CSKA macını net alırız diyordum orada da fark yemisiz.Sokak Topcuları Lorenzo Brown,Mike James hepsi bize cosuyor.2 tane telafi etmemiz gereken mac var.Biri aptalca kazandıgımız macı verdigimiz Zalgiris macı digeri de Kızılyıldız macı oncelikle bu 2 macı telafi etmemiz gerekiyor.Barca macından da zerre umudum yok De Colo oynarsa yakın gecer oynamazsa +15 olur diyorum.
Takımda cok buyuk degisiklikler lazımdı.Ben olsaydım Datome yi ben de tutardım ama ne Sloukas ne Westermann ne Lovergne kalırdı.Dixon ile uzatmazdım.Takıma yerli ve yabancı takviyeler yapardım.
Transfer donemi ne zaman bitiyor bilmiyorum ama yerli-yabancı takımda ciddi reviyon sart, ayrıca ben suna katılmıyorum Barca nın kredisi olabilir ama FB de kredi yoktur.Bu sene asla cope atılamaz.
Gerekli degisikliklerin ivedilikle yapılması sart...
Obra maclarda 8 saniye bile savunma yapamıyorsunuz diyor.Butun yorumcular ilk adımda gecildigi anda FB nin savunmasının yerle bir oldugunu soyluyor.Bu takımla gitmez.De Colo,Vesely etrafına takım kurulmalı bu sene de ne kadar degisiklik yapılabiliyorsa yapılmalı...