Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2019-20 Sezonu  (Okunma sayısı 288601 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
Bu galibiyet, Baskonia maçından daha değerliydi bence. Son çeyrekte Fenerbahçeyi saha da gördüm, kafamdaki bir çok olumsuz düşünce/teori gitti artık, kaybetsek bile üzülmezdim ki zaten geçen seneki takım kaybetmezdi. Vesely ve Sloukas zaten o sinyali veriyorlardı ama bugün Datome, Melih ve Kalinic de geri döndüler...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Abi Greg Monroe'yu nasıl buldun? :D Senin Pistons fanı olduğunu bildiğim için soruyorum :D
Kendisinin o mükemmel savunması hala devam ediyor.

Obradovic maçtan sonra özel olarak kendisini tebrik ederek mesajı verdi bence :D Ben Monroe'yu çok severim, bizim biliyorsun çok saçma sapan bir dönemimize denk geldi. En dominant zamanlarımızda kadroda olsaydı çok farklı bir hikayesi olabilirdi. Şu an işin hücum kısmında bence Avrupa'daki en iyi uzun.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Alınması gereken maçtı ve alındı. İlk 8 için umutluyum, bu karakterlere inanıyorum. İlk 8'e girersek de korksunlar bizden (8. girsek dahi). Gecenin hareketi Obradovic'e aitti. Maç esnasında ve maçın hemen bitiminde Bayern benchi arkasında egosal masturbasyon yapan güruha edep öğretti. Yeter artık ya, geçen yıl Ergin ile uğraşacağız diye ödediğimiz bedel ortada. Biraz akl-ı selim. Hikayemiz henüz bitmedi...

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Lovern sonrası Greg Monroe transferini hayırlı olsun diyelim o zaman :)

CanCan

• Ziyaretçi
Koskoca maçta 3 hücum ribaundu alarak kazanmak başarıdır. Ahmet ve Datome nin sahada kaldıkları toplam 25 dakikada toplam 8 faul yapmaları da başarıdır...

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
O kadar saçmalık ve cenabetlikten sonra, kazaya gitmeden hem Bayern hem de Kasımpaşa maçlarını kazanmak bende kısa bir süre de olsa şaşkınlık yaratmadı değil.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
Ynt: Fenerbahçe Beko:90 Bayern Münih:82 | Euroleague 7. Hafta
« Yanıtla #696 : 08 Kasım 2019, 23:12:40 »
Koskoca maçta 3 hücum ribaundu alarak kazanmak başarıdır. Ahmet ve Datome nin sahada kaldıkları toplam 25 dakikada toplam 8 faul yapmaları da başarıdır...
Datome bence iyiydi, takımı ateşleyen oyuncuların arasındaydı.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #697 : 08 Kasım 2019, 23:14:55 »
5 oyuncumuzun çift haneleri bulması ve 24 asist gelecek adına umut verici
FENERBAHÇE

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #698 : 08 Kasım 2019, 23:36:03 »
Kaptan bir şut kaçırdı Kalinic kaçırmadı. Bence maçın yıldızı Melih Mahmutoğlu.Son periyot verilen reaksiyon, ilk yarı sonlarına doğru De Colo'nun sol forvetten üçlük atan Williams'a asisti güzeldi ama genel olarak iyi değildik ama son periyot Bobby-Melih-Kalinic önderliğinde verilen reaksiyon güzeldi. Yalnız oyuncularda en az bizim kadar stresli, Melih'in son periyot attığı orta mesafe basketten sonra, ki çok kez yaptığı şey ve Kalinic'in son periyotta attığı baskette verdikleri reaksiyon onlarında ne kadar stresli olduklarını gösteriyor.Yumruklarını sıkarken damarları patlayacak gibiydi.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
Lovern sonrası Greg Monroe transferini hayırlı olsun diyelim o zaman :)
Greg Monroe ile anlaşıldımı anlamadım?

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
Greg Monroe ile anlaşıldımı anlamadım?

Yok abi, maç sonrası Obra Greg Monroe ile özel konuştu, geçen sezon D.Williams'a da aynısını yapmıştı. Koç özel ilgi gösterdi diye öyle yazdım ama Lovern sonrası birisinin geleceğini düşünürsek neden Monroe olmasın?

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
Yok abi, maç sonrası Obra Greg Monroe ile özel konuştu, geçen sezon D.Williams'a da aynısını yapmıştı. Koç özel ilgi gösterdi diye öyle yazdım ama Lovern sonrası birisinin geleceğini düşünürsek neden Monroe olmasın?
Ah keşke olsaymış

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
Ah keşke olsaymış

Valla abi bu adamın muhteşem bir Detroit kariyeri var geçmişinde, hattâ bence All-Star seviyesindeydi. Detroit'teki üst üste 4-5 sezon oynadığı oyunu burda oynayabilirse tüm takımları silindir gibi ezer geçer. Buralara düşmüşken seneye kapmalıyız mutlakâ. Ekpe sonrası yaşadığımız ribaunt sorununu tertemiz çözer, formunu bulduğu zaman her maç 15 ribaunt yapar Euroleague'te ve en az 20 sayı.

Benim gözümde Avrupada onu durdurabilecek bir uzun yok. Kendisine göz koymuş durumdayım, mart-nisan gelince twitter'dan yardırıcam kendisine. Obra da çakal adam, Monroe'yu şimdiden kanatları arasına aldı.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
Valla abi bu adamın muhteşem bir Detroit kariyeri var geçmişinde, hattâ bence All-Star seviyesindeydi. Detroit'teki üst üste 4-5 sezon oynadığı oyunu burda oynayabilirse tüm takımları silindir gibi ezer geçer. Buralara düşmüşken seneye kapmalıyız mutlakâ. Ekpe sonrası yaşadığımız ribaunt sorununu tertemiz çözer, formunu bulduğu zaman her maç 15 ribaunt yapar Euroleague'te ve en az 20 sayı.

Benim gözümde Avrupada onu durdurabilecek bir uzun yok. Kendisine göz koymuş durumdayım, mart-nisan gelince twitter'dan yardırıcam kendisine. Obra da çakal adam, Monroe'yu şimdiden kanatları arasına aldı.
Ya Erdal okadar dolu dolu Obra diyorsun, moralini bozmamak için sustumda seneye Obradovic olmayabilir.
Yönetim Kontratı bitmemiş futbolcularla bile sözleşme yaparken bu sene sözleşmesi bitecek olan Obradovic'le hala sözleşme yenilenmedi.
Duyumlarıma göre maaşında değilde Takımın bütçesi konusunda anlaşamıyorlarmış.insallah yanılıyorumdur

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #704 : 09 Kasım 2019, 08:57:49 »
Kazanmamız gereken bir maçtı ve kazandık. Kimin nasıl oynadığının veya oynayamadığının bir  önemi yok. Şimdi önümüzde iki tane zor deplasman var. O maçlarda göstereceğimiz reaksiyon ve alacağımız sonuçlar ilerisi için biraz sinyal verecektir.

Dün akşam maçın yıldızı bana göre Melih'ti.  Çabası, enerjisi, kritik sayıları ile maçı koparmamıza etki etti. Önümüzdeki hafta alacağımız bir galibiyet her şeyin yeniden başlaması demek olacak.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.