Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2019-20 Sezonu  (Okunma sayısı 279134 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Panathinaikos:81 Fenerbahçe Beko:78 | Euroleague 14. Hafta
« Yanıtla #1170 : 18 Aralık 2019, 10:56:36 »
Süper oyuncu.Bu maç özeli degil sezon başından beri iyi.Sezon bitti.Murat Murathanoğlu çok üzgündü.Mesaj attım.Çat çat söyleyin eksiklikleri gerçi dile getiriyor daha sert olun dedim.

Yani kaç maç oldu.Bu forvetlerle uzunlarla önlem almadan inşallah maşallahlarla düzelecek konum yok.

Realin alması iyi oldu ama biz değerlendiremiyoruz.
Yeni gelenler kimyayı bozdu. Ne yazıkki durum bu. Eskilerde de oynama isteği kalmamış. Yani çabalasalar da olmuyor artık. O hava gitmiş.
Obra her maç sonunda aynı geyikleri yapıyor. Idmanlarda iyiymisiz maçta kötü. Koskoca bir ilk yarı bitti ve sasiracagimiz tek bir iyi oyunumuz yok. Skorumuz yok. Galibiyetimiz yok.
Her takımın bir iyi günü olur , denk gelir ve o gün takım olarak muazzam oynarlar.
Bayern reali yendi. Cska barcayi deplasmanda dağıttı, oli cskayi deplasmanda yendi, milano panayi deplasmanda yendi, oli milanoyu dağıttı, maccabi oliyi deplasmanda dağıttı, pana efesi dağıttı. Real cskayi dağıttı.
Arkadaş bizim.bir tane yok. Bir adet bile denk gelen iyi oyunumuzla iyi bir takıma karşı galibiyetimiz yok.

Çevrimdışı tembelhayvan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • FantomOrmanda
« Yanıtla #1171 : 18 Aralık 2019, 11:06:09 »
Yeni gelenler kimyayı bozdu. Ne yazıkki durum bu. Eskilerde de oynama isteği kalmamış. Yani çabalasalar da olmuyor artık. O hava gitmiş.
Obra her maç sonunda aynı geyikleri yapıyor. Idmanlarda iyiymisiz maçta kötü. Koskoca bir ilk yarı bitti ve sasiracagimiz tek bir iyi oyunumuz yok. Skorumuz yok. Galibiyetimiz yok.
Her takımın bir iyi günü olur , denk gelir ve o gün takım olarak muazzam oynarlar.
Bayern reali yendi. Cska barcayi deplasmanda dağıttı, oli cskayi deplasmanda yendi, milano panayi deplasmanda yendi, oli milanoyu dağıttı, maccabi oliyi deplasmanda dağıttı, pana efesi dağıttı. Real cskayi dağıttı.
Arkadaş bizim.bir tane yok. Bir adet bile denk gelen iyi oyunumuzla iyi bir takıma karşı galibiyetimiz yok.

Ben isteksizlik olarak görmüyorum durumu. Mesela Gigi dün hücumda felaketti değil mi bomboş şutları kaçırdı vs. Ama savunmada çok iyi niyetliydi, çabalıyordu. En çok ribaund alan oyuncu.
Sorun kimya, yetenek ve güç bence.
Takım kimyası, belki de yanlış planlama ve sakatlıklar yüzünden bir türlü tam oturmadı.
Lauvergne bizim pota altını tek başına taşıyacak yetenek ve güçte değil.
Sloukas da kendi pozisyonunda çok fazla süre almasından dolayı yorgunluk nedeniyle hataya daha açık.
Obradovic gibi her zaman işini büyük ciddiyetle yapan bir koç için "geyik yapıyor" tarzı yorum bana göre talihsizlik. Ama formsuzluğu olabilir, onu kabul edebilirim, oyuncu değişiklikleri vs. konusunda.

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
« Yanıtla #1172 : 18 Aralık 2019, 11:54:03 »
Dikkat edildi mi bilmiyorum ama son saniye yapılan faulde faul yapılan de colo hariç kimse itiraz etmedi bile maç topu lan bu maç topunda net faule itiraz etmemek nedir ben telefondan 360p izlemeye çalışırken bile faul diye ayaklandım. Saha içinde, dışında kimse itiraz etmedi öylece bitiverdi maç.
Takım de coloyu kabul etmemiş sonucunu çıkarırım ben bu pozisyondan sonra, bu zamana kadar inanmak istemiyordum ama artık emin oldum. Heralde De colo orada maçı uzatmaya götürse üzüleceklerdi bazı oyuncular böyle bir sey olamaz.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #1173 : 18 Aralık 2019, 12:48:54 »
Ben isteksizlik olarak görmüyorum durumu. Mesela Gigi dün hücumda felaketti değil mi bomboş şutları kaçırdı vs. Ama savunmada çok iyi niyetliydi, çabalıyordu. En çok ribaund alan oyuncu.
Sorun kimya, yetenek ve güç bence.
Takım kimyası, belki de yanlış planlama ve sakatlıklar yüzünden bir türlü tam oturmadı.
Lauvergne bizim pota altını tek başına taşıyacak yetenek ve güçte değil.
Sloukas da kendi pozisyonunda çok fazla süre almasından dolayı yorgunluk nedeniyle hataya daha açık.
Obradovic gibi her zaman işini büyük ciddiyetle yapan bir koç için "geyik yapıyor" tarzı yorum bana göre talihsizlik. Ama formsuzluğu olabilir, onu kabul edebilirim, oyuncu değişiklikleri vs. konusunda.
Çabalasalar da olmuyor dedim zaten ben de. Havaları kalmamış. Kotu de oynasalar kazanan bir takımdan mücadele de etseler kaybeden bir takıma evrildik. obra ilk f4ten sonra takımda ciddi değişiklikler yapmıştı. Geçen sene lig efese kaydedildikten sonra da bunun yapilmasi gerekiyordu. Baktin 1 ve 5ten millet ezmis seni. Oraya onlem alirsin dimi? Hala bir cok tataftar bu oyuncularin mazisi ile yasiyor ve avunuyor. Obranin elinde olsa tamamina yakinini degistirir takimin ama is işten gecti artik.
Obra ilah değil. Çok büyük bir koç. Avrupada bir efsane ama onu sevmek tapınmak anlamına gelmez. Evet her mac ayni geyikleri soyluyor. Idmanlarda boyle degildik. Macta ne oluyor anlamıyorum diyor. Bunun neyi talihsizlik. Bu sene hata yapti. Kurdugu takim aldigi almadigi isimler hataydi. Mac icinde eskisi gibi degil.  Efes lig macina cikardigi kadro olacak is degil. Mudahaleleri maça etki etmiyor. 
Şu bütçe,su oyuncularla bu takım bir tane kafa maç kazanamamış. Bunun sorumlusu da obra.
Basari nasıl onunsa başarısızlık da onun. Zaten adam kendisi bile bunu kabul ediyor da taraftar kabul etmiyor. Bunu söylemek obra gitsin demek değil. Asıl söylememek taraftarlik değil bana göre. Onun adını da cem biliyor :)

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #1174 : 18 Aralık 2019, 13:21:26 »
Çabalasalar da olmuyor dedim zaten ben de. Havaları kalmamış. Kotu de oynasalar kazanan bir takımdan mücadele de etseler kaybeden bir takıma evrildik. obra ilk f4ten sonra takımda ciddi değişiklikler yapmıştı. Geçen sene lig efese kaydedildikten sonra da bunun yapilmasi gerekiyordu. Baktin 1 ve 5ten millet ezmis seni. Oraya onlem alirsin dimi? Hala bir cok tataftar bu oyuncularin mazisi ile yasiyor ve avunuyor. Obranin elinde olsa tamamina yakinini degistirir takimin ama is işten gecti artik.
Obra ilah değil. Çok büyük bir koç. Avrupada bir efsane ama onu sevmek tapınmak anlamına gelmez. Evet her mac ayni geyikleri soyluyor. Idmanlarda boyle degildik. Macta ne oluyor anlamıyorum diyor. Bunun neyi talihsizlik. Bu sene hata yapti. Kurdugu takim aldigi almadigi isimler hataydi. Mac icinde eskisi gibi degil.  Efes lig macina cikardigi kadro olacak is degil. Mudahaleleri maça etki etmiyor. 
Şu bütçe,su oyuncularla bu takım bir tane kafa maç kazanamamış. Bunun sorumlusu da obra.
Basari nasıl onunsa başarısızlık da onun. Zaten adam kendisi bile bunu kabul ediyor da taraftar kabul etmiyor. Bunu söylemek obra gitsin demek değil. Asıl söylememek taraftarlik değil bana göre. Onun adını da cem biliyor :)
En acı şey ise belirsizlik.

Koç kalır mı gider mi?
Giderse ayın bütçelerle devam edilir mi?
Kalırsa kadroda revizyon sağlanır mı?
Artık koç tarafından umutsuz vaka görülen oyuncuların gönderilmesi ile ilgili girişim/çözüm düşünüyor mu?
Vesely tam olarak ne zaman dönecek, sezonu kapattıysa nasıl bir hamle gelecek?
Dixon'ın artık tahammül edilemeyen oyununa karşı yeni devşirme arayışı olacak mı?
Söylendiği gibiyse, yenilerle eskilerin kasıtlı ya da kasıtsız kaynaşamamasına nasıl bir çözüm bulanacak ?

Cevapsız sorular..  :(
« Son Düzenleme: 18 Aralık 2019, 13:21:54 Gönderen: sonkale1907 »
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1175 : 18 Aralık 2019, 17:18:10 »
Puştların sağlam lobisi var, OAKA'da sürekli Pana lehine böyle kasti hakem "hataları" oluyor.

Çevrimdışı tembelhayvan

• Üye
    • FantomOrmanda
Fenerbahçe Beko:81 Zenit Saint Petersburg:84 | Euroleague 15. Hafta
« Yanıtla #1176 : 19 Aralık 2019, 08:59:08 »
Vay be. Maç günü olmuş konu açılmamış. Kimsenin eli gitmedi moralsizlikten heralde. Bakalım benim elim uğurlu gelir belki. Maç 20:45'te.
« Son Düzenleme: 19 Aralık 2019, 23:11:49 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Fenerbahçe Beko - Zenit St. Petersburg Euroleague 15. Hafta
« Yanıtla #1177 : 19 Aralık 2019, 09:05:32 »
Çok zor maç.Ayonu durduracak bir yapımız yok.

Ben renkdaşa tribünden devrettim.Nedeni Lube maçındayım.Erkeklerde siftah bu zor maçla başlıyorum.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #1178 : 19 Aralık 2019, 09:07:18 »
Çok zor maç.Ayonu durduracak bir yapımız yok.

Ben renkdaşa tribünden devrettim.Nedeni Lube maçındayım.Erkeklerde siftah bu zor maçla başlıyorum.

Lube maçı daha mı kolay geldi

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #1179 : 19 Aralık 2019, 09:10:19 »
Ligin en kötü oynayan takımlarından ikisinin maçı. Adamların oli ve zalgirisi deplasmanda yenmişliği var.
Görüntüde almamız gereken bir maç ama bizim takım söz konusu olunca kesinlik sözkonusu değil.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1180 : 19 Aralık 2019, 09:10:25 »
Lube maçı daha mı kolay geldi

Hayır erkekler Clde her zaman yokuz.Bu mükemmel takımı canlı gözle izleyelim.Euroleguede her zaman varız.Artı az maç var voleybolde avrupada.10-12 maçta kupaya yolculuk.
« Son Düzenleme: 19 Aralık 2019, 09:11:28 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1181 : 19 Aralık 2019, 09:14:35 »
Ligin en kötü oynayan takımlarından ikisinin maçı. Adamların oli ve zalgirisi deplasmanda yenmişliği var.
Görüntüde almamız gereken bir maç ama bizim takım söz konusu olunca kesinlik sözkonusu değil.

Keşke Ayonun transferi gündeme geldiğinde alsaydık.Ancak Vesely geçen yıl fırtına gibiydi.Lauvergnede ilk maçlarda ışık vermişti.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #1182 : 19 Aralık 2019, 17:00:50 »
CSKA'yı da VTB'de yendiler deplasmanda.
Buna rağmen EL'de sonuncu, VTB'de sondan 4. sıradalar.

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1183 : 19 Aralık 2019, 18:06:11 »
Kim oy vermiş Zenite onlara da kaybedeceksek şubeyi kapatalim gitsin.Ligin dibine demir atmış takım gerçekten yenemeyeceksek kapatalım şubeyi...

Çevrimiçi ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #1184 : 19 Aralık 2019, 21:35:18 »
J.Lauvergne büyük hayal kırıklığı.