Yeni gelenler kimyayı bozdu. Ne yazıkki durum bu. Eskilerde de oynama isteği kalmamış. Yani çabalasalar da olmuyor artık. O hava gitmiş.
Obra her maç sonunda aynı geyikleri yapıyor. Idmanlarda iyiymisiz maçta kötü. Koskoca bir ilk yarı bitti ve sasiracagimiz tek bir iyi oyunumuz yok. Skorumuz yok. Galibiyetimiz yok.
Her takımın bir iyi günü olur , denk gelir ve o gün takım olarak muazzam oynarlar.
Bayern reali yendi. Cska barcayi deplasmanda dağıttı, oli cskayi deplasmanda yendi, milano panayi deplasmanda yendi, oli milanoyu dağıttı, maccabi oliyi deplasmanda dağıttı, pana efesi dağıttı. Real cskayi dağıttı.
Arkadaş bizim.bir tane yok. Bir adet bile denk gelen iyi oyunumuzla iyi bir takıma karşı galibiyetimiz yok.
Ben isteksizlik olarak görmüyorum durumu. Mesela Gigi dün hücumda felaketti değil mi bomboş şutları kaçırdı vs. Ama savunmada çok iyi niyetliydi, çabalıyordu. En çok ribaund alan oyuncu.
Sorun kimya, yetenek ve güç bence.
Takım kimyası, belki de yanlış planlama ve sakatlıklar yüzünden bir türlü tam oturmadı.
Lauvergne bizim pota altını tek başına taşıyacak yetenek ve güçte değil.
Sloukas da kendi pozisyonunda çok fazla süre almasından dolayı yorgunluk nedeniyle hataya daha açık.
Obradovic gibi her zaman işini büyük ciddiyetle yapan bir koç için "geyik yapıyor" tarzı yorum bana göre talihsizlik. Ama formsuzluğu olabilir, onu kabul edebilirim, oyuncu değişiklikleri vs. konusunda.