunca zamandır koç'a tek bir laf bile etmedim ama bu maçı sağ olsun verdi.  eyvallah, yine de sağ olsun var olsun

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
İnanması güç ya. 7 sayı önde iken son 1 dakikada 10 sayılık seri yemek mi?? Hem de evinde

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
78 maçlık iç saha serisini bozan Banvitli Alex Perez 3 maçtır yeniyor bizi.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Aklımı beynimi yitiricem, sinirden duvarları yumrukluyorum.

Çevrimdışı İLTERPOL40

• Üye
  • Yer: Ankara
Tek kelime rezillik elindeki mac bu sekılde verılmez bu sene de umudum kalmadı savunma var ama birebir de cok kotuyuz hucum hareketlılıgı hıc yok temposuz hucumlarımız benım gorusum pota altı hucumu hıc gormedım goren var mı

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
Sloukas'la bu kadar . 20 saniye top ezip Vesely e bombayı bırakır,  topu eline dolaştırıp son saniyede potaya sallar, karşılığında da kaptı mis gibi kontratı,  zammı. Oh miss.

hmetin

• Ziyaretçi
76 69 dan topu oyuna sokamayıp enayice yeniliyoruz.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Zorlu süreçte yapılacak tek şey evdeki maçları almaktı. Onu da başaramayacak psikolojideyiz. Ağır bir darbe oldu. Seyirci elinden geleni yaptı. Son 3-4 yılın en iyi seyirci performansıydı. O yine bütün sorumluluk benimdir diyecek ama sahada olup biteni gördükten sonra koça da bir şey söylenebileceğini düşünmüyorum. Top oyuncularda. Temizleyeceklerse onlar temizleyecek bu durumu. Koç başımızda olduğu müddetçe umudum var...

Çevrimdışı erturk

• Üye
  • Yer: Bursa
    • @ftrdrftr
zone press'e karşı kaybettik. şaka gibi.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Sloukas'la bu kadar . 20 saniye top ezip Vesely e bombayı bırakır,  topu eline dolaştırıp son saniyede potaya sallar, karşılığında da kaptı mis gibi kontratı,  zammı. Oh miss.

Şu maçtan sonra da Sloukas'a gömmek. 36 dakika sahada kalmış 13 sayı, 9 asist 6 top çalma ile oynamış. Adam daha ne yapacak. Kusura bakmayın ama siz oyununu değil Sloukas'ın kendisini sevmiyorsunuz. Adam babasını kaybetti iki gün sonra geldi maça çıktı ya. El insaf...
« Son Düzenleme: 01 Kasım 2019, 23:17:17 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
Ya ben herşeyi geçtim kafayı taktım 4.faulü olan Nando De Colo'ya 5 faul yakışmadı.Son atakta belki Nando olsa yine dönerdik