Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2019-20 Sezonu  (Okunma sayısı 279101 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Kalinic birebirde kimi tutabilmiş ki Larkin'i tutsun.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Bende tam yazacaktım Hakan Abi yazmış kadronun yenilenmesi lazım ama nasıl olacak herkesle uzatıldı işler gerçekten çok zor
« Son Düzenleme: 12 Aralık 2019, 23:05:47 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Kalinic birebirde kimi tutabilmiş ki Larkin'i tutsun.

Yeni yapılanmada yolların ayrılması gereken ilk yabancılardan birisi... Westerman ve Jofrey'den sonra...

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
Yeni yapılanmada yolların ayrılması gereken ilk yabancılardan birisi... Westerman ve Jofrey'den sonra...
"Şutu riske edilen oyuncu" sıfatından kurtulamadı gitti, kendine çapından fazla güvenip saçmalamaları da cabası.

Çevrimdışı Yaşlı taşlı çocuk

• Üye
  • Yer: İzmit
Sezon başı ne hayal ettik neyle karşılaştık. Muhtemelen forum olarak en çok gaza geldiğimiz sezon başıydı. Her gelen oyuncu muazzam süper cuk oturdu gibi yorumlar yaptık. Halbuki geçmiş senelerde çoğu transfer içimize sinmezdi. Sezon içi oyuncalar kendilerini ispat ederdi. Hem taraftara hem organizasyona eksi yazacak bir sezon resmen. Biz avrupa’nın en iyi takımı jan vesely avrupa’nın en iyi oyuncusu iken olduk. Her açığı kapayan sinekleri bile kovalayan arkada caydırıcı bir çember savunucumuz vardı. Malesef artık yok bundan sonra en iyi vesely’nin ne kadarını kadar gelir bilemeyiz. Ama bu sezonu malesef bu belirleyecek. Playofa 8’den bile bir girsek vesely vesely gibi olursa yine f4 yaparız. Ama ama ama işte. Bu saatten sonra hangi iyi oyuncuyu hangi para ile alacaksın. Vesely’e mecburuz. Bugün takım mücadele etmedi kimse diyemez. Bu sene avrupanın en iyi top oynayan takımına uzunsuz bu kadar. Sağlıklı vesely’i ile bugün maçı kazanmama ihtimalimiz yoktu. 2020 yılında stimac’dan medet ummak uzun rotasyonunu vesely yüzde yüz sağlıklı üzerinden yapmakta çok büyük mühendislk hatası.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Kalinicin  bildiğin bir tarafı kalkti. Bu maça özel değil söylediğim. Rotasyon oyuncusu iken ana rol oyuncusu oldu. Askerken general oldu. Haddini aştı ve defolari ortaya çıktı. Bence de ilk gitmesi gereken adamlardan. Zaten yetenekleri kısıtlı. Bu sene iyice sırıtıyor.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ne olursa olsun bu ekiple gurur duyuyorum.Olur böyle sezonlar herşey var sezonun içinde.Bana göre play-off şansımız mucizelere kaldı.

21-22 maç almalıyız ki bu perfonmansla çok zor.

Yinede doldurmalıyız maçları.Harika organizasyon bu.

Şu kasım kasım kasılanı sevindirmeseydik iyiydi.

Çevrimdışı Kallessin

• Üye
  • Yer: izmir
Kalinicin  bildiğin bir tarafı kalkti. Bu maça özel değil söylediğim. Rotasyon oyuncusu iken ana rol oyuncusu oldu. Askerken general oldu. Haddini aştı ve defolari ortaya çıktı. Bence de ilk gitmesi gereken adamlardan. Zaten yetenekleri kısıtlı. Bu sene iyice sırıtıyor.

Bence bizim bu sene yaşadığımız genel sorunlardan biri bu olsa gerek, yıldız olmayacak oyuncuları yetenekli askerlere çeviren bir sistemimiz vardı ama belki bu sene o oyuncular biraz benlemi bot bağladın moduna girdiler. birde şu var cidden bu sezon nerdeyse ilk kez formda bir yıldız kadroya kattık ve bu da takımdaki oyuncuların kendileri ile ilgili algılarını etkiledi. veya en basit haliyle bişeyler yanlış gitmeye başlayınca artık bütün takım mental olarak çöktü.

Çevrimdışı tembelhayvan

• Üye
    • FantomOrmanda
İlk yarı iyi savunma yaptık. Felaket hakem kararlarına rağmen oyundan düşmedik.
Ama üçüncü çeyrekte çok kötü hücum ettik ve buna bağlı savunmamız hemen çöktü.
Yani anlayamıyorum hatalı 5 tercihleri mi konsantrasyon eksikliği mi nedir temel sorun.
Westermann hiç oyuna girmedi, Bobby de oyunda iken bomboş şutları kaçırınca Sloukas'a yine çok yük bindi. Pota altını zaten iyi savunamadık, çok hücum ribaundu da verdik. Yine de düzgün hakemler olsa en azından maçı erken bırakmazdık diye düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 12 Aralık 2019, 23:45:45 Gönderen: tembelhayvan »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
İlk yarı iyi savunma yaptık. Felaket hakem kararlarına rağmen oyundan düşmedik.
Ama üçüncü çeyrekte çok kötü hücum ettik ve buna bağlı savunmamız hemen çöktü.
Yani anlayamıyorum hatalı 5 tercihleri mi konsantrasyon eksikliği mi nedir temel sorun.
Westermann hiç oyuna girmedi, Bobby de oyunda iken bomboş şutları kaçırınca Sloukas'a yine çok yük bindi. Pota altını zaten iyi savunamadık, çok hücum ribaundu da verdik. Yine de düzgün hakemler olsa en azından maçı erken bırakmadık diye düşünüyorum.

Üst üste çalınan fauller düşürür.Fark 6 oldu 3üncü çeyrek ve bitti.Hakemler facia idi.

Çevrimdışı İsmailÇelebi

• Üye
    • @Elebilso
Valla şu bu her sey elestirilebilir ama birazda şapkayı öne egmemiz lazım diye düşünüyorum artık ergin atamani fazla küçük görüyoruz koç öyle görmüyodur elbette ama adam resmen antitezimiz bir takım ortaya çıkardı üstüne larkin ve micic gibi iki piyango buldu ve her seferinde hep aynı şekilde yeniyor bizi. Ilk yari biterken larkinin sayısı yoktu ama herkes bi yerde devreye gireceğini biliyodu heralde burdaki sorun önceden ne kadar delici iyi atlet olursa olsun arkada bu adamlari tokatlayan iki tane cengaverimiz vardı biri sakatlıktan bir türlü tam dönemiyor digerininde yerini dolduramadik ve dersde almıyoruz malesef. Biliyorum lauvergne kontratindan çıkmak kolay değildi ama bunlarin olacağıda çok barizdi vesely bir şekilde hep en önemli yerlerde sakatlaniyor tabiki onun suçu degil ama planlama noktasinda bence yanlış yaptık.  Insallah düzeliriz koçdan ve takımdan umudu kesmek olmaz umarım ayağa kalkacak takım burdanda

Çevrimdışı Damir_Mrsic

• Üye
  • Mrsa
Valla şu bu her sey elestirilebilir ama birazda şapkayı öne egmemiz lazım diye düşünüyorum artık ergin atamani fazla küçük görüyoruz koç öyle görmüyodur elbette ama adam resmen antitezimiz bir takım ortaya çıkardı üstüne larkin ve micic gibi iki piyango buldu ve her seferinde hep aynı şekilde yeniyor bizi. Ilk yari biterken larkinin sayısı yoktu ama herkes bi yerde devreye gireceğini biliyodu heralde burdaki sorun önceden ne kadar delici iyi atlet olursa olsun arkada bu adamlari tokatlayan iki tane cengaverimiz vardı biri sakatlıktan bir türlü tam dönemiyor digerininde yerini dolduramadik ve dersde almıyoruz malesef. Biliyorum lauvergne kontratindan çıkmak kolay değildi ama bunlarin olacağıda çok barizdi vesely bir şekilde hep en önemli yerlerde sakatlaniyor tabiki onun suçu degil ama planlama noktasinda bence yanlış yaptık.  Insallah düzeliriz koçdan ve takımdan umudu kesmek olmaz umarım ayağa kalkacak takım burdanda

Bu sezon için bu durumdan çıkmamız mucizelere bağlı . Çok ekstrem şeyler olması gerekiyor . F8 bizim için başarı sayılabilir bu sezon.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
F8 olursa herşey olabilir.Ama azaldı o şansta.Kalırsak orası koçun uzmanlık alanı.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Hala umudum var ve en kötü şartları göz önünde bulundurarak yazıyorum. Velev ki patladık bu sezon, geçtim f4 ü f8 bile olmadı. Şu takımı alkışlayamıyor muyuz yaptıkları ve yaşattıkları için?

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Takım mücadele ettiği müddetçe, bugün olduğu gibi alkışlanıyor zaten. Sonuçtan tamamen bağımsız olarak, ellerinden geleni yaptıkları müddetçe alkışlanıyor.  Boş vermedikleri, koçu umursadıklarını hissettirdikleri müddetçe alkışlanıyor... Bu sezon böyle geçer de... İşin kötüsü, gelecek sezon için de bu kadro hemen aynı isimlerden oluşacak... Sıkıntı bu sezondan ziyade, geleceğimiz ipotekli gibi bir durum...