Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2019-20 Sezonu  (Okunma sayısı 271040 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Ynt: Barcelona - Fenerbahçe / Euroleague 9.Maç
« Yanıtla #840 : 17 Kasım 2019, 22:03:41 »
Takımın başına Barcelona'da bir şey gelirse, bana saatin doğrusunu yazdıranlar yüzündendir.

Ne oluyorsa, şu Saatleri Ayarlama Enstitüsü yüzünden oluyor. :)

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #841 : 17 Kasım 2019, 22:33:01 »
Obradovic'in cska maçındaki molada söylediği duygusal sözler etki ederse (özellikle Vesely Datome ve Dixon da) çok keyifli maç olur. Aksini düşünmek bile istemiyorum.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #842 : 18 Kasım 2019, 09:12:36 »
Bu mac bizim donus macimiz olacak ...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #843 : 18 Kasım 2019, 09:45:41 »
Dev ayrılıkçı takım as oyuncularını dinlendirdi.Geldiğimiz seviyeye kolay gelmedik.Kaybetsek bile savaşın arkadaşlar maç içinde kalın.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #844 : 18 Kasım 2019, 10:52:10 »
Oyuncular dönüş yapmaya mental olarak karar verdiklerinde bunu özellikle büyük maçlarda ortaya koyarlar. Mental olarak varlar mı yoklar mı, bunu göreceğimiz maçlardan biri.

Çevrimdışı _FB1907_

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #845 : 18 Kasım 2019, 11:03:04 »
Tamamen hissiyat ama kazanacağımızı düşünüyorum..Bu sezon takım savunmada ve hücumda istediğimiz düzeyde değil..İnşallah bu maçla  yükselişe geçeceğimizi düşünüyorum..Her sezonun bir hikayesi olur..Bu sezon da felaket başlayıp mutlu biten bir sezon olur inşallah..

Çevrimdışı Muratti

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #846 : 18 Kasım 2019, 11:51:51 »
Bu mac onemli arkadaslar yenersek ruzgar donebilir. Eskiler tepkisini koyarsa aliriz. Datome, Dixon ve Vesely karakter koymali. Arkasindan gelen Asvel galibiyeti bizi 180 derece degistirir...

Çevrimdışı mertnowitzki

• Üye
  • Yer: Milano-Lombardia
    • @anadol_mert
« Yanıtla #847 : 18 Kasım 2019, 12:19:29 »
Bu maçtan sağ çıkabilmemiz imkansız maalesef. Çok küçük düşürücü bir skor görebiliriz
« Son Düzenleme: 18 Kasım 2019, 12:19:42 Gönderen: mertnowitzki »
Son bir şarkı be...

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #848 : 18 Kasım 2019, 13:10:21 »
İyi savunma yaparsak ezer geçeriz, ben artık takımın kendine gelip bu haftayı 2 yengiyle kapatacağını düşünüyorum. barca pislik bir takım, umarım rencide ederiz.

Çevrimdışı tembelhayvan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @TembelHayvanTR
« Yanıtla #849 : 18 Kasım 2019, 13:39:41 »
Galibiyet beklentim yok, mücadele edelim yeter.

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #850 : 18 Kasım 2019, 19:55:07 »
CSKA macını net alırız diyordum orada da fark yemisiz.Sokak Topcuları Lorenzo Brown,Mike James hepsi bize cosuyor.2 tane telafi etmemiz gereken mac var.Biri aptalca kazandıgımız macı verdigimiz Zalgiris macı digeri de Kızılyıldız macı oncelikle bu 2 macı telafi etmemiz gerekiyor.Barca macından da zerre umudum yok De Colo oynarsa yakın gecer oynamazsa +15 olur diyorum.
Takımda cok buyuk degisiklikler lazımdı.Ben olsaydım Datome yi ben de tutardım ama ne Sloukas ne Westermann ne Lovergne kalırdı.Dixon ile uzatmazdım.Takıma yerli ve yabancı takviyeler yapardım.
Transfer donemi ne zaman bitiyor bilmiyorum ama yerli-yabancı takımda ciddi reviyon sart, ayrıca ben suna katılmıyorum Barca nın kredisi olabilir ama FB de kredi yoktur.Bu sene asla cope atılamaz.
Gerekli degisikliklerin ivedilikle yapılması sart...

Obra maclarda 8 saniye bile savunma yapamıyorsunuz diyor.Butun yorumcular ilk adımda gecildigi anda FB nin savunmasının yerle bir oldugunu soyluyor.Bu takımla gitmez.De Colo,Vesely etrafına takım kurulmalı bu sene de ne kadar degisiklik yapılabiliyorsa yapılmalı...

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #851 : 18 Kasım 2019, 20:07:22 »
CSKA macını net alırız diyordum orada da fark yemisiz.Sokak Topcuları Lorenzo Brown,Mike James hepsi bize cosuyor.2 tane telafi etmemiz gereken mac var.Biri aptalca kazandıgımız macı verdigimiz Zalgiris macı digeri de Kızılyıldız macı oncelikle bu 2 macı telafi etmemiz gerekiyor.Barca macından da zerre umudum yok De Colo oynarsa yakın gecer oynamazsa +15 olur diyorum.
Takımda cok buyuk degisiklikler lazımdı.Ben olsaydım Datome yi ben de tutardım ama ne Sloukas ne Westermann ne Lovergne kalırdı.Dixon ile uzatmazdım.Takıma yerli ve yabancı takviyeler yapardım.
Transfer donemi ne zaman bitiyor bilmiyorum ama yerli-yabancı takımda ciddi reviyon sart, ayrıca ben suna katılmıyorum Barca nın kredisi olabilir ama FB de kredi yoktur.Bu sene asla cope atılamaz.
Gerekli degisikliklerin ivedilikle yapılması sart...

Obra maclarda 8 saniye bile savunma yapamıyorsunuz diyor.Butun yorumcular ilk adımda gecildigi anda FB nin savunmasının yerle bir oldugunu soyluyor.Bu takımla gitmez.De Colo,Vesely etrafına takım kurulmalı bu sene de ne kadar degisiklik yapılabiliyorsa yapılmalı...

Mıke james kaliteli adam.Messina pişmandır.Oda kalsa Milano favorisi olurdu kupanın.Çilingir adam.

Çevrimdışı Tolga224

« Yanıtla #852 : 18 Kasım 2019, 20:24:36 »
Barcelona kısaları allak pamuğuna çevirir savunmayı.
De Colo oynasa bile Barcelona farklı kazanır maçı

Obra, Westermann'ı gönderip yerine atlet ve şutor bir 2 numara almak istiyormuş.
« Son Düzenleme: 18 Kasım 2019, 20:25:44 Gönderen: Tolga224 »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #853 : 18 Kasım 2019, 22:45:49 »
Konuyu ben açtım. İnsanların bu kadar karamsar olmasını anlayamıyorum. :)

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #854 : 18 Kasım 2019, 23:25:06 »
Karamsarlıktan çok realite. Şu an da barca deplasmanından çıkma şansımız maalesef yok, hatta asvel maçından da. bizim için lig asvel maçından sonra başlar. barca ile ciddi eşleşme ve fiziksel problem yaşarız. takım savunmada çabuk dağılıyor, işimiz çok zor. ama 2-8 dahi olsa enseyi karartmadan takımı desteklemek lazım.