Analiz yapıp sorunu doğru tespit edersen, sonraki davranışında doğru olur.
En başından beri savunduğum bir şey var, takım düzeni ve fiziksel yeterlilik (mental yorgunluk). ben alınan mağlubiyetlerin tamamının sebeblerini buna yoruyorum. yani hiç olmadık sebebler, olmadık senaryolar sunuluyor, ikisi yeterli sebeb.
Hem takım düzeni hem de fizik kondüsyon olarak (skordan bağımsız olarak) zalgiris maçında iyiydik. bayern maçında daha iyi olacağımızı düşünüyorum. pembe gözlüklerle bakmıyorum, realiteye bakıyorum. hatırlayan varsa macabi maçında da epey çile çekeceğiz dedim, adamlar bizi döve döve yendiler, niye macabi gibi atletik bir takımla başedecek yeterli fiziksel dayanıma sahip değildik.
Geçen seneden farklı bu sene takımlar daha iyi, zayıf yakaladıkları zaman affetmiyorlar. real de bize benzer bir durum yaşıyor ama onlarda sorun düzenle alakalı değil , fizik kondüsyon ve mental yorgunluk var. kendi sahalarında daha çok oynadıkları için daha az yara aldılar.
Biz ise düzenlerin oturması lazım. Fizik kondüsyon olarak datome, vesely, lavergne sloukas daha iyiydi, bu hafta biraz daha iyi olacaktır.
bu ikisi düzeldikçe her şey yerine oturacak arkadaşlar merak etmeyin. olayı arabeske bağlamaya gerek yok. canınızı da sıkmayın, düştüğü yerden kalkacak bu takım. çünkü kalkmaması anormal olur.